20 senelik dostu ile ayrılan var mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
depresyonda olabilirdi o dönem diye düşündüm cünkü yataktan cıkmama yavas hareket etme normal değil.. ama suan mutluysan bosver hakkınızda hayırlısı olmus cnaım

yok ya sacini kurutmaya üsenirdi. tv izlerdi, ikiye kadar uyurdu. depresyonda olan bendim genelde. ailevi problemlerim vardi onun da maddi anlamda cok iyi olmustu durumlari beni beyenmemeye baslamisti.ne diyim, tanidigim icin o kisiyi hicbirseyi sallamayan yapisini bilirim. beni de sallamadi. simdi hicbirsey hissetmiyorum birazcik acima disinda. cünkü gercekten o cocuk ceza gibi birsey oldu ona. keser döner sap döner hesabi oldu

Pardon??
Başka hiç arkadaşınız yok mu?
Ama neden?
İnsan sevgilisine-kocasina sadakat duyar. Onlar tektir,dostlar degil

8 senelik arkadasım baska kiz arkadasla bir olup arkamdam is çevirdi anında bitti benim icin bende duygusalımdır bazi konularda taviz vermem keskin cizgilerim vardır

insanlar hayatımıza girerler ve çıkarlar. bu kadar basit.
öyle bir anlatmışsınız ki sanki arkadaşınız değil eşiniz gibi.
normal sınırlarda bir arkadaşlık değil bu.

Konunuzu okurken"biz insanlar kendimize bunu neden yapıyoruz"diye düşündüm.Nihayetinde bir insan işte.Herhangi bir olay bile onun tavırlarını,ruh halini değiştirebilir ve bizi yalnız başımıza bırakabilir.Yüzüstü kalabiliriz.Nitekim öyle de olmuş defalarca.Bu kadar çok anlam yüklenmemeli bence ilişkilere,arkadaşlığa hatta aileye bile.Ne demiş atalarımız:
Ağaca dayanma,kurur;insana dayanma,ölür.

insanlar hayatımıza girerler ve çıkarlar. bu kadar basit.
öyle bir anlatmışsınız ki sanki arkadaşınız değil eşiniz gibi.
normal sınırlarda bir arkadaşlık değil bu.

değil zaten fazla bagımlı bir arkadaslık cok içe içe.

Pardon??
Başka hiç arkadaşınız yok mu?
Ama neden?
İnsan sevgilisine-kocasina sadakat duyar. Onlar tektir,dostlar degil

yok.. cünkü tek tek eksildiler . biri evlendi ve coluk cocuk koca derdi var. biri zengin sevgili buldu gezip tozuyor hep ben arıyordum bende bıraktım artık. bir diğeri keza aynı sekilde sevgilisi olunca dünyayı unuttu. bi tek bu arkadasım cocukluktan beri var. sanırım bunla da çanlar çalıyor

Birisi seni üzüyorsa hayatından çıkarmak gerek 32 yıllık hayatımda öğrettiler bana bunu!
Bu kızda seni üzüyorsa hiç bir şey deme ve çıkar hayatından.

Şimdiki aklım olsa 10 sene çekmezdim arkadaşımı!
Yazık geçen yıllarıma.
Bağımlı ilişki kurduğumuz için ayrılmakta güç geliyor fakat olması gereken canın acıyorsa koparıp atacaksın.

2 en iyi arkadasim arka-arkaya cikti hayatimdan.
Biri birlikte buyuduyum kiz arkadasim, diger lisedeyken tanidigim erkek arkadasim.
Kiz arkadasim evlendi, aninda numarasini degisti ve bir kere bile beni aramadi. Annesinden sebep sordugumda da eşi telefon kullanmasina izin vermiyor demisti. Kiz bir kac yil aramadi beni. Depresyona bile girdim o zamanlar. En son 1-2 yil once whatsappda yazdi bana. Şuan aramiz soguk.
Erkek olan arkadasim da aşiri iyiydi, melek gibi
cocuktu. En zor anlarimda her zaman yanimda oldu. Sonra asker gitti. Hem kiz arkadasimin yoklugu hem de onun. Cok fena depresyona girmistim.Ve geldiyinde de hemen evlendi. O evlendiyinde ben yurtdisindaydim. Uzun zaman gormedim onu. Hala eksikliyini hiss ediyorum. Kac yil gecti ama yeri dolmadi . Hayati guzellestiren arkadaslar baskadir. ALLAH her kese iyi arkadaslar nasip etsin.
Sizi de cok iyi anliyorum ..

Hayat dostlarla güzel amenna buna katılırım ama 8 yaşındaki bir başlayan dostluğun da bitmesine şaşırmamak gerek. Evcililik oynuyordunuz Muhtemelen dostlugunuz başladığında. yıllar geçiyor. insanlar değişiyor karakterleri değişiyor siyasi görüşleri vs. hayatın getirdikleri her birimizi başka bir yere atıyor.
Takılacak bir şey değil Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın

İstediği kadar dostun vs olabilir ama bir anne bir baba değil sizi bu denli etkilemesine müsade etmeyin lütfen.

23 yıllık dostlugum bitti... takmıyorum kafaya...

Her iliskinin bir sonu olduğuna inanırım..

Kendinize değer verin, o üzülsün sizi kaybettiği için...

10 senelik arkadaşlığımı bu sene bitirdim.Çok üzgünüm en ufak bir derdim olsa hemen aramak geliyor içimden ama yapmayacağım.Çünkü ailemde görüşmemi istemiyor.Aynı sizin yaşadığınız olayı yaşadım.Sevgilisi istemediği için benimle 2 sene görüşmedi.Ama affettim devam ettik bazı yanlışlarıda oldu o yüzden artık bitirme kararı verdim ama o benim çocukluğum her şeyi beraber yaşadık fakat hayırlısının da bu olduğunun farkındayım.O yüzden hayırlısı buymuş diyin üzülmeyin demeyeceğim çok özleyeceksiniz ama kararınızın arkasında durun.Çünkü önemli olan sizsiniz.

22 senelik dostum var benimherseyim .ama hicbir sorun yasamadik bugune kadar.sizin bircok sorununuz olmus.artik olmamasi normal.bir dostumuz daha vardi.universiteden sonra gityi bu sehirden ve bir daha aramamaya basladi.o kadar ozluyoruz ki onu.hep lafi gecer hic unutamadik.ve cok ozluyorum gecti gitti diyemiyorum.zor dostluklarin bitmesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…