20 senelik dostu ile ayrılan var mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bizim bitmiş değil sadece konuşmuyoruz suan yazmıyor ve bende yazmıyorum ilginç sekilde böyle nereye kadar gidecek bakalım..zaten psikologum demişti bu senaryoyu uzaklaşacak ve ya kopacak bap yada bir sekilde toplanacak

Bazen bazı Şeyler bitmesi gerekiyorsa bitiyor ne yazık ki
Bende 10 senelik arkadaşımı hayatından çıkarmıştım.

bu hayatta evlatlarim haric kimse benden degerli degil... bence kendine don bir bak bu kisi seni sallamiyor bile...

bu hayatta evlatlarim haric kimse benden degerli degil... bence kendine don bir bak bu kisi seni sallamiyor bile...

ohooo o aşamaya gelsem bende evlatlarım derim :)
bekar sevgilisi bile olmayan biriyim. evli olunca malum koca cocuk derken arkadas aranmıyor.

Sıfır beklenti çok mutluluk. Karşınızdaki insanlardan fazla şey beklemeyin. Dost arkadaş sevgili eş.
Varsın yalnız kalın ne olacak. Hayatınızdan birilerini çıkarmaktan korkmayın.

Sıfır beklenti çok mutluluk. Karşınızdaki insanlardan fazla şey beklemeyin. Dost arkadaş sevgili eş.
Varsın yalnız kalın ne olacak. Hayatınızdan birilerini çıkarmaktan korkmayın.

ama zaten depresyondayım. ailem sorunlu annem babam ikisine de mesafeliyim su sıra bu kadarı fazla değil mi

15 yillik bir arkadasim var, farkli sehirlerdeyiz, birbirimize kiz kardes deriz, yeri gelir 1 sene ne arar ne sorariz birbirimizi, ama birbirimize ihtiyacimiz oldugunda haber bile vermeden kosariz. Ve 1 yil bir kere bile telefonla konusmasak dahi bir araya geldigimizde sanki dun berabermisiz gibi kaldigimiz yerden devam ederiz. Herseyimi konusabilecegim, yeri geldiginde gercekten hata yaptigimizda suratimiza bile saplak atsak, kimse kimseye kirilmaz alinmaz, mesafe koymaz araya....

Ve ben bu iliskiyi kuramadigim kimseyi hayatimda cok fazla bulundurmam, dost sifatina asla koymam, gerektigi kadar konusurum, gulup eglenecegim ayrintilari paylasirim ama zaaflarimdan, dertlerimden soz etmem.

Bilmem anlatabildim mi?

ama zaten depresyondayım. ailem sorunlu annem babam ikisine de mesafeliyim su sıra bu kadarı fazla değil mi
Depresyondayım diyerek kendinizi daha da bitirin aferin. Bak ben sınavlar yüzünden iki sene önce anksiyete tedavisi gördüm. Bu meret de tek görülmezmiş zaten depresyonla beraber görülürmüş. Zor bir dönemdi ama ben o dönemde sürekli depresyondayım zaten hayat çok kötü insanlar berbat diye gezmedim. Sürekli bu durum geçici bu durumdan kurtulacağım dedim ve geçti gitti. İlaç kullanıyorsan ilaçlardan mucize bekleme. Senin kafanın içindekileri çok fazla dinlememen lazım. Bunun içinde aklını başka şeylerle meşgul et. Ayrıca beslenme düzenine uyku düzenine dikkat et bol egzersiz yap. Bunlar da çok önemli bi de kan değerlerine baktır.

bunları yaptım zaten depresyondayım diyip gezmiyorum. kan hapım filan var. şeker düşüklüğü varmıs beslenme kontrolu şart dedi doktor. uyku desen suan mesaideyim yani hiç belli olmuyor durumlar. spora da kendimi çekiştirerek gidiyorum istemesem bile tabi mesai olmazsa .. anksiyete bende 5 senedir var yanında depresyonla beraber ilacı bıraktım 2 ay önce savaşıyoruz bakalım..

neden bitti özel değilse ?baska arkadaslarınız veya sevgiliniz eşiniz var mıydı ? var ise atlatmak daha kolay cünkü
Bir sıkıntısı vardı, kendisine o konuda yardımcı oldum ama yine çözülemedi...o konu hakkında sohbet ederken "senin için yaptım ama yinede olmadı" dedim ve bunun üzerine bana ağzına gelen herseyi saymaya başladı....

Benim için ilişkilerde saygı ve seviye herşeyin önündedir, sevgimin bile....ben bir daha aramadım, aylar sonra beni işi düşünce aradı, hala arada arar, eski günlere dönelim der ama bende bitti...

Evliyim, eşimde bu arkadaşımı çok sever, dostluğumuzu beğenirdi, "bitirme, görüş" dedi ama yapacak birşey yok ben buyum...

Çocukluk arkadaşımı sildim. En zor günlerinde hep ben destek oldum ama ne hikmetse benim dar günümde o hic yanimda olmadi. Yalanciydi, menfaatciydi. Artık canıma tak etti görüşmüyorum. Daha huzurluyum

baska arkadaslarınız veya sevgiliniz eşiniz var mıydı ? var ise atlatmak daha kolay cünkü
Yok bile olsa atlatmak kolay benim için....

9 yıl çalıştığım kurumda çalışanlar olarak hep iç içeydik...birbirimiz gider, gelirdik...yedigimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi...aralarında samimi arkadaşlarımda vardı...kurumdan istifa ederek ayrılınca hepsinin üstüne bir çizgi çektim...yeni is, yeni çevre, yeni arkadaşlıklar dedim....belki benim kişiliğim kaynakli.....

3 yıl önce 20 yıllık dostluğumu bitirdim ben de.. Önceleri biraz zorlandım ama genel anlamda beni çok yoran biriydi.. Ve asla unutamadığım çok büyük bi hatası olmuştu. Kendini affettirmeye çalışmıştı ben de affetmeye çalışmıştım ama anladımki onu hiç affedememiştim. Sonunda sudan bi sebep yüzünden başlayan kavgamız ayrılıkla noktalandı. Yine uğraştı benle görüşmek için ortak arkadaşlarımızdan haberler gönderdi ama gelirse kovarım diye net bi çizgi çekince cesaret edemedi. Çok şükür 3 yıldır kafam da rahat. Ama tabi benim şükür ki başka dostlarım da var beni üzmeyen,kırmayan,ihmal etmeyen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…