10 senelik arkadaşlığımı bu sene bitirdim.Çok üzgünüm en ufak bir derdim olsa hemen aramak geliyor içimden ama yapmayacağım.Çünkü ailemde görüşmemi istemiyor.Aynı sizin yaşadığınız olayı yaşadım.Sevgilisi istemediği için benimle 2 sene görüşmedi.Ama affettim devam ettik bazı yanlışlarıda oldu o yüzden artık bitirme kararı verdim ama o benim çocukluğum her şeyi beraber yaşadık fakat hayırlısının da bu olduğunun farkındayım.O yüzden hayırlısı buymuş diyin üzülmeyin demeyeceğim çok özleyeceksiniz ama kararınızın arkasında durun.Çünkü önemli olan sizsiniz.
22 senelik dostum var benimherseyim .ama hicbir sorun yasamadik bugune kadar.sizin bircok sorununuz olmus.artik olmamasi normal.bir dostumuz daha vardi.universiteden sonra gityi bu sehirden ve bir daha aramamaya basladi.o kadar ozluyoruz ki onu.hep lafi gecer hic unutamadik.ve cok ozluyorum gecti gitti diyemiyorum.zor dostluklarin bitmesi.
30 yıllık dostumu bir kalemde çizdim...
bu hayatta evlatlarim haric kimse benden degerli degil... bence kendine don bir bak bu kisi seni sallamiyor bile...
Evli olunca arkadaş aranmıyor kısmına da katılmıyorum asıl o zaman arkadaş aranıyor bence.ohooo o aşamaya gelsem bende evlatlarım derim :)
bekar sevgilisi bile olmayan biriyim. evli olunca malum koca cocuk derken arkadas aranmıyor.
Sıfır beklenti çok mutluluk. Karşınızdaki insanlardan fazla şey beklemeyin. Dost arkadaş sevgili eş.
Varsın yalnız kalın ne olacak. Hayatınızdan birilerini çıkarmaktan korkmayın.
Depresyondayım diyerek kendinizi daha da bitirin aferin. Bak ben sınavlar yüzünden iki sene önce anksiyete tedavisi gördüm. Bu meret de tek görülmezmiş zaten depresyonla beraber görülürmüş. Zor bir dönemdi ama ben o dönemde sürekli depresyondayım zaten hayat çok kötü insanlar berbat diye gezmedim. Sürekli bu durum geçici bu durumdan kurtulacağım dedim ve geçti gitti. İlaç kullanıyorsan ilaçlardan mucize bekleme. Senin kafanın içindekileri çok fazla dinlememen lazım. Bunun içinde aklını başka şeylerle meşgul et. Ayrıca beslenme düzenine uyku düzenine dikkat et bol egzersiz yap. Bunlar da çok önemli bi de kan değerlerine baktır.ama zaten depresyondayım. ailem sorunlu annem babam ikisine de mesafeliyim su sıra bu kadarı fazla değil mi
Depresyondayım diyerek kendinizi daha da bitirin aferin. Bak ben sınavlar yüzünden iki sene önce anksiyete tedavisi gördüm. Bu meret de tek görülmezmiş zaten depresyonla beraber görülürmüş. Zor bir dönemdi ama ben o dönemde sürekli depresyondayım zaten hayat çok kötü insanlar berbat diye gezmedim. Sürekli bu durum geçici bu durumdan kurtulacağım dedim ve geçti gitti. İlaç kullanıyorsan ilaçlardan mucize bekleme. Senin kafanın içindekileri çok fazla dinlememen lazım. Bunun içinde aklını başka şeylerle meşgul et. Ayrıca beslenme düzenine uyku düzenine dikkat et bol egzersiz yap. Bunlar da çok önemli bi de kan değerlerine baktır.
Ben de öyleyim. Yalnız değilim ama kabuğuma çekiliyorum. Güven sorunum çok var kimseye güvenmiyorum. Hep şüpheciyim. Ve bunu da belli ediyorum.üzülür zaten o da ama konu bu değil .. konu benim fazla yalnız olmam ve güven sorunum
Ben de öyleyim. Yalnız değilim ama kabuğuma çekiliyorum. Güven sorunum çok var kimseye güvenmiyorum. Hep şüpheciyim. Ve bunu da belli ediyorum.
bu asamadan once benden baska degerlisi yoktu ama.ohooo o aşamaya gelsem bende evlatlarım derim :)
bekar sevgilisi bile olmayan biriyim. evli olunca malum koca cocuk derken arkadas aranmıyor.
Bir sıkıntısı vardı, kendisine o konuda yardımcı oldum ama yine çözülemedi...o konu hakkında sohbet ederken "senin için yaptım ama yinede olmadı" dedim ve bunun üzerine bana ağzına gelen herseyi saymaya başladı....neden bitti özel değilse ?baska arkadaslarınız veya sevgiliniz eşiniz var mıydı ? var ise atlatmak daha kolay cünkü
Yok bile olsa atlatmak kolay benim için....baska arkadaslarınız veya sevgiliniz eşiniz var mıydı ? var ise atlatmak daha kolay cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?