20 Temmuz transfer

Kızlar bende tık yok sadece adet olacak gibi ara ara ağrım oluyor korkuyorum gidip bakıyorum falan bu sefer kesin oldum diyorum ama yok çok şükür inşAllah güzel haberler alırız zaman da geçmiyor daha bugün t+3 oldu

Amin canım inşallah zaman geçmiyor gerçekten

Günaydın kızlar embriyolarımızın bize tutunduğu güzel bir gün olsun

Kızlar canım çok sıkkın t+6 dayım. Sabah kan verdim 0 çıktı

Kızlar canım çok sıkkın t+6 dayım. Sabah kan verdim 0 çıktı
Canım çok erken vermişsin benim doktorum 10 günden önce çıkmaz test yapma dedi belki daha çıkmamıştır kaçıncı gün embriyosu

Canım çok erken vermişsin benim doktorum 10 günden önce çıkmaz test yapma dedi belki daha çıkmamıştır kaçıncı gün embriyosu
5.gün çift. Geçen sene 6 günden itibaren silik çizgi görmüştüm. Bu sene göremeyince kan verdim

Bende hiçbir şey yok en başından beri

5.gün çift. Geçen sene 6 günden itibaren silik çizgi görmüştüm. Bu sene göremeyince kan verdim
Hepsi aynı değildir canım bazısı geç tutulabilir Allahtan umut kesilmez inşallah seninledir

Kızlar erken gebelik testi yapmayı planlıyor musunuz
Hangi marka doğru sonuç veriyor bilginiz var mı
Başlangıçta test gününe kadar beklerim diyordum ama şu an beklemek çok zor geliyor

Başlangıçta test gününe kadar beklerim diyordum ama şu an beklemek çok zor geliyor
Benim şimdiye kadar yaptığım testler hep negayif yalancı pozitif bile görmedim hepsi doğru çıkardı ama kendime prodictor aldım 6 ya da 7 de yapmayı düşünüyorum canım

Benim şimdiye kadar yaptığım testler hep negayif yalancı pozitif bile görmedim hepsi doğru çıkardı ama kendime prodictor aldım 6 ya da 7 de yapmayı düşünüyorum canım
Bende o günlerde yapmayı düşünüyorum

Ben 6. Ya da 7. Gün sabah yapmayı düşünüyorum

`