Ay cnaım bende tam yazmak için girdim. Bende girdim kısa süreli. Ne kadar iyi geldi anlatamam. Kendimi daha iyi hissettim ohhh missAy ben şimdi girdim çıktım o kadar iyi geldi ki kesinlikle girmek gerekiyor bence hem de psikolojik olarak da şu an rahatladım kendimi hasta pis hissediyordum nevresimlerimi falan değiştirdim banyo oldum dişlerimi fırçaladım saçımı ördüm yattım mis gibi çok iyi şuann tavsiye edilirrrr
Bende öyle oldum enerjim arttı resmenAy cnaım bende tam yazmak için girdim. Bende girdim kısa süreli. Ne kadar iyi geldi anlatamam. Kendimi daha iyi hissettim ohhh miss
Beni yatağa geçirdiler hiç kaldırmadan. İlk 20 dakika hiç kalmak yok demişti hemşireKızlar transferden sonra beni hemen ayağa kaldırıp yürüyerek odaya götürdüler sizi de mi öyle bazı yerlerde oturdum hiç kaldırmamışlar sedyeye götürmüşler falan
İkimizde aynı yerde transfer olduk Ataşehir Acıbadem de beni kaldırmadılar bir kaç dk bekledim sedye geldi onunla alıp yatağa götürdülerKızlar transferden sonra beni hemen ayağa kaldırıp yürüyerek odaya götürdüler sizi de mi öyle bazı yerlerde oturdum hiç kaldırmamışlar sedyeye götürmüşler falan
Aynen bana niye öyle yaptılar ki anlamadım canım doktor fatkı ondan mı acabaİkimizde aynı yerde transfer olduk Ataşehir Acıbadem de beni kaldırmadılar bir kaç dk bekledim sedye geldi onunla alıp yatağa götürdüler
Bilemedim vallaAynen bana niye öyle yaptılar ki anlamadım canım doktor fatkı ondan mı acaba
Kalkmaman gerekiyordu. Kafanı bile havaya kaldırma diyorlarKızlar transferden sonra beni hemen ayağa kaldırıp yürüyerek odaya götürdüler sizi de mi öyle bazı yerlerde oturdum hiç kaldırmamışlar sedyeye götürmüşler falan
Hadi yaa bana niye öyle yaptılar anlamadım ki konuşuyorlardı 1 kişi daha var hemen onu alalım diye acele ettiler galiba yaa insallah bişey olmaz oda çok yakındı işlem odasından çıkıp hemen kendi odamda ama bilemedimKalkmaman gerekiyordu. Kafanı bile havaya kaldırma diyorlar
Haklısın canım öyle daha yerleşmemiştir bile olsa da ama dün çok umutlu heyecanlıydım bugün azaldı nedense hormonlar ilaçlar bize oyun oynuyor galibaBenim ağrım hiç olmadı çoooookkk hafif sızı şeklinde ara ara geliyo sadece. Bence belirti aramak için çok erken çok düşünmemek aramamak lazım
Benim hiç belirtim yok. İçerde neler oluyor çok merak ediyorum. Bir sessizlik olunca sanki olumsuz gibi düşünüyorum bende.Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor. Benim yavaştan niyeyse umudum azaldı kasık ağrılarım tamamen geçti ateşim biraz yüksek çıkıyordu herzamankine göre o da gitti onları istemeden hamilelik belirtisi olarak yorumlamış zihnim halbuki yumurta toplandığından beri vardı
Bende aynıyım canım inşallah hepimizin pozitif olur sağlıkla mucize olur Rabbim daha fazla bekletmesin inşallahBenim hiç belirtim yok. İçerde neler oluyor çok merak ediyorum. Bir sessizlik olunca sanki olumsuz gibi düşünüyorum bende.
Yaa ne güzel umut oldun inşallah bizde görürüzKullandığımız ilaçların da belirtileri oluyor tabivalla arkadaşımın hiç belirtisi yoktu ilkte pozitifi görmüştü
Amin cnaım inşallah hepimiz güzel haberler alalım. Senin de mi ilk transferindiBende aynıyım canım inşallah hepimizin pozitif olur sağlıkla mucize olur Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah
Benimde ilk prolutex idi bugün progestan dex e geçtim bende de aynı prolutex vurulunca zaman geçmeden o bölgemde ağrı sertlik yaptı progestan dex morluk yaptıMerhabalar ben 1 hafta önce elimde Progestan dex var diye doktoruma sordum onu vurul bitsin dedi bugün de prolutexe başladım ama bugün vurulduğum yer inanılmaz acıyor dokununca yanıyor gibi oldu prolutex vurulan var mı aramızda