20 Yaşında 90 Kilo Çıtırım 21'e Kadar Daha Da Çıtır Olalım Kızlar Var mısınız??? :)

merhabaynnız

kahvaltıda:
-annem patates kızartmıştı 4 çatal tırtıkladım
-3 siyah zeytin
-1 küçük kase çorba

ara öğün yapmadım acıkmadım da

kızlar uzun zamandır yazamamıştım çünkü erzuruma gittim yaz okulu için sonra eve geidim fındık toplamaya başladık tabi ki hiçbi yerde net yok. yeni açtırdık neti.

öğle yemeğim:
-mercimek çorbası küçük bi tabakta
-3 biber kızartması
-haşlanmış et
1 dilim ince kesilmiş ekmek

bu kadar zamanda tabiki bi deri bi kemik olmadım ama gözle görülür bi fark var

tatlım tatlımm tatlımmmm selamlar naptın bakalım fındık güzeli kaç kilo oldun

yaa güncemle de pek ilgilenemedim aslında

en kısa zamanda hızlı bi şekilde ipleri sıkı tutacağım inşallah

sevgili günlüğüm

sabah kahvaltıda akşamdan haşladığım ve kalan patates vardı ondan marullu soğanlı ve 2 adet haşlanmış yumurtalı salata yaptım ve sadece ondan 1 porsiyon yedim

sürekli abartmadan su içiyorum ve cildim inanılmaz muhteşem olmaya başladı doğal bi ışıltısı var ve "hiç" sivilcem kalmadı elhamdülillah

yazın başlarında hemen hemen her gün yüzmeye gidiyordum sonra yaz okulu için erzuruma dönüş yaptım ve hocam inanılmaz bir şekilde eve gitmeme izin verince de tekrar kesin dönüş yaptım

spor kesinlikle yapamıyorum fırsatım hiç yok. biliyorum bu bir "bahane" ama üzgünüm vücudum biraz daha sıkılaşman gerek

en son tartıldığım da 7 kiloya yakın bir kilo kaybım olmuştu umarım kas vs değilde bildiğimiz yağ gitmiştir...

fındık toplama işlerimizde bitti çok şükür... zaten kilomun çoğunu bu şekilde verdiğime eminim

haftaya salı günü tekrar final sınavı için okula gitmem gerek fakat sonrasında iyice gevşettiğim diyetime dönüş yapacağım inşallah

eylülün 2 sinde ise stajım başlıyo evime 5 dk mesafede olan belediye binasına hücuuuuuuuummmm

daha düzenli ve dengeli yemeğe başlayacağım inşallah ve günde 4 kere yürümüş olacağım haftasonlarıda yürümeyi düşünüyorum sıkı bacaklar beni bekler

umarım hedeflediğim kiloya ulaşırım 7 kilo gidince dünyalar benim oldu

kız kardeşim ve kuzenimle çılgın gibi 6 saat film izlerken vermiş olduklarımın şerefine milyonlarca kaçamak yaptım

cips,çekirdek ve kola tabisi

sabah diyete baladığımdan beri yapmadığım bişey yaptım

kendime annemin o güpgüzel kahvaltı tabaklarından bi tane aldım ve onun ölçüsüyle kahvaltı yaptım ve "ne yemiştim ben yaa" olmadan yediklerimi gördüm

3 küçük parça beyaz peynir yedim
yağsız 10 yuvarlak dilim salatalık
1 çay bardağı şekersiz çay(şekeri bırakalı 1 yıldan fazla oluyor ve yanlışlıkla annemin çaktırmadan koyma çabaları sonucu içersem şekerli olarak midem resmen bulanıyo)
2 ipince dilim beyaz ekmek bi türlü kepekliye giriş yapamadım yahu!!!
6 siyah zeytin
2 banım dut pekmezi
4 adet haşlanmış yumurtadan oluşan dilimler vardı ondan 1 yumurtaya denk gelecek kadar aldım ve sarısıyla beyazıyla yedim

kahvaltıyı 12 gibi ailecek tembellikten sonra yaptık ve o zamandan beri ara ara su içiyorum

sanırım çok su içmenin artısı olsa gerek deli gibi tuvalete gidiyorum

günlüğüm benim bugün gene yazamadım sana

bugün çok fazla yemek yiyemedim ama hazır yediğimi de yaktım çok şükür açlık hissetmedim...

yarın yine yazarım öptüüüüüm

sabah kahvaltım da kibrit kutusu kadar peynir ve 4 parça kızartılmış et yedim 3 ince dilim ekmekle...

gece gece kaçamak yaptım da geldim günlüküm yaaa

2 lahmacun ve 2 bardak kolayla karşındayım hiç ayıp yok mu bende sanırım verdiğim kiloların hatırı bu :26::26:

günaydın günlüğün (ne günaydını öğlen oldu )

2 lahmacun yedim bugün tencere yemeği yapacağım inşallah bu gidişle halim hüsran

Merhaba canım Tebrik ederim 8 kilo az değil. Bende 20 yaşındayım. Boyum 1.73 ve 15 gün önce 87 kiloydum. O 87yi görünce artık dur dedim yahu.:2: 15 gün boyunca aşırı sıkı olmayan bir diyetle ve yanında aşırııııııı sıkı olan bir spor programıyla 83.4ü gördüm bugün. Bende sana katılmak isterim. İnşallah bir sürü kilolar veririz daha

katıl canım katıl artık gazla mı suyla peynir ekmekle mi neyle çalışıyosak daha da vermemiz gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…