katıl canım katıl artık gazla mı suyla peynir ekmekle mi neyle çalışıyosak daha da vermemiz gerek
1 porsiyon miss gibi fırında levrek ve 2 incecik dilim kepekli ekmek akşam yemeğimdi. Yanında garnitür olarak orta boy bir patates püresi ve fırınlanmış ufak bir soğanda vardı. Tadı damağımda kaldı vallahi.
Afiyet olsun canım. Bende yemekten sonra yarım saat hızlı bir yürüyüş yaptım yürüme bandında. Spordan sonra 1 elma ve biraz yeşil üzüm indirdim mideye.
Merhaba salça olduğum günlük
Bugün sabah 2 yemek kaşığı tavuk sote yanında 2 dilim kadar tam buğday ekmeği ve çeçil peyniri yedim. Birde şekersiz çay. Aslında sabah dediğime bakma günlük bildiğin 11 buçukta öğle yemeği gibi birşey oldu o.
Sonra rutin sporumu yaptım.
Regl günüm yaklaştı benimde canım tatlı istemeye başladı tabi. Yarım porsiyondan belki daha az sütlaç yedim.(sırf nefsim dursun diye yani)
Akşam yemeğinden bir saat kadar öncede bir orta boy yeşil elma ve 1-2 tane üzüm attım ağzıma. Akşamda 3-4 yemek kaşığı kaar zeytinyağlı barbunya yanında 2 dilim ekmek ve 2-3 çatal patlıcan salatası yedim... Off ne yemişim be arkadaş
Şimdi fittingoda hesapladım toplam 985 kalori almışım. Emaaaann o kadarda çok yemememişim
ben bugün nerdeyse o kafa yahnisinden yedim sadece ya
ne kadar lezzetli olmuştu anlatamam
tabi sadece ekmeksiz yedim yni
yarın erzuruma gidiyorum büyük ihtimal yarın ve diğer gün yazamam yola geçer zamanım....
ama ilk fırsatta tekrar geri döneceğim nihahahhaaa
süpersin canım valla
şimdiden iyi yolculuklar sana
ben de şimdi diyete başlamaya karar verdim kardeş senin neşen,pozitif enerjin beni de mutlu etti .hadi bakalım Allah yardımcımız olsun :)
gel canım gel sende gel
eminim kiloların ağzını burnunu kırarız biz
korksun bizden o kilolaaar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?