20 Yaşında 90 Kilo Çıtırım 21'e Kadar Daha Da Çıtır Olalım Kızlar Var mısınız??? :)

biricik dadlum kızkardeşimle dolma biber yaptık kıymalı iç hazır şimdi doldurmaya gidiyoruz çok heyecanlıyım

katıl canım katıl artık gazla mı suyla peynir ekmekle mi neyle çalışıyosak daha da vermemiz gerek

aynen canım yoksa bendeki bu totoyu salarsam dağ devirecek konuma gelir. Ben insanity diye bir egzersiz programıyla çalışıyorum biraz araştır istersen. 15 günde birazda yememe dikkat ederek neredeyse 4 kilo verdirdi bana.

1 porsiyon miss gibi fırında levrek ve 2 incecik dilim kepekli ekmek akşam yemeğimdi. Yanında garnitür olarak orta boy bir patates püresi ve fırınlanmış ufak bir soğanda vardı. Tadı damağımda kaldı vallahi.

afiyet olsun canım nasıl çekti levrek bilemezsin

akşam yemeğimizi ailecek 6 gibi yedik bütün yemekler made in özlem

süzme mercimek çorbası
kıymalı dolma biber
fırında sarımsaklı ve domates soslu elma dilim patates ve mevsim salata

hepsi harika oldu ve dolma biiber hariç hepsinden yedim azar azar

suyu bol tükettim umarım yakında tekrar sıkı birşekilde diyete sarılabilirim

Afiyet olsun canım. Bende yemekten sonra yarım saat hızlı bir yürüyüş yaptım yürüme bandında. Spordan sonra 1 elma ve biraz yeşil üzüm indirdim mideye.

günlüküm merhaba

öğlen yemekte 1 kase lahana çorbası

1 poriyonda kelle yahnisi ımmmmmmmmm nefisti valla

bol soğanlı köy domatesinden de salata

1 dilim ekmek
ALLAHHHHHHHHH enerji patlaması oldum herşey organik

Merhaba salça olduğum günlük

Bugün sabah 2 yemek kaşığı tavuk sote yanında 2 dilim kadar tam buğday ekmeği ve çeçil peyniri yedim. Birde şekersiz çay. Aslında sabah dediğime bakma günlük bildiğin 11 buçukta öğle yemeği gibi birşey oldu o.

Sonra rutin sporumu yaptım.

Regl günüm yaklaştı benimde canım tatlı istemeye başladı tabi. Yarım porsiyondan belki daha az sütlaç yedim.(sırf nefsim dursun diye yani )

Akşam yemeğinden bir saat kadar öncede bir orta boy yeşil elma ve 1-2 tane üzüm attım ağzıma. Akşamda 3-4 yemek kaşığı kaar zeytinyağlı barbunya yanında 2 dilim ekmek ve 2-3 çatal patlıcan salatası yedim... Off ne yemişim be arkadaş

Şimdi fittingoda hesapladım toplam 985 kalori almışım. Emaaaann o kadarda çok yemememişim

ben bugün nerdeyse o kafa yahnisinden yedim sadece ya

ne kadar lezzetli olmuştu anlatamam

tabi sadece ekmeksiz yedim yni

yarın erzuruma gidiyorum büyük ihtimal yarın ve diğer gün yazamam yola geçer zamanım....

ama ilk fırsatta tekrar geri döneceğim nihahahhaaa

süpersin canım valla

şimdiden iyi yolculuklar sana

bugün sabah 1 yumurta 1-2 dilim domates 1-2 dilim salatalık 1 dilim kepekli ekmek ve birkaç zeytin

ara öğün form limonlu bisküviden 3 tane

akşam 2 kase mercimek çorbası

ara öğün 10-15 tane fıstık

veeee bol bol su

sevgili günlüğüm bi keren 2 gündür doğru düzgün yemek yiyemiyorum ne olacak benim bu halim diye oturup ağıt yakmak istiyorum

erzuruma sınava gittiğim için hep dışardan yedim hımmmm çok güzeldi hakkını yemiyeyim

bugün sabaha karşı 6 da eve adım atmış ve öğleden sonra 1 e kadar aralıksız uyuduğumu belirtmek isterim

kahvaltı olarak çökelekli (nefisti) yumurta

1 termos bardak şekersiz siyah çay (ağzımı burnumu hep yaktım normal bardakmı hatun bu yavaş iç ne oldun )
ve 2 dilim ekmen

öğlen ve ara öğünüm yoktu
akşam üstüde annemin güzel ellerinden fasulya ve 2 dilim ekmek sadece

bana afiyet olsun kilolar ölsün

selam günlüğüm sabah kahvaltım kısaca
-1 kupa şekersiz siyah çay
-3 tane siyah zeytin (bunlar hep siyah içim kararmış bu yaşta )
-1 küçük yuvarlak şeklinde yumurta
-2 dilim ip gibi beyaz ekmek
-1 banım kayısı reçeli

bunlar normalden de daha az oldu yediklerim aslında çok gibi gözüksede miktarları az...

bugün yine gece 22. de otobüse binip gideceğim 3 gün boyunca yeme düzenim olmayacak zaten o yüzden kendimi hiç sıkmıyorum...

pazartesi stajım var o zaman ara öğün-ana öğün olmak üzere bir düzen oluşturacağım için dert etmiyorum...

hedefim malesef dediğim tarihte olmayabilir o yüzden hedefimi daha düşük yapacağım...

yeni hedef 75

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…