20 yaşında adam aileden çekinir mi ?

20 yas, akıllanılmıs o olgun yas degıldır.
Otuzda yeniden konusuruz

Ben de öyle düşünüyorum bazen. Ama sürekli öesaj atar sürekli yazar. Hep ilgilidir

Aynen sizin gibi düşünüyorum nedense ya. En azından odasının kapısını kapatıp sohbet edemez miyiz ? Aşkım bebeğim tabii ki olmaz ben de evde tercih etmem ama sesini bile duymuyorum insan özlemez mi
İsteyen askım bebegım der, wcye girer gene der.
Seninki sözlü, aklına ben geleyim bunu ogrendıgınde.

20 yas, akıllanılmıs o olgun yas degıldır.
Otuzda yeniden konusuruz
Otuza kadar bekleyip burda konu açmak istemiyorum ki ben. Nişan atmak boşanmak bunlar büyük şeyler allah göstermesin. İnsan belli etmez mi 20 sinde sizce ? Yani değişir mi daha ? Of değişirse de sıkıntı çünkü diğer konularda çok iyiyizdir

Sevgilinle konusamıyorsun bile odasına gidip bes dk seninle konusmuyor. Bu gercekten hepinize normal mi geliyor arkadaslar?

Ailesi muhafazakardır veya çok vıcık vıcıktır. İğrenç muhabbetler çevirebilirler hemen evlen ya da ayrıl diyebilirler. Yıllar içinde yapılarını öğrenmiş olman gerek. Evde hiç konuşmamanın mantığını bilmiyorum hiç mi erkek ark yok onlarla konuşuyor gibi de konuşabilir. illa aşkım çöreğime gerek yok.

20 yaşında adam deyince gülesim geldi kusura bakma Gerçi kooskoca adamlar bile aynı tepkileri verebiliyorlar ama o daha çocuk adam. Kişilik oturmadı bile henüz. Ergenlikten bile yeni çıkıyorsunuz. Yavaş biraz...

20 yaşında kocaman adam mi
biz o yaşlarda abimle yaz tatillerinde paten bisiklet falan suruyorduk.
o yaşta adam olmaz piril piril genç bir bireydir.
ailesinede herşeyi söylemek zorunda değil. flörtlerini ailesine soylemek zorunda degil.

İsteyen askım bebegım der, wcye girer gene der.
Seninki sözlü, aklına ben geleyim bunu ogrendıgınde.

Bence sözlü degildir ya. Benim de benzer bir ilişkim vardi babasi her boka karisan asiri asiri kati bir insandi cocuk beni arasa bile sessiz sessiz zorla konusuyordu sesinden stressi belliydi hatta bi kere babasi basmişti yazik belki konuşurken sesi gider diger odaya diye bile stress oluyor olabilir.

Boyle bir baski hiç normal degil buarada ben o kişiyle ilişkimi devam ettirenedim o ayri ama sözlü filan cikmadi. Babasi derslerine oneem vermesi ve odaklanmasi icin asiri baskiciydi cocuk ODTÜ luydu.

Balkona cikar seni seviyorum der ve kapar ve crillacım. Hıc aramıyormus mantıga oturmuyor yanı ortada dolaşsın seksi seksi konussun demiyorum da insan onsaniye arayamaz mı? Hepimiz yırmı yasında olduk?

Balkona cikar seni seviyorum der ve kapar ve crillacım. Hıc aramıyormus mantıga oturmuyor yanı ortada dolaşsın seksi seksi konussun demiyorum da insan onsaniye arayamaz mı? Hepimiz yırmı yasında olduk?

Ben serbesttim ama seni seviyorum diyip kapamakta ne bileyim. Oyle arayacagima hiç aramam bilmiyorum ben mi odunum.

Ailesinden hep uzağım ben bu kafama takılıyor. Bir bilgim yok resimlerini bile görmedim. Hadi çocuktuk başta ama bence en azından biraz büyüdük nişanlanan insanlar var bu yaşlarda en nihayetinde. Ben de bir ciddiyet kesinlikle istemiyorum ama en azından biraz bilinmez mi ?

Ben serbesttim ama seni seviyorum diyip kapamakta ne bileyim. Oyle arayacagima hiç aramam bilmiyorum ben mi odunum.
Burda mevzu kız tarafı degıl zaten kızda serbest aılesı biliyormus burda konu erkegın sadece msj yazıp kızı hıc aramaması.
Goruntulu konusma yapmamasını bile anlarım, aramamayı asla anlamam.

Günümüz gençleri 20 yaşın kapısına varınca kendilerini adam, kadın ilan ediyor.
Ev geçindir, iki fatura takip et desen edemezler.
Kaliteli bir pazar alışverişinden haberleri yoktur.
Ama büyüdük havası sarar her yanı.

Sakin olun. İkiniz de küçüksünüz daha.
Aileden çekinmeler normal.

Canım güzel ablacım ben açıklayamadım mı acaba tam sorunu ya ? Ben bu çocuğun büyüyüşünü bile gördüm hiç mi fikir sahibi olmam. Yok hiç resimlerini bile görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…