- 3 Ekim 2007
- 14.672
- 36.846
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi Cileklireceke
-
Kesinlikle görüntülü konuşmayı anlıyorum ama bu fazla geliyor. 15 yaşında da değiliz kiBurda mevzu kız tarafı degıl zaten kızda serbest aılesı biliyormus burda konu erkegın sadece msj yazıp kızı hıc aramaması.
Goruntulu konusma yapmamasını bile anlarım, aramamayı asla anlamam.
Ben sana hak veriyorum. 20 yasında adam demeni de anladım. Insan on saniye konusabılır. Sesini duymak ister en basiti.Kesinlikle görüntülü konuşmayı anlıyorum ama bu fazla geliyor. 15 yaşında da değiliz ki
Aynen sizin gibi düşünüyorum nedense ya. En azından odasının kapısını kapatıp sohbet edemez miyiz ? Aşkım bebeğim tabii ki olmaz ben de evde tercih etmem ama sesini bile duymuyorum insan özlemez mi
Burda mevzu kız tarafı degıl zaten kızda serbest aılesı biliyormus burda konu erkegın sadece msj yazıp kızı hıc aramaması.
Goruntulu konusma yapmamasını bile anlarım, aramamayı asla anlamam.
Hayır ama şöyle ki o benden daha isteklidir her şeye. Arama hariç. Bu ilginç değil mi ki20 yaşında adam değil 20yasinda çocuktur daha o. Yaşlar çok küçük. Sorumluluk almak istemiyor doğal olarak. Normal yani. Sizin beklentileriniz çok fazla
Benimle hemfikir birini gormek ne guzel. Kendime anormalım heralde demek uzereydım.Hmm...
Sizi anlıyorum aslında.Olay günlük aramaması değil,hiç aramaması.Bir süre sonra elde telefon mesajla olmuyor işte bir şeyler,iki dakikada soracağın şey mesajla 10 dk oluyor.Ama odasında tek mi kalıyor mesela,kendisiyle kalan bir kardeşi var mı bu konuları biliyor musunuz ? Belki aile dinamiği kapıyı kapat keyfine bak şeklinde de değildir.
Yorumlarda nedense ''normal'' denmiş de bir insanın ''seni özledim'' diyecek bir 2 dakikası da vardır bence.Dediğim gibi ev çok kalabalıktır,odasında tek kalmıyordur o zaman belki haklı olabilir,ama ben de sevgilimle görüntülü konuşuyorum ve ben de zaman bulmaya çalışan tarafım.Sabah uyanır uyanmaz arıyorum bazen 5 dk,kapatıyorum hemen işime bakıyorum,olay sesini duymak.Biraz da özen işi bunlar,olay yaş/erkek falan filan değil,sürekli adım atan taraf olmak da bir süre sonra insanı yorar.Karşının da düşünmesi lazım.Ayrıca bu karantinaya bakarsak konu sahibi ve sevgilisi aylarca konuşmayacaklar o zaman,elde telefon mesajla çok zor.
Bana anormal geldı bu durum mantıklı hıcbısey bulamadımErkek kiz farketmiyor sonucta bir baski var evde. İlla gizli sakli seni seviyorum diyip kapatmayi göze alacaksa sözlü olsa da yapardi bence mevzu sözlülük degil de anormal baski gibi geldi bilemiyorum.
Bu kadar asiri baski gormuş biri ilerde ne kadar birey olabilir, psikolojisi bu durumdan nasil cikar onu da bilemiyorum tabi.
Çok şükür beni en iyi şekilde tanımladınız. Ayrı odası var evde 4 kişiler zaten. Hani ne bileyim balkona sigara içmeye çıkıyor ailesi bunu kabullenmiş bu da baskıcı bi aile için normal olmaz bakılırsa. 5dk zor değil gerçekten ben de çok konuşma delisi biri değilimdir ama mesajlaşmayı ayrıca pek sevmem. Bir de mesajlaşılırken bence laflar daha çok yanlış anlaşılıyor. Tüm gün mesajlaşacağımıza 1 kez telefonda konuşsak 5 dk yetecek bana. Boğmam normalde ama bu iyice sinirime dokunuyorHmm...
Sizi anlıyorum aslında.Olay günlük aramaması değil,hiç aramaması.Bir süre sonra elde telefon mesajla olmuyor işte bir şeyler,iki dakikada soracağın şey mesajla 10 dk oluyor.Ama odasında tek mi kalıyor mesela,kendisiyle kalan bir kardeşi var mı bu konuları biliyor musunuz ? Belki aile dinamiği kapıyı kapat keyfine bak şeklinde de değildir.
Yorumlarda nedense ''normal'' denmiş de bir insanın ''seni özledim'' diyecek bir 2 dakikası da vardır bence.Dediğim gibi ev çok kalabalıktır,odasında tek kalmıyordur o zaman belki haklı olabilir,ama ben de sevgilimle görüntülü konuşuyorum ve ben de zaman bulmaya çalışan tarafım.Sabah uyanır uyanmaz arıyorum bazen 5 dk,kapatıyorum hemen işime bakıyorum,olay sesini duymak.Biraz da özen işi bunlar,olay yaş/erkek falan filan değil,sürekli adım atan taraf olmak da bir süre sonra insanı yorar.Karşının da düşünmesi lazım.Ayrıca bu karantinaya bakarsak konu sahibi ve sevgilisi aylarca konuşmayacaklar o zaman,elde telefon mesajla çok zor.
Benimle hemfikir birini gormek ne guzel. Kendime anormalım heralde demek uzereydım.
Aynı sızın gıbı dusunuyorum
Ailesinden gızlı evde sigara ıcmeyı biliyormus, sevgiliyle otuz saniye konusmak gızlı duman salmaktan daha kolay degıl mı?Ya 5-6 ay mesajlaşarak ilişki falan yürümez.Yaş 15 de olsa yürümez 25 de.Olmaz işte biri sıkılır bir süre sonra vakit kaybetmeye gerek yok.
Ayrıca evet,konuşmak isteyen adam zaman yaratır.Sevgilim çalıştığı ofiste tuvalete gidiyordu rahatça aramak için 5 dakika da olsa.Sesini kısar konuşur yine tuvalette.Kimseye ''sevgilim var'' demesine gerek bile yok,aylardır sevgilimle görüntülü konuşuyoruz zaman zaman kimsenin ruhu duymuyor,nasıl saklayamıyor bu gençler hayret gerçekten.
Daha okuyacağımız uzun yıllar var. Bir de merak ettiğim şu. Rabbim göstermesin ailem bana ondan ayrıl dese ben direnirim kesinlikle çok seviyorum çok emek verdim. Kolay mıdır öyle ailenin lafıyla ayrılmak. Saygısızlık asla yapmam ama bu konuda saygı beklerim tanıyın görün derim. Bunu da biraz anormal buluyorum o yüzden belki de yanlış düşünüyorum bilmiyorumbir kere 20 yaşında adam değil, 20 yaşında çocuk. gerçekten o yaş çocuk yaşı. şimdi dönüp bakıyorum, yaşım 20 olunca kendimi kocaman sanmıştım ama hiç de öyle değildim.
bu şekilde davranması çok normal.
ayrıca ailesinin dinamiklerini, yapısını bilemezsiniz.
kız arkadaş fikrinden hoşlanmıyor olabilirler.
veya ailesi kız arkadaşı olduğunu bilse hemen evlenmesi için baskı yapacak kafada bir aile de olabilir.
söylememesi gayet doğal.
Tatlım zaten sorun burda. Daha çocuk diyorum çünkü ailesine her anlamda bağımlı, para, izin tüm konularda. bu yaşlar kendini tanıyor etrafını tanımaya çalışıyor. Daha arkadaş düşkünlüğü başlayacak onun. Üniversiteye gidiyor mu mesela? Seni anlıyorum ama erkekler geç olgunlaşır en en az 25-28 o da en az. Senin de onun da fikirleriniz, düşünceleriniz, bakış açılarıniz yüzlerce kez değişecek. Şimdi sen tek sorun arama diyorsun. Ya başkalariyla da görüşüyor yakalanmamak için sana çekiniyorum diyor, ya da gerçekten yaşına uygun olarak çocuk olarak ailesine açıklama yapamayacagi için utandığı için aramiyor.Hayır ama şöyle ki o benden daha isteklidir her şeye. Arama hariç. Bu ilginç değil mi ki
Gizli içmiyor ki bağırdılar çağırdılar sigaradan vazgeçmedi kabullendirdi. Bir ilişkiyi kabul ettirmek daha mı zor ? Kavga bile etmeyiz biz doğru dürüst toksik bir ilişki değiliz yaniAilesinden gızlı evde sigara ıcmeyı biliyormus, sevgiliyle otuz saniye konusmak gızlı duman salmaktan daha kolay degıl mı?
Ya canım, oturdugu yerden acar goruntulu konusma sesi kapar konusamıyorsa seni izler.Gizli içmiyor ki bağırdılar çağırdılar sigaradan vazgeçmedi kabullendirdi. Bir ilişkiyi kabul ettirmek daha mı zor ? Kavga bile etmeyiz biz doğru dürüst toksik bir ilişki değiliz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?