- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.300
- 198
- Konu Sahibi Cileklireceke
-
Arkadaş düşkünlüğünü 17 yaşındayken korkunç derecede yaşadık. Tekrar üniversitede yaşarsa of daha da kötü şekilde naparım bilmiyorum. Bir de bana ailemden çekiniyorum demiyor. Sürekli bahane sürüyor ve artık bahane olduğuna eminim. 15 yaşından beri birlikteyiz hadi o zamanlar ergen bile değildik. Ama toplam yemin ederim 10 dan azdır telefon görüşmemizTatlım zaten sorun burda. Daha çocuk diyorum çünkü ailesine her anlamda bağımlı, para, izin tüm konularda. bu yaşlar kendini tanıyor etrafını tanımaya çalışıyor. Daha arkadaş düşkünlüğü başlayacak onun. Üniversiteye gidiyor mu mesela? Seni anlıyorum ama erkekler geç olgunlaşır en en az 25-28 o da en az. Senin de onun da fikirleriniz, düşünceleriniz, bakış açılarıniz yüzlerce kez değişecek. Şimdi sen tek sorun arama diyorsun. Ya başkalariyla da görüşüyor yakalanmamak için sana çekiniyorum diyor, ya da gerçekten yaşına uygun olarak çocuk olarak ailesine açıklama yapamayacagi için utandığı için aramiyor.
Mesela bahaneleri ne oluyor?Arkadaş düşkünlüğünü 17 yaşındayken korkunç derecede yaşadık. Tekrar üniversitede yaşarsa of daha da kötü şekilde naparım bilmiyorum. Bir de bana ailemden çekiniyorum demiyor. Sürekli bahane sürüyor ve artık bahane olduğuna eminim. 15 yaşından beri birlikteyiz hadi o zamanlar ergen bile değildik. Ama toplam yemin ederim 10 dan azdır telefon görüşmemiz
Daha okuyacağımız uzun yıllar var. Bir de merak ettiğim şu. Rabbim göstermesin ailem bana ondan ayrıl dese ben direnirim kesinlikle çok seviyorum çok emek verdim. Kolay mıdır öyle ailenin lafıyla ayrılmak. Saygısızlık asla yapmam ama bu konuda saygı beklerim tanıyın görün derim. Bunu da biraz anormal buluyorum o yüzden belki de yanlış düşünüyorum bilmiyorum
Bence bu iste baska bir sey varrMerhabalar güzel kadınlar. Benim 20 yaşında bir sevgilim var. Uzun da bir ilişkimiz var. Gerçekten aşığım ve onun da sevgisinden asla şüphe duymuyorum. Gelin görün ki kesinlikle ailesi beni bilmiyor neden diyorum şu an hayatım tam oturmadı her şeyi sana bağlarlar huzurumuz kaçar diyor. Anlayamıyorum abartıyor muyum bilmiyorum ama sinir oluyorum. Tatildeyiz ya şimdi sadece mesajlaşıyoruz. Upuzun ilişkide kaç kez telefonla konuştuğumuz sayılıdır. Hadi başlarda küçüktük anlıyorum. 20 yaşında da aileden çekinilmez ki canım. Benim ailem bile biliyor. Bu konuda çekinen ben olmalıyken hem de. Görüntülü konuşalım diyorum. Bahane buluyor. Bir de açık açık ailem evdeyken konuşamam demiyor. Bahane üretiyor. Arıyorum açmıyor ara diyorum bahane buluyor. Ben de inadına üstüne gidiyorum yemin ederim sadece sinirimden. Kendime de kızıyorum niye zora sokuyosun adamı diye ama hırsıma yenik düşünüyorum. Normal değil bence bu. Eğer hatalıysam yapma diyin de azcık sakinleşeyim. Neden bu kadar taktım onu da bilmiyorum ama burda neler okuyoruz. İleride ailesi kızar diye evimize de karıştırır bu. Gerçi asla ailesine düşkün de değildir ama bilmiyorum ya. Sizin fikirlerinize çok değer veriyorum size koştum hemen. Napmalı ?
5 yılda 10 kez mi konuştunuz. Ooo durum hiç iç açıcı değil. Sesini duymaya ihtiyaç duymayan biriyle neden devam ediyorsun? Üniversite arkadaşlığı liseden daha fazladır. Beraber yerler gezerler uyurlar maça giderler cafeye giderler. Hazırlıklı ol.Arkadaş düşkünlüğünü 17 yaşındayken korkunç derecede yaşadık. Tekrar üniversitede yaşarsa of daha da kötü şekilde naparım bilmiyorum. Bir de bana ailemden çekiniyorum demiyor. Sürekli bahane sürüyor ve artık bahane olduğuna eminim. 15 yaşından beri birlikteyiz hadi o zamanlar ergen bile değildik. Ama toplam yemin ederim 10 dan azdır telefon görüşmemiz
Normalde kavga çıkarmıyordum hesap sormuyordum bunalmasın diye. Hep şey der ben arayınca “görmedim duymadım”tamam da sonra niye aramayla dönmüyorsun? Gururum kırılıyor artık. Görüntülü konuşalım ne zamandır görüşmüyoruz dedim aa dedi şu an yemek yiycem tamam dedim ye gel konuşuruz. Geldi biraz normal konuştuk hadi dedim konuşalım aa ben duşa girecektim. Neyse dedim belki görüntülüden çekiniyordur ki beyefendi ishal olsa söyler ama hadi dedim utanıyordur belki. Sonra en son dün bardak taştı öncesinde de sürekli ben konuşalım diyen o bahane sunan taraf. Dedim bu saatlerde hadi arıyım diye. Akşam konuşalım canım dedi olur dedim sebebini bile sormadım sıkmıyım diye. Akşam oldu hiçbir şey yok ben konuşacaktık diyince ay benim başım ağrıyo uyuycam. Yahu sesim başını mı patlatacak ara benim başım ağrıyo hayatım uyuycam haberin olsun de duymuş olayım sesini bitsin. Yattı uyudu bi de üzüldüğümün de farkında. Kötü olmayalım nolur diyip yattı. Sabah artık hiçbir şey yok gibi davranmadım sızlandım hep bahane sunuyorsun diye. Başım ağrıyordu dedi. Dedim ki nolucak 1 dk iyi geceler diyip kapatsak baş ağrını mı tetikliycektim ? Abartıyorsun dedi. Gündüz ne işin vardı niye konuşmadık dedim. Artık üstüne gitmeye başladım biraz gıcık olunca. İşim vardı işte sen inanmıyor musun diye üste çıktı. Bahane bile kalmamış artık. Of of yine sinir oldum. Bir de suçlu oldum şimdi abartıyormuşum olabilirmiş hep meşgulmüş. Evde oturuyor ders bile çalışmıyorMesela bahaneleri ne oluyor?
Bir şey söyliyim mi abla ? Beni çok sever çok iyi davranır kıyamaz öper koklar değer verdiğini hissettirir bazen alttan alır. Ama benim için şunda çok çaba harcadı diyemem. Ben onu çaba harcayacağı kadar hiç yormadım sanırım. Yorsam dayanır mı emin de değilim.Senin için ne çaba gösteriyor mesela? Ne yapıyor yada yapmaya çalışıyor?
Çok seviyorum bir de bu ayrılmak için bir sebep mi ? Ben alışmışım sanırım. Gözümü onda açmış oldum çünkü normalliğini yeni sorguluyorum5 yılda 10 kez mi konuştunuz. Ooo durum hiç iç açıcı değil. Sesini duymaya ihtiyaç duymayan biriyle neden devam ediyorsun? Üniversite arkadaşlığı liseden daha fazladır. Beraber yerler gezerler uyurlar maça giderler cafeye giderler. Hazırlıklı ol.
Aslında cok akıllı ve mantıklı bir kızsınBir şey söyliyim mi abla ? Beni çok sever çok iyi davranır kıyamaz öper koklar değer verdiğini hissettirir bazen alttan alır. Ama benim için şunda çok çaba harcadı diyemem. Ben onu çaba harcayacağı kadar hiç yormadım sanırım. Yorsam dayanır mı emin de değilim.
Sadece telle konusmak istiyor evlenmek degılReis çocuk daha 20 yaşında ne istiyorsun ne bekliyorsun ?
Durun bi sakin olun varsa okulunuz işiniz ona yoğunlaşın olgunca düşünmeye başladığınız da ailelerin bilmesi için adım atarsınız zaten
..
ailesi fazla konusuyo olabilir boyle durumlardaCanım güzel ablacım ben açıklayamadım mı acaba tam sorunu ya ? Ben bu çocuğun büyüyüşünü bile gördüm hiç mi fikir sahibi olmam. Yok hiç resimlerini bile görmedim
Ailesi bilse ne bilmese ne buna takildimSadece telle konusmak istiyor evlenmek degıl
Cocuk ailesinden cekındıgı ıcın on saniye bile arayamıyormus msjlasıyormus sadece.. bahane oyle bos ki sende anlamamışsın bende anlamadımAilesi bilse ne bilmese ne buna takildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?