- 21 Mart 2020
- 101
- 72
- 13
- Konu Sahibi Cileklireceke
-
Yani normal dimi bu ? Boşuna mı üstüne gidiyorum çocuğumun yaAile dinamiklerini bilemezsiniz. Biz eşimle 24 yaşındayken flört dönemindeydik, o da konuşmak için evden dışarı çıkıyordu. Hâlâ ne onun ailesinin yanında ne benim ailemin yanında resmiyet dışına çıkmıyoruz. Ha tam tersi de olabilir, bu yetişme tarzı ile alakalı. Sizin aile içi dinamiginiz farklıdır onun farklı.
Bu arada 20 yaş bir erkek için gayet küçük bir yaş.
Of of20 yaşinda babasindan dayak yiyenler var hala. Söylememesi normal. Gitme üzerine. Seviyorsa sadiksa yorma. Bak mesela uniyi kazanamadiysa istedigi bölüm olmadiysa aile hemen suçu sizin ilişskinize bağlar. İşi yoksa durumu gene buna bağlar. Ki bazi aileler tutucudur bazi babalar katidir serttir. Ben 35 yasindayim babam yaninda eşofmanla oturmama izin vermez. He giysem bisey yapamaz ama saygidan tatilde ailemin yanina gidince evde pantolon giyrim
Çok haklısınız aşırı üzülürüm. Bi sıkıntımız da yok zaten genel olarak. Çok saolun fikirlerinize tecrübelerinize çok güveniyorumBiz eşimle tanistigimizda ben 27 o 31 yaşındaydı. 1 sene flört dönemimiz oldu ve ne benim ailem ne onun ailesi bilmedi. Ne zaman ki evlilik fikri oluştu o vakit ailelere söyledik.
Siz iş ciddiye binsin diye yapıyorsunuz ama daha küçüksünüz ülkenin hali muamma zaten o nedenle ısrarcı davranıp bunaltmayin. Terk edinirseniz daha çok üzülürsünüz
Nedense büyüdüğümüzü düşünüyorum ben20 yaş gercekten daha öyle bağimsizligimizi ilan edecegimiz bir yaş değil daha.
İlişkimiz evet uzun çocuktuk çünkü en başında. 15 yaşındaydık ama akıllandıkça da bitmedi sevgim. Neden böyle davrandığınızı anlayamadım. Adam dememin sebebi yalnızca sözcük seçimi. Sizin tecrübelerinizi istedim ablacım ben de.Ikinizde bebesiniz 20 yaşında adam mi
Allah aşkına daha parayi babasından alan evde telefonla konuşamam diyen henüz yeni ergenliğe girmiş iki çocuksunuz amma ilişkiniz çok uzun oyle mi kac yil kadar uzun acaba
Aynen sizin gibi düşünüyorum nedense ya. En azından odasının kapısını kapatıp sohbet edemez miyiz ? Aşkım bebeğim tabii ki olmaz ben de evde tercih etmem ama sesini bile duymuyorum insan özlemez mi20 yasında delikanlının sevgılısıyle konusması kadar normal bir durum yok.
Anormalmıs gibi ailemin yanında gorusemem konusamam diyen ailesinin ıstedıgı kzla sözlüdür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?