- 22 Temmuz 2019
- 760
- 499
- 53
- Konu Sahibi Cileklireceke
-
29 yasindaki adam degildir,"adam musveddesi"dir,karalama kagidi gibi,temize cekilince adam olacak:))Merhabalar güzel kadınlar. Benim 20 yaşında bir sevgilim var. Uzun da bir ilişkimiz var. Gerçekten aşığım ve onun da sevgisinden asla şüphe duymuyorum. Gelin görün ki kesinlikle ailesi beni bilmiyor neden diyorum şu an hayatım tam oturmadı her şeyi sana bağlarlar huzurumuz kaçar diyor. Anlayamıyorum abartıyor muyum bilmiyorum ama sinir oluyorum. Tatildeyiz ya şimdi sadece mesajlaşıyoruz. Upuzun ilişkide kaç kez telefonla konuştuğumuz sayılıdır. Hadi başlarda küçüktük anlıyorum. 20 yaşında da aileden çekinilmez ki canım. Benim ailem bile biliyor. Bu konuda çekinen ben olmalıyken hem de. Görüntülü konuşalım diyorum. Bahane buluyor. Bir de açık açık ailem evdeyken konuşamam demiyor. Bahane üretiyor. Arıyorum açmıyor ara diyorum bahane buluyor. Ben de inadına üstüne gidiyorum yemin ederim sadece sinirimden. Kendime de kızıyorum niye zora sokuyosun adamı diye ama hırsıma yenik düşünüyorum. Normal değil bence bu. Eğer hatalıysam yapma diyin de azcık sakinleşeyim. Neden bu kadar taktım onu da bilmiyorum ama burda neler okuyoruz. İleride ailesi kızar diye evimize de karıştırır bu. Gerçi asla ailesine düşkün de değildir ama bilmiyorum ya. Sizin fikirlerinize çok değer veriyorum size koştum hemen. Napmalı ?
Oy oy ciddimisiniz?Sen kaç yaşındasın ki canım? 20 yaşında çocuk daha o. Ben olsam bende söylemem aileme 20 yaşındayken sevgilim var diye. Benim eşim 26 yaşındayken bile ailesi yanındayken aramaz mesaj atmazdı. Totelde 10 yıldır sevgilyiz 10 saat telefonda konuşmamışızdır. Evli olduğumuz zamanda dahil
Tanidigim bir kadin,17 yasindaki kızı icin,uzun yillardir iliskisi var,babasi da biliyor,ne yapalim seviyor demekki demistiIkinizde bebesiniz 20 yaşında adam mi
Allah aşkına daha parayi babasından alan evde telefonla konuşamam diyen henüz yeni ergenliğe girmiş iki çocuksunuz amma ilişkiniz çok uzun oyle mi kac yil kadar uzun acaba
24 yasinda neden karsi ciktilar,kemik yaşınız mı küçüktüBen 20 yasinda aileme sevgilim var desem bana git evcilik oyna derlerdi, ayni sekilde kardesime de(erkek). 24 yasinda sevgilim oldugunu soyledim onu bile kabullenmediler, 25 yasinda nişanlanmak istedigimi soyledim babam birkac hafta sen daha cok kucuksun diye reddetti. 20 yasindaki biri kocaman adam degildir bence ergenlik doneminin sonlarina yaklasan bir bireydir. 20 yas cok kucuk bir yas.
Ne diyebilirim ki demek bebeklikten başlamış bu büyük aşk kim engel olabilir değil mi amaTanidigim bir kadin,17 yasindaki kızı icin,uzun yillardir iliskisi var,babasi da biliyor,ne yapalim seviyor demekki demisti
Ne diyebilirim ki demek bebeklikten başlamış bu büyük aşk kim engel olabilir değil mi ama
aradigim cevap.Ikinizde bebesiniz 20 yaşında adam mi
Allah aşkına daha parayi babasından alan evde telefonla konuşamam diyen henüz yeni ergenliğe girmiş iki çocuksunuz amma ilişkiniz çok uzun oyle mi kac yil kadar uzun acaba
Malesef kii. Eşim hala telefonda konuşmayı sevmez. Mesajlaşmayı da eskiden severdi evlendiğimizden beridir o da yok.Oy oy ciddimisiniz?
Sabah ezanlari okundugunu bilirim gece konusmalarimizda:))
Bnm ki 30 yaşında böyle ki 11 yıldır beraberiz 7 senelik evliyiz ailesinden çok çekinir babasının yanında zor açar telefonu ki sevgiliniz de gayet mantıklı bi tepki veriyor yani adam demiş düzenim oturmadı her hatamı sana bağlarlar diye de siz niye çocuk gibi inadına hareket ediyorsunuz ?Merhabalar güzel kadınlar. Benim 20 yaşında bir sevgilim var. Uzun da bir ilişkimiz var. Gerçekten aşığım ve onun da sevgisinden asla şüphe duymuyorum. Gelin görün ki kesinlikle ailesi beni bilmiyor neden diyorum şu an hayatım tam oturmadı her şeyi sana bağlarlar huzurumuz kaçar diyor. Anlayamıyorum abartıyor muyum bilmiyorum ama sinir oluyorum. Tatildeyiz ya şimdi sadece mesajlaşıyoruz. Upuzun ilişkide kaç kez telefonla konuştuğumuz sayılıdır. Hadi başlarda küçüktük anlıyorum. 20 yaşında da aileden çekinilmez ki canım. Benim ailem bile biliyor. Bu konuda çekinen ben olmalıyken hem de. Görüntülü konuşalım diyorum. Bahane buluyor. Bir de açık açık ailem evdeyken konuşamam demiyor. Bahane üretiyor. Arıyorum açmıyor ara diyorum bahane buluyor. Ben de inadına üstüne gidiyorum yemin ederim sadece sinirimden. Kendime de kızıyorum niye zora sokuyosun adamı diye ama hırsıma yenik düşünüyorum. Normal değil bence bu. Eğer hatalıysam yapma diyin de azcık sakinleşeyim. Neden bu kadar taktım onu da bilmiyorum ama burda neler okuyoruz. İleride ailesi kızar diye evimize de karıştırır bu. Gerçi asla ailesine düşkün de değildir ama bilmiyorum ya. Sizin fikirlerinize çok değer veriyorum size koştum hemen. Napmalı ?
20 yaş bence küçük bi yaş.Herkesin aılesı anlayışlı olmuto.Ben 30 yasındayım sevgılım olsa mesela konuşsam evde sesımı duysalar kötü şeyler olur.Merhabalar güzel kadınlar. Benim 20 yaşında bir sevgilim var. Uzun da bir ilişkimiz var. Gerçekten aşığım ve onun da sevgisinden asla şüphe duymuyorum. Gelin görün ki kesinlikle ailesi beni bilmiyor neden diyorum şu an hayatım tam oturmadı her şeyi sana bağlarlar huzurumuz kaçar diyor. Anlayamıyorum abartıyor muyum bilmiyorum ama sinir oluyorum. Tatildeyiz ya şimdi sadece mesajlaşıyoruz. Upuzun ilişkide kaç kez telefonla konuştuğumuz sayılıdır. Hadi başlarda küçüktük anlıyorum. 20 yaşında da aileden çekinilmez ki canım. Benim ailem bile biliyor. Bu konuda çekinen ben olmalıyken hem de. Görüntülü konuşalım diyorum. Bahane buluyor. Bir de açık açık ailem evdeyken konuşamam demiyor. Bahane üretiyor. Arıyorum açmıyor ara diyorum bahane buluyor. Ben de inadına üstüne gidiyorum yemin ederim sadece sinirimden. Kendime de kızıyorum niye zora sokuyosun adamı diye ama hırsıma yenik düşünüyorum. Normal değil bence bu. Eğer hatalıysam yapma diyin de azcık sakinleşeyim. Neden bu kadar taktım onu da bilmiyorum ama burda neler okuyoruz. İleride ailesi kızar diye evimize de karıştırır bu. Gerçi asla ailesine düşkün de değildir ama bilmiyorum ya. Sizin fikirlerinize çok değer veriyorum size koştum hemen. Napmalı ?
Ee arkadaslariyla nasil?Malesef kii. Eşim hala telefonda konuşmayı sevmez. Mesajlaşmayı da eskiden severdi evlendiğimizden beridir o da yok.
Oğlum 10 aylıkken istanbuldan bursaya gittim budo otobüs vs ile. Mesajla haber verdim geldim diye. Aramadı bile düşün o derece uzak konuşmaktanhatta evde dahi sohbet etmez....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?