20 yaşında adam aileden çekinir mi ?

Sen kaç yaşındasın ki canım? 20 yaşında çocuk daha o. Ben olsam bende söylemem aileme 20 yaşındayken sevgilim var diye. Benim eşim 26 yaşındayken bile ailesi yanındayken aramaz mesaj atmazdı. Totelde 10 yıldır sevgilyiz 10 saat telefonda konuşmamışızdır. Evli olduğumuz zamanda dahil

29 yasindaki adam degildir,"adam musveddesi"dir,karalama kagidi gibi,temize cekilince adam olacak:))

Oy oy ciddimisiniz?
Sabah ezanlari okundugunu bilirim gece konusmalarimizda:))

Ikinizde bebesiniz 20 yaşında adam mi
Allah aşkına daha parayi babasından alan evde telefonla konuşamam diyen henüz yeni ergenliğe girmiş iki çocuksunuz amma ilişkiniz çok uzun oyle mi kac yil kadar uzun acaba
Tanidigim bir kadin,17 yasindaki kızı icin,uzun yillardir iliskisi var,babasi da biliyor,ne yapalim seviyor demekki demisti

24 yasinda neden karsi ciktilar,kemik yaşınız mı küçüktü

Çekinir.
Çünkü hayat kuracak, sorumluluklarını alabilecek kadar büyük olunca daha az çekinir insan.
Ayrıca aile yapısı çok şey değiştirir.

Gözünüzde büyütmeyin, 20 yaşında henüz çok genç. Söylediği bence mantıklı. Her türlü olumsuzluğu, karakter değişimini, değişen ilgi alanlarını size bağlarlar. Henüz evlenmeden, tanışmadan size bir kin oluşursa bunun önüne geçemezsiniz. Belki de aile yapısı hayal ettiğinizin dışındadır ve hazır bir anı bekliyordur. Benim ailem ben söylemeden öğrendi ve durumu açıklamam için yaklaşık 1 ay konuşamadık. Bunu ve belki de daha kötüsünü yaşamamak için bekliyordur saygı duyun.

20 yaşında koca adam olmuyor daha küçük. Üstelik kendi parasını kazanıp kendi evinde yaşamıyorsa bağımlıdır. Herkesin aile yapısını bilemeyiz ki

Oy oy ciddimisiniz?
Sabah ezanlari okundugunu bilirim gece konusmalarimizda:))
Malesef kii. Eşim hala telefonda konuşmayı sevmez. Mesajlaşmayı da eskiden severdi evlendiğimizden beridir o da yok.
Oğlum 10 aylıkken istanbuldan bursaya gittim budo otobüs vs ile. Mesajla haber verdim geldim diye. Aramadı bile düşün o derece uzak konuşmaktan hatta evde dahi sohbet etmez....

Bnm ki 30 yaşında böyle ki 11 yıldır beraberiz 7 senelik evliyiz ailesinden çok çekinir babasının yanında zor açar telefonu ki sevgiliniz de gayet mantıklı bi tepki veriyor yani adam demiş düzenim oturmadı her hatamı sana bağlarlar diye de siz niye çocuk gibi inadına hareket ediyorsunuz ?

20 yaş bence küçük bi yaş.Herkesin aılesı anlayışlı olmuto.Ben 30 yasındayım sevgılım olsa mesela konuşsam evde sesımı duysalar kötü şeyler olur.

Ee arkadaslariyla nasil?
Benimkine de bazen Suuus diyesim geliyor ama boylesi de kotuymus ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…