20 yaşında adam aileden çekinir mi ?

Evlenmek istiyor gibi durdum galiba çok haklısınız söylediklerinizde ama öyle bir fikrim asla yok. Yalnızca normalliğini sorguladım. Çevremdeki arkadaşlarım böyle değil çünkü

Evlenmek istiyor gibi durdum galiba çok haklısınız söylediklerinizde ama öyle bir fikrim asla yok. Yalnızca normalliğini sorguladım. Çevremdeki arkadaşlarım böyle değil çünkü
Evet iş ciddiye binsin en azından beni bilsinler gibi duruyorsun burdan bakınca. 5 yılınız birlikte geçmiş ama daha çok çok çok küçüksünüz. Ailesi bu konularda tutucuysa başı ağrır çocuğun

Hahahahjaj sen de çok şirinsin. Bu kadar darlama çocuğu. Benim eşim de 26 yaşındaydı ama evde rahat konuşamazdı. Her aile, ev ortamı bir olmuyor. Ama o sesimi duymak için de çaba sarf ederdi. Mesela sitenin bahçesine iner arardı mutlaka.

İş ciddiye binsin binmesin vallahi bunda değilim. Ama sorsanız bana ölüp biter özleminden hasta olur. İnsan bir sesini duymaz mı sevdiceğinin

İşte ben de sanıyorum ki ilgi yumağıyım. Yazmışlardı ya üstte cidden mektup arkadaşı yapmış beyefendi beni

Hem de nasıl. O kadar haklısınız ki. Cinselliğe düşkün değildir ama beni beğenir bunun için vakit hep yaratır. Annem babam demez asla
İşte biz kadınlar bunu anlamıyoruz ama. Buna vakit yaratabiliyorsa bir 3 saniye "seni çok seviyorum" deyip kapatabileceğinide eminiz aslında ama kendi bulduğumuz bahanelerle karşı tarafı hep haklı çıkarmaya çalışıyoruz.

Gözümü açtınız ama. Kusursuz değilmişiz sanırım biz de. Şimdi yukarıdaki planı uygulucam. Sonra da benim yirmilik diye konu açıp anlatırım size

Gözümü açtınız ama. Kusursuz değilmişiz sanırım biz de. Şimdi yukarıdaki planı uygulucam. Sonra da benim yirmilik diye konu açıp anlatırım size
Yoo gayette kusursuzuz. Bana göre aşık bir kadından mükemmeli, güçlüsü, cesuru yoktur. Sevildiğimiz sürece vericiyiz her konuda.

Şu anda küçüksünüz üstelemeyin çocuğu benimde çocukluğumdan beri ailem bütün ilişkilerimi bilir rahattır ama herkesinki böyle değil birinin adı geçince o son olmalıymış gibi davranıp üsteleyebiliyorlar şu anda gereği yok bence bilmelerinin

bi an kardesimi düşündüm de o da 21 yasinda. Cocuk daha ya bebe yani olgunluk namına bisey yok gecen gun universiteye hazirlandigi icin gitti askerligini tecil ettirdi sonra eve geldi nesguik yiyerek bakugan izledi onun şu yaşında evlendigini hayal edemiyorum
ama şöyle bisey var kiz arkadaslariyla da erkek arkadaslariyla da gayet odasina çekilir konusur yani. Ama bu ailenin tutumuna yetisme sekline de bagli biz rahat bi aileyiz belki ondandir.

Aslında akıllı ve bence ailesini tanıyan bir delikanlı

Her şeyi sana bağlarlar diyor ki doğru

Örneğin x dersinden kalır sevgilisi ile gezdi de onun için der eve geç gider sevgilisinden bilirler

Hatta üşütür hasta olur o kızla sokakta gezdi derler vs

Boş ver çocuk haklı

Bu arada odasında konuşsun vs denmiş de her akşam odasında telefon ile konuşan oğlumun sevgilisi olduğunu anlarım çocuk ailesi öğrenmesin istiyor

Ah ah, eskilere götürdünüz beni, eşimle tanıştığımda ben 19 eşim 20 ydi.
Şimdi 30 kusuruz.

Aile farklıdır, kişilikler farklıdır.
Biz azcuk atarlıydik sanırım
Rahattik, öyle pek cekinmezdik, cekinecek bişey de yok zaten ama işte herkesin aile yapısı farklı.

Üstüne gitmeyin, zamana bırakın..
Öyle davranıyorsa vardır bir bildiği, durduk yere huzurunuz kaçmasın.

Evet çekinebilir ama telefonla hiç görüşmemekte bi garip...
Benzer birseyi ben de yaşamıştım yani esim sevgiliyken ailesinden çekinirdi yaşımız da küçüktü, yine de konuşur ederdi benle telefonda. Sonra bir iş mevzusu oldu yurtdışında, eşim gitmedi, hala konuşulur seni bırakıp gidemedi o zamanlar, gitseydi hayati kurtulacaktı diye
Ama yine de dışarı çıkar konuşur ne bileyim modasına geçer konuşur insan istese özlese konuşur yani diyorum bir taraftan da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…