20 yaşından sonra tanşmak

Kesin troll

artık 21 oldum sayılır.
artık her şey için çok geç kaldım
bu saatten sonra evlenecek birini bulmam imkansız.
herkes 18 veya lise yıllarında tanışyor.
ben artk çok yaşlandım
21 de çocuğunu kucağına alman gerekirdi ne olacak şimdi kız kurusu mu Olcan
o May gat vanessa

psikolojini bozacak bir ilişkin olacağına hiç olmasın daha iyi.. ayrıca 21 yaşına kadar hiç sevgilim olmamıştı ve şuan çok mutlu bir ilişkim var. Kısmet böyle şeyler…

ciddeen 31 yaşında aşkı bulacağına mı inanıyorsun
tamam buluşursun cart curt ama
o yaşta düzgün adam olmaz
Hahaha neden ki? 30 yasinda , sonbaharda tanıştığım adam almandi, tanıştıktan sonra iki kere daha yanıma geldi, evinde çiğköfte yapıp Türkçe öğrenmeye başladı, geçtiğimiz 3 ayda beş ayrı mektup attı, ortak dinlediğimiz şarkıları gitarıyla çalıp gönderir, ben "sarhoş olmak üzereyim,hadi dönelim" dediğimde "gerek yok,ben seni sırtımda taşırım" diye bir bucuk km sırtında taşır gayet de düzgün biri, işi gücü arabası var, dünya gezgini ,şirin...
Benden kaynaklı sebeplerle son tatilimizden sonra bir ara verdik , aklımdaki bazı şeyleri çözmem lazım. Bunu söylememe rağmen önümüzdeki ay için tekrar gelmek istediğini söylüyor,gelince daha rahat konuşmak icin benim dilimde cumleler ezberliyor...
Ha,bu çocukla olur, olmaz ayrı bir şey. Ama neden yaşım 30 diye aşk hayatım bitsin ki kesinlikle öyle bir şey yok. Hatta bence yirmilerimden daha güzel gidiyor çünkü kendimle ilgili pek çok problemimi çözdüm, hayata bakış açım, olaylara tepkilerim eskilerden daha saglikli.
Sen de bakış açını duzeltmelisin bence.

Ayrıca güzellik güzellik guzeliik güzellik...o kadar çok dış guzelligine takiliyorsun ki iç güzelliğine, kişiliğine hiç sıra gelmiyor. Oysa bir japon atasozu var, "cirkine 3 günde alisirsin,güzelden 3 günde sıkılırsin"
Mesele kesinlikle güzellik değil. Düzeltmen gereken ciokk başka şeyler var

artık 21 oldum sayılır.
artık her şey için çok geç kaldım
bu saatten sonra evlenecek birini bulmam imkansız.
herkes 18 veya lise yıllarında tanışyor.
ben artk çok yaşlandım
Bir sen, bir rainy bir de de umutsuz vaka’nin fake oldugunu dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…