- 9 Şubat 2010
- 18.854
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.083
- 1.123
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Ben adını görüp okudum konuyu, yine neye dertlendi acaba diyeKim konu açmış bakmadan okuyunca şaşırmıştım,kim olduğunu görünce saskinligim gecti
Öyle olunca hemen tahmin edebiliyoruz zaten ,ne yazmış,ne demiş,derdi neBen adını görüp okudum konuyu, yine neye dertlendi acaba diye
Kesin trollYa sen ne içiyorsun merak ediyorum. 21 yaşındasın, allah bilir donlarını bile yıkamaktan bihabersin. Aklın fikrin biriyle evlenmek olmuş.
Bu kadar meraklıysan instagramda, facebookta bekar dayılardan birine mesaj at evlenmek için 1 ayda evlenirsin. Troll müsün nesin dicem ama troll değilsen diye korkuyorum....
21 de çocuğunu kucağına alman gerekirdiartık 21 oldum sayılır.
artık her şey için çok geç kaldım
bu saatten sonra evlenecek birini bulmam imkansız.
herkes 18 veya lise yıllarında tanışyor.
ben artk çok yaşlandım
Eyvahlar olsun kanka olup yeni konular acarlarsa
Hahaha neden ki? 30 yasinda , sonbaharda tanıştığım adam almandi, tanıştıktan sonra iki kere daha yanıma geldi, evinde çiğköfte yapıp Türkçe öğrenmeye başladı, geçtiğimiz 3 ayda beş ayrı mektup attı, ortak dinlediğimiz şarkıları gitarıyla çalıp gönderir, ben "sarhoş olmak üzereyim,hadi dönelim" dediğimde "gerek yok,ben seni sırtımda taşırım" diye bir bucuk km sırtında taşırciddeen 31 yaşında aşkı bulacağına mı inanıyorsun
tamam buluşursun cart curt ama
o yaşta düzgün adam olmaz
Bir sen, bir rainy bir de de umutsuz vaka’nin fake oldugunu dusunuyorumartık 21 oldum sayılır.
artık her şey için çok geç kaldım
bu saatten sonra evlenecek birini bulmam imkansız.
herkes 18 veya lise yıllarında tanışyor.
ben artk çok yaşlandım
Bekliyorum zorun her an konu açabilirEyvahlar olsun kanka olup yeni konular acarlarsa
Sağdaki 21 yaşında kısmetsiz vannesamiz
Belki de üçü aynı kişidir ağam bizle eğleniydirBu 1,umutsuz 2, zorunlu 3 zaten. Ben troll olduklarını düşünmeye başladım artık.
Ama birbirleri bakışına dikkat ettin mi çok fenaSağdaki 21 yaşında kısmetsiz vannesamiz
Soldaki umutsuzun fanfinifonusumsu olduğu belli nispet yapıyor
Geçen 3 de denk geldi aynen dedim 3 aynı kisimi acaba diyeBelki de üçü aynı kişidir ağam bizle eğleniydir
Aynen ben de her şeyi bekliyorum artıkGeçen 3 de denk geldi aynen dedim 3 aynı kisimi acaba diye
Bide geçen konu vardı ya yıllarca herkesi kandırmış o gelince aklıma inan düşünüyorum
Yok ya bu fake olamaz, ben gerçek olduğuna inanıyorum. Var böyle hasta tiplerBir sen, bir rainy bir de de umutsuz vaka’nin fake oldugunu dusunuyorum
Hic emin diilimYok ya bu fake olamaz, ben gerçek olduğuna inanıyorum. Var böyle hasta tipler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?