- 9 Ekim 2020
- 816
- 1.080
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
ciddeen 31 yaşında aşkı bulacağına mı inanıyorsunValla 31 olacam, hala taş gibi insanlarla tanışıp buluşuyorum, fingirdesiyoruz:) Bunun yaşla ne alakası var?
18-20 yaşında tanıştığım adamlar artık bir çocukluk anısı ..
Her yaşın ayrı güzelliği var.
Ama sen bu düşünce yapınla tum güzellikleri öldürüyorsuj
Hangi engin tecrübene dayanarak vardın bu kanıya?ciddeen 31 yaşında aşkı bulacağına mı inanıyorsun
tamam buluşursun cart curt ama
o yaşta düzgün adam olmaz
Hani intihar ediyordun ne olduartık 21 oldum sayılır.
artık her şey için çok geç kaldım
bu saatten sonra evlenecek birini bulmam imkansız.
herkes 18 veya lise yıllarında tanışyor.
ben artk çok yaşlandım
Bu,zorunluyasam,umutsuzmasa ve rainy..
Bu 1,umutsuz 2, zorunlu 3 zaten. Ben troll olduklarını düşünmeye başladım artık.
Rainyy bunlar gibi degil ya bunlar resmen bizi sömürüyorBu,zorunluyasam,umutsuzmasa ve rainy..
Bunlar Mahserin 4 atlisi gibi :)
Bilmiyorum ama umutsuzun son konusu yani yuh dedimBu 1,umutsuz 2, zorunlu 3 zaten. Ben troll olduklarını düşünmeye başladım artık.
Ay allah aşkına şu kara dul modundan çık artık. Lisede hiç sevgilim olmadı, üniversitede 4 kişiyle çıktım en uzunu 2 ay sürdü. Meslek sahibi olsum 2 yıldan fazla hayatıma kimse girmeye teşebbüs bile etmedi. 24 yaşındaydım kocamla tanıştığımda, iyi ki onunla karşılaşmışım çok mutlu ve huzurluyum. Böyle yas tutacağına kendine bak eğitimini tamamla güzel bir iş bul. Bak hayatına kimler giriyor. Böyle evlenemeyeceğim diye ağlarken öküzün birine kanacaksın sonra adamın sana yaptıklarını yazıp ağlamaya devam edeceksin. Bi sakin ol ya. Erkenden evlenince boyun uzayacak falan mı sanıyorsun. 25 yaşında evlendim 27de anne oldum o gün bu gündür ev işi, kendi işim, bebek bakımı, çocukların ödevleri, yemek pişirme arasında koşup duruyorum. Köle gibi yaşamaya çok mu meraklısın, hayatın tadını çıkar şaşkın insan, eni sonu seni kocatacak bir koca çıkar karşınaartık 21 oldum sayılır.
ben artk çok yaşlandım
Noluyo kiz burda
B.k var kızım evlilikte koşa koşa bul birini yak başını sende kurtul bizde kurtulalım.artık 21 oldum sayılır.
ben artk çok yaşlandım
artık 21 oldum sayılır.
ben artk çok yaşlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?