- 20 Kasım 2014
- 7
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi hastanecicegi
-
dışarı çıkarırken kafes veya poşete mi koyuyor
Merhaba arkadaşlar ben 20 yaşındayım okulumu bitirdim evde oturuyorum, 1 senelik bir ilişkim var fakat kimseyle görüşemiyorum erkeklerle konuşmam yasak, kız arkadaşlarıma da güvenmediği için samimi olmamı istemiyor, dışarı sadece hastane için çıkıyorum onun dışında kendisi izinli olduğu zaman çıkarıyor beni dışarı, fakat artık kızlığımı kadınlığımı hatta insanlığımı unutmuş durumdayım, kilo deseniz aldı başını gidiyor, kaşlara bıyıklara aylardır dokunulmuyor, bırakın makyajı saçımı bile taramak gelmiyor içimden, yalnızlıktan artık evdeki kedimle konuşuyorum lütfen bana yardımcı olun ne yapabilirim.
Bir tek kulen eksik seni tikmadigi. Ya annen baban sana bunları yapsa boyun eğer misin, bu adam kim ki boyun egiyorsun. Lütfen def et onu def et.
Özel olmazsa rahatsızlığın nedir? Hadi aileninkini bir nebze anlarim sağlık açısından ama erkek arkadasinin yaptıklarının mantıklı bir açıklaması var mi sence?Ailemin de pek farklı olduğu söylenemez rahatsız olduğum için evden dışarıya çıkmam çok zor oluyor zaten onlarla çıkarken maske (ağızlık) takmak zorunda kalıyorum bu yüzden onlarla da pek çıkmıyorum zaten onlarda evde oturmam taraftarı bu yüzden de sevgilimle araları çok iyi ailemin.
Özel olmazsa rahatsızlığın nedir? Hadi aileninkini bir nebze anlarim sağlık açısından ama erkek arkadasinin yaptıklarının mantıklı bir açıklaması var mi sence?
Canım tamam ama bu kadar seviyorsa uzerine titriyorsa sen neden mutsuzsun bu durumdan.. Sağlık ile ilgili kisitlamalar olsa neyse de senin herseyini kısıtlıyor. Burda yazdıklarını bir onunla konuş bakalım ne diyecek ona göre hareket edersin.böbrek hastasıyım ayrıca vücut bağışıklığım çok düşük olduğu için en ufak şeyden bile mikrop kapıp ateşler içerisinde kalıyorum. Bana söylemiyor sevgilim fakat ailemin isteği üzerine böyle davrandığını düşünüyorum yada kendine öz güveni olmadığı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?