20 yaşındayım ama 30 hissediyorum :(

hastanecicegi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
7
2
1
30
Merhaba arkadaşlar ben 20 yaşındayım okulumu bitirdim evde oturuyorum, 1 senelik bir ilişkim var fakat kimseyle görüşemiyorum erkeklerle konuşmam yasak, kız arkadaşlarıma da güvenmediği için samimi olmamı istemiyor, dışarı sadece hastane için çıkıyorum onun dışında kendisi izinli olduğu zaman çıkarıyor beni dışarı, fakat artık kızlığımı kadınlığımı hatta insanlığımı unutmuş durumdayım, kilo deseniz aldı başını gidiyor, kaşlara bıyıklara aylardır dokunulmuyor, bırakın makyajı saçımı bile taramak gelmiyor içimden, yalnızlıktan artık evdeki kedimle konuşuyorum lütfen bana yardımcı olun ne yapabilirim.

benım üniversiteden bir arkadaşım vardı onunda erkek arkadaşı dışarı adımını attrımıyordu kız arkadaşlarını bıle yasaklamıştı, hatta kamera açtırıp evde uyurken bıle gözünün onunde olmasını ıstermış sonuç arkadaş dayanamadı ayrıldı.Yanı nıye katlanıyorsunuz kı çok çocukça böyle ılışkımı yürür.

Bu nasıl ilişki resmen hapis hayatı ve siz buna izin veriyorsunuz bide neden şikayet ediyorsunuz ki boyle yapmasını kabullenenbiri boyle iilişkiyi sürdüren biri bunlardan şikayetçi olamaz olmamalı

Ne demek izin vermiyor, erkeklerle konuşmam yasak, arkadaşlarıma güvenmiyor, bilmem ne...
Ya hu bir erkeğin sevgiliniz gibi değil de sahibiniz gibi davranmasına izin verirseniz, o ilişkiden bir hayır geleceğine gerçekten inanıyor musunuz?
Şimdi sen bir de bununla evlen. Evden de çıkarmasın seni. Bakkala, doktora, arkadaşlarına, ailenin yanına da gideme. Sonra burada yeni bir konu aç, hayattan soğudum, ne yapmayalım diye... Üstüne bir de çocuk yap, hayatını iyice bu adama kilitle.
Off off! Aç gözünü de, geç olmadan, kaç kurtar kendini biran önce.

insan önce kendisi için yaşamalı.sevgilin o senin kocan değil ki koca bile bu şekilde yapmamalı.bu şekilde mutlu musun neden senin özgürlüğünü kısıtlamasına izin veriyorsun ?

Yaptığının yanlış olduğunun farkındayım ama artık umrumda bile değil yaptıkları o kadar hayattan uzaklaştım ki bugün ayrılsam ne yaparım nereye giderim onu bile bilmiyorum sırf ne yapacağımı bilmediğim için ayrılamıyorum. Evden çıkarken arabayı kapının önüne iyice yaklaştırıyor ruh hastası.

Bir tek kulen eksik seni tikmadigi. Ya annen baban sana bunları yapsa boyun eğer misin, bu adam kim ki boyun egiyorsun. Lütfen def et onu def et.

Ailemin de pek farklı olduğu söylenemez rahatsız olduğum için evden dışarıya çıkmam çok zor oluyor zaten onlarla çıkarken maske (ağızlık) takmak zorunda kalıyorum bu yüzden onlarla da pek çıkmıyorum zaten onlarda evde oturmam taraftarı bu yüzden de sevgilimle araları çok iyi ailemin.

Özel olmazsa rahatsızlığın nedir? Hadi aileninkini bir nebze anlarim sağlık açısından ama erkek arkadasinin yaptıklarının mantıklı bir açıklaması var mi sence?

Özel olmazsa rahatsızlığın nedir? Hadi aileninkini bir nebze anlarim sağlık açısından ama erkek arkadasinin yaptıklarının mantıklı bir açıklaması var mi sence?

böbrek hastasıyım ayrıca vücut bağışıklığım çok düşük olduğu için en ufak şeyden bile mikrop kapıp ateşler içerisinde kalıyorum. Bana söylemiyor sevgilim fakat ailemin isteği üzerine böyle davrandığını düşünüyorum yada kendine öz güveni olmadığı için.

Yardımcı olmanızı istemiştim bu şartlarda nasıl mutlu olabileceğimi, neler yapabileceğimi sormuştum fakat siz onun yerine üzerime gelmeyi tercih ettiniz arkadaşlar çok teşekkür ederim.

Canım tamam ama bu kadar seviyorsa uzerine titriyorsa sen neden mutsuzsun bu durumdan.. Sağlık ile ilgili kisitlamalar olsa neyse de senin herseyini kısıtlıyor. Burda yazdıklarını bir onunla konuş bakalım ne diyecek ona göre hareket edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…