bence baştan uyumsuzluklar var bunlarda allh korusun yanlış evlilkler doğuruyo gidiyo çok iyi düşünün derim
bence baştan uyumsuzluklar var bunlarda allh korusun yanlış evlilkler doğuruyo gidiyo çok iyi düşünün derim
memnun değilsen ayrıl.
dediğin doğru en güzel yaşlarındasın ve seni mutlu etmeyi beceremiyor.
eğer gözün filmlerdeki aşk hikayelerinde arkadaşlarınının ilişkilerinde kalıyorsa bırak.
eğer bunca zaman bir çiçek almadıysan yolda elinde bir çiçekle kadının yürüdüğünü görüdüğünde kalbin acıyorsa bırak
fakülteden çıktığında arkadaşlarını sevgilileri beklerken sen yalnız yürüyorsan bırak.
sana yapabileceği şeyleri extra gibi sunuyorsa bırak.
hayallerindeki ilişki bu değilse bırak.
hayallerin başka yaşadığın başka ise ve için acıyorsa bu duruma, bırak.
Bu nasıl Türkçe ne nokta var ne virgül, bütün yazı bir cümleden oluşuyor. Üniversite öğrencisinin yazısı böyle mi olmalı?
Tamam edebiyat sitesi değil ama burası da bir forum, mükemmel bir yazı beklemiyoruz ama en azından okuyanları rahatsız etmemesi gerek.
Senin yazın beni çok rahatsız etti, şimdiye kadar okuduğum konuların içinde en kötüsü bu.
Yorum yapamıcam kusura bakmayın çünkü hepsini okumaya yüreğim dayanmadı.
zamana bıraktımm bana davrandıgı gibi davranmaya birşeyi 10 defasöyletmeye başladım yanı ıcımden gelmıyorsa yapmıyorum o istesin diye hiç birşey yapmıyorum bakalım nereye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?