20 yaşındayım ve ilk sevgilim evli olanlardan akıl almak istiyorummm :((((

ecisbicis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
84
0
36
İzmir
merhaba kızlar öncelikle dinleyecegınız ıcın cok tşk edrimm.üniversitede okuyorum ve ilk sevgilim ama son zamanlarda ben cok mutsuzum sevgım tarıf dılemez ama geekten mutsuzum suprızı jestı yok guzel bı mesaj atayımı yok yada özel bişey yapayım demiyor okulum kocaelıde istanbula hıtmeyı cok ıstıyorum 1,5 senedır bı turlu ayarlayamadı en son cok şiddetlikavga ettık tamam dedi özur dıledı plan yaptık gecen gun gıtmyeye gerek yok dedım tama dedı hemen kı bunu kavga ettıgımızdede söylemişim ben ısteyemem herseyı bılıosun yapıoruz de bıtsın bana haber verme habersız gıdelım ben ısteyemıyorum bılıosun dıye 1gunden 1 gune fakulteme gelmedı cunku kendı bolumu daha ıyı bızımfakulteyı boş beleş bölüm olarak göruyor aileysiyle falan tanışmadım tabiiiikii okulu uzadı başına kalkarlarmış sesimi cıkarmadım ama abısı bısey demez kendıde soyluo amerıkadaydı dondu yıne tanıstırmadı gecen gun aradım agladımagladım tamam dedı ama sonradan yapması cok agrıma gıdıo zamanında yapabılırmış demekki en son ki istanbul olayı benı daha cok yıprattı maddi olarak cok varlıklı degıller ama içtigi sigaraya gunde 7 lıra verıo 1 defa ıcın bıle para bırıktebılırdı seven yapmaz mıı?? ben senınle magazalara bıjuterılere gelıyorum derdıne ortak olmaya calısıyorum dıyor cok sevdıgını soyluo ama zaten bunları yaptıgı ıcın erkek arkadasım zaten yapmalı bu onu + saglamaz kıdıye dusunuyorum.benımle cıddı oldugunu soyluo ilerde ben böyle bı koca istemıyorum herseyı kendı kendıme söyledıgım elinde bı cıcekle gelmesını bekledııgm bı koca ıstemıyorum 1,5 yıldır söylememe ragmen almadı cunku onun ıcın önemsız .ona önemlı dedıgımde benı cıddıye almıyor onun ıcınönemlıyse yapıyoruzz ama ısın garıbı her boş vaktını benımle gecırıyor gercı yurtta kalıyorum ve bılgısayarımı evde bırakıyorum yapcak başkabişeyim yok :S kızlarla gezmemdense bu daha ıyıdır dıye dusunuo heralde bana yardım edın lutfen ben mı abartıyorum aldatması yok ılgılenıo bı işim oldugunda koşuo dıyorum sızce bu devırde böylemı herkes ben mı sımarıgım cunku hep bana sımarıksın dıyo ama söylemem ragmen bı cıcek almamış bı gun suprız yapmamışsa ben sevgısınden suphe ederım 20 yaşındayım ve bu gunlerı yaşamıcam bı daha ama ıcım parçalanıo resmen lutfen bana akıl verınn

tamam beklentileriniz olabilir arasın,sürpriz yapsın mutlu etsin filan haklısın
ama maddı olarak bısey beklemeye hakkın yok..ben su mantıga karsıyım erkek yapsın,erkek ödesin falan filan
yanlıs anlamıs olabılırım ama maddı acıdan sankı beklentı ıcındesınız yanı alsın götürsün o ödesın mantıgı mı var anlayamadım
istanbul turunu ayarlayamdı cok istiyordum diyorsunuz madem istiyormussunuz siz kendiniz ayarlayıp götürseydiniz..
bence yapısı neyse degısmez demek kı yapamıyor mesaj ya da degısık seyler planlamayı bilemiyor..
ayrıca sunuda söyleyim 20 yasındasınz neden bu ailesiyle tanısma merakı,ya ben herseyi erkeklerden beklemeyi sevmiyorum
siz tanıstırın sonra oda sizden görüp yapar ama henüz o konuda erken oldugunu düsünğyorum

haklısınızben cok uzun olacak dıye kendı rahatsızlık duydugumn konuları söyledım, bababm harıç butun aılem bılıo bölge olraka farklı bölgelerde buyuduk o urfada benıse ızmırde yanı onların mutfagını bılmıyorum teyzem bu yaz bize geldıgınde ufaktan onların yemeklerını ögrettı bana hepsını bılıyordu yanı cabaladıgımın. hesap ödemek konusunda yada harcaman yapmak konusunda ben gercekten hiç altta kalmadım 2ye 1 bile degıl 1e 1dir hesaplarımız ben götüremezdım cunku onun arkadasları vardı yanı kalıcak yerımızı o ayarlcktı kendımce söyledım kendısıne ıstedıgımı söyledım ve bu tur konularda hep yardım edecegımı bılır en basıtı yenı cıkan kucuk bı cıkolata yemışsem dahı onsuz bogazımdan gecmez ve onada alırım benım kırıldıgım anlatmak ıstedıgım bişiileri ben istiyorum yaşamak ıstıyorum ve o ona önemsız geldıgı ıcın yapmıyor sızce gercekten seven ınsan yapmaz mı? ben annemle bırlıkte yaşıyorum yanı bı erkege hesap vererek buyumedım herseye karsı annmle dik durduk ve ben o istemedıgı ıcın bana sacma gelsede ypmadım cunku o ıstıyordu bu yeterdı benım ıcın ve bu anlamda cok ikilemde kalıyorum

sen söyledıgın halde yapmıyorsa dmeek k ı yapısı bu,o zaman az tavır yapacaksın
senınle ılgılenmesı ıcın ama oda ne kadar etkılı olur bılemeyecegım.
mesela ben 7 yıldır bırlıtkeyım ıkı taraftadanda herkes biliyor ama tanısma ıstegım hıc olmadı
ne gerek var yüz göz olmaya.
mesela benim kuzenımın sımdı karısı oldu ama sevgılıyken kız usaklıydı kuzenımde adanada yasıordu cocuk olmasada gider 3 ay halamlarla kalırdı
yaylada filan ben yapamam öyle seyler..dedıgım gibi hic yüz göz olma sonra herkes herkesın üstünde söz sahibi olabiliyor

zaten yırtsamda kendımı tanıştıran yokk kendınce sebeplerınden dolayı, annemd kızıo zaten evlilik meklısı cıktın iye ama dediğimgibi içimd kalan yaşamak ıstedııgm cok sey kaldı, onun ıcın 1 hafta erken gıdıcem okula ve babama ylan söylerek benım ıcın o buraya gelmedı yıne sesımı cıkarmadım ama bakalım ümidim azda olsa belkı suprız yapar gıderız ıstanbula eger kı gıtmezsek ıcım ne kadar acısada söylcm ben ıstemıyorum dıye umarım başarabılırımm

Allahım ilk okuduğumda sevgilinin evli olduğunu anladım oyüzden oraları görmek için okudum sonra farkedince birdaha dönüp okudum sanırım bugün çok yoruldum ben

Amaann benimkide yapmıyor 10 aylık evliyim daha hiç süpriz yok zaten sevgiliykenden 2 kere aldı ondada ben söyledim baya bağrındım sonra aldı ya yapısında vardır belkide öle sonuçta yaşayış tarzlarından kaynaklanıyor bunlar benim eşimde ailesinden öle bişe görmemiş ki görse yapardı bunu ters düşünme bence..

anladım sımdı belkı gormemıstır sen konusrak acıkca soleyerek egıt hala daha yapmassa demekkı yapısında yok

Son düzenleme:
bence sevdiğini oldğu gibi kabul et huyu bole değişmez çok büyük beklentileree girersen mutsuz olursun demek ki senin kadar ince düşünmüyo

bence boyle olması daha iyi, bizimki gibi evlenmeden önce çok düşünceli, romantik ilgili olupta sonra değişmesi daha zorr

muhtemelen erkek arkadaşının karakteri böyle, değişir mi? ben pek sanmam. bence sen böyle bir insanla ömür geçirebilip geçiremeyeceğini düşün.

çok teşekkür ederiiim herkess huyu bu demişş evet huyu bu benım şu evrede ömür boyu bunu yaşayabilirmiyim sorunusu cevaplamam gerekıo ama yınede sındıremıyorum yaa seven ınsan yaparrr yapmalı onun huyu benım inadım ortya pek güel şeyler cıkmıoo ((((

bence baştan uyumsuzluklar var bunlarda allh korusun yanlış evlilkler doğuruyo gidiyo çok iyi düşünün derim

Bu nasıl Türkçe ne nokta var ne virgül, bütün yazı bir cümleden oluşuyor. Üniversite öğrencisinin yazısı böyle mi olmalı?
Tamam edebiyat sitesi değil ama burası da bir forum, mükemmel bir yazı beklemiyoruz ama en azından okuyanları rahatsız etmemesi gerek.
Senin yazın beni çok rahatsız etti, şimdiye kadar okuduğum konuların içinde en kötüsü bu.
Yorum yapamıcam kusura bakmayın çünkü hepsini okumaya yüreğim dayanmadı.

memnun değilsen ayrıl.
dediğin doğru en güzel yaşlarındasın ve seni mutlu etmeyi beceremiyor.
eğer gözün filmlerdeki aşk hikayelerinde arkadaşlarınının ilişkilerinde kalıyorsa bırak.
eğer bunca zaman bir çiçek almadıysan yolda elinde bir çiçekle kadının yürüdüğünü görüdüğünde kalbin acıyorsa bırak
fakülteden çıktığında arkadaşlarını sevgilileri beklerken sen yalnız yürüyorsan bırak.
sana yapabileceği şeyleri extra gibi sunuyorsa bırak.
hayallerindeki ilişki bu değilse bırak.
hayallerin başka yaşadığın başka ise ve için acıyorsa bu duruma, bırak.

bence baştan uyumsuzluklar var bunlarda allh korusun yanlış evlilkler doğuruyo gidiyo çok iyi düşünün derim

zamana bıraktımm bana davrandıgı gibi davranmaya birşeyi 10 defasöyletmeye başladım yanı ıcımden gelmıyorsa yapmıyorum o istesin diye hiç birşey yapmıyorum bakalım nereye kadar

haklıısnız dikkat etmem gerekirdi ama şu an canım hiç istemiyor alışkanlıgımda yok acıkcası (

zamana bıraktımm bana davrandıgı gibi davranmaya birşeyi 10 defasöyletmeye başladım yanı ıcımden gelmıyorsa yapmıyorum o istesin diye hiç birşey yapmıyorum bakalım nereye kadar

kendine eziyet ediyorsun yani olmadığın birisi gibi davranarak..
sonuç? nereye kadar dayanacaksın?

Bu tarz erkek tipi bellidir: Sen ayrılmaya kalkarsan eğer, şuanda "huy" diye nitelendirdiğin, "düşünemiyor" dediğin bütün incelikleri, sürprizleri yapmaya çalışırlar. Yani, kaybettikten sonra anlarlar değer kıymet. Bence yaşın daha küçük, önünde kocaman bir hayat var. Herşeyden önce okulun var. Bukadar takma kafana, ailesiyle tanıştırsın diye bukadar hırs yapma, ne gerek var. Akışına bırak herşeyi, o insan hayırlı ise olur zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…