kendine eziyet ediyorsun yani olmadığın birisi gibi davranarak..
sonuç? nereye kadar dayanacaksın?
Bu tarz erkek tipi bellidir: Sen ayrılmaya kalkarsan eğer, şuanda "huy" diye nitelendirdiğin, "düşünemiyor" dediğin bütün incelikleri, sürprizleri yapmaya çalışırlar. Yani, kaybettikten sonra anlarlar değer kıymet. Bence yaşın daha küçük, önünde kocaman bir hayat var. Herşeyden önce okulun var. Bukadar takma kafana, ailesiyle tanıştırsın diye bukadar hırs yapma, ne gerek var. Akışına bırak herşeyi, o insan hayırlı ise olur zaten...
evet işte sorun tam olarak bu cok sevıyorum ama yaşamak ıstedıgım hayat bu değil bundan eminim çok sevdiğimden de eminim offf(((
tamam haklsın çok seviyorsun ayrıl vaya devam et diyemem hayat senin hayatın ama çocukta seni memnun edemeyen tavırlar çok bende 22 yaşında evlendim eşim aynen sevgilin kadar olmasada ince düşünceli değil hep ben incelikler yaparım ama ondanda çiçekmiş v.s beklentilerim olur birgün sitem ettim niye bana hiç süpriz yapmıyosun çiçekle gelmiyosun dedim bana dediği ne oldu biliyormsun annemden babamdan ben gormedim aklıma gelmiyo bole şeyler ama bende gördüm ,bende onlardan gördüğüm şeyler istiyorum ,işten geldimi karıcım günün nasıl geçti sorsun istiyorum ,devamlı olmasada bana süprizler yapsın istiyorum, yok yardılışında yok ,ben onceden hatırlatacam ole anca, nişanlıyken sevgilyken benimde gözüm gormedi zıtlıkları eşim sonradan bole olmadıki hep boyledi aşkın gözü kör oluyo işte sana gelince sevgilin isteğin gibi değilim diye bangır bangır bağırıyor ama gormek isteyene tabi ben gorememeiştim:))
kafanın karışmasına gerk yok şekerim sadece acele etme ilşkine devam et daha iyi tanımaya bak baktın olmuyo hiç menun değilsin yol yakınken donersin evlenip ayrılmaktan iyidir yaşın küçük 20 yaş hayat arkdaşını seçmek için daha erken çöple samanı ayrıt edeck gibi değil
canım sende "ilk sevgili"yle evleneceğim takıntısı mı var acaba?başlıkta da belirtmişsin ya dikkatimi çekti.senin beklentilerini karşılayamıyor.tamam biz de demiyoruz hepimizin eşi birer don juan diye ama seninki de fazla yontulmamış gibi geldi.zerre kadar bir incelik yapmamış.hani sevgili döneminde bunlar çok yapılır.şimdi yapmayan evlilikte hiç hiç yapmaz söyleyeyim.
arkadaşlar maddiyat bekleme demişler ama ben buna katılmıyorum.kız arkadaşını seven onu kaybetmek istemeyen öyle de bir para bulur ki gerektiği yerde borç alır yine bulur.hiç bir şeyinden kalmaz en pahalı sigarayı içer fosur fosur ama sen "beni niye aramadın"desen kontörüm yoktu der.
bence seninki fazla gevşek.seni seviyor olabilir,sevmiyor demiyorum ama belli ki seni çantada keklik görmüş.bence onu biraz korkutup kıskandırmalısın.titreyip kendine gelsin biraz.
erkeklerin çoğu böyle canım.sürpriz çicek jest bilmezler ince düşünemezler maalesef.ya o insanı böyle kabul edeceksin yada bitireceksin.değişir sanma çok zor canım böyle gider
illa ayrılamam diyorsan "amaaan tüm erkekler böyle" deyip geçiştir.ama emin ol hepsi böyle değil.
pff anliorum seni ama bencede hic degisir diye bekleme. sen kendi bakisaçini degistirebilirsin.. onun disinda pek birsey yapabilcegini sanmiorum
daha 20 yaşındasın boşver böyle şeyleri ortalıkta adammı kalmadı bu yaşta saplanıp kalmışssın salla gitsin yaaa
yahu nerde odun sevgılı var bızmı bulmusuz.benımkıde aynı hedıyeyı ıhtıyac olarak goruyor dogum gunumde saat almayı dusunuyormus saatım var dıye almamıs ıhtıyacım olan bısey bulamadıgı ıcın hedıye almamıs.ama ben ne yapıyorum gezmeye gıttıgımız zaman burnundan getırıyorum onume gelenı alıyorum senelık hedıye yanı.
ahh ahh aynı şekilde bende sorunluyum seni çook iyi anlıyorum.
ne bir hediye ne bir sürpriz hiç bir incelik yok, çok üzülüyorum bu duruma ama çok seviyorum oda beni çok seviyor bunu biliyorum
arkadaşların da dediği gibi aileden görmediyse yapmıyor bilmiyor böyle incelikler biz de farklı kültürlerde yetiştik ama duygularım mantığımın önüne geçiyor ve sanırım onu böyle kabul edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?