20 yıl sonra..

Sağol. Birilerinin beni duyması iyi geliyor.

Biri varmi emin değilim. Çocuk büyüdü bu sene üniversite sınavına girecek. O kadar zor geliyorki şu yaşadıklarım. Benim yapım zaten hassas. Ms hastasıyım herkese olmayabilir ama vana ağır 20 yıl üstüne ayrılık.

20yıl daha mı çekeceksiniz bu adamı boşverin gitsin kolay değil hiç bir zamanda kolay olmayacak ama öyle rahatlayacaksınız ki keşke daha önce atsaydım bu yükü diyeceksiniz

Herkese koyar canım bakma burda konusanlara kımın basına gelırse dünyası yıkılır.
20 yıl dıle kolay yanı.
Allah sabır versin sana ama bu adamdan kurtul bırak ne halı varsa görsün.

Adam yıllardır istemiyorum diyor.
Bakın ilerde çok daha mutlu olacaksınız belki istediğiniz sevgiyi şefkati bir başkasında bulacaksınız.
Böyle daha zor değil mi?

Işte böyle adamları zamanında boşamamanın bedeli, kocasına yapışan asla hatasını görmek istemeyen tüm kadınlara ıbret olsun , 20 yıl dile kolay ...

Şu muhabbete de hastayım adam zorla mı evli kaldı sizinle 20 sene? Ne demek haram ediyorum? İstemişsiniz ki devam etmişsiniz evliliğinize memnun değilseniz öncesinde boşansaydınız. Siz de adamın 20 senesini çaldınız bu mantıkla bakarsak, zira boşanmak isteyen taraf eşinizdi defalarca dile getirdi siz yanaşmıyordunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…