- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Kızmayın ama şu an geleceğe dair bütün umutlarımı öldürdünüz. Hala varsınız - varlar demek kiBizde şuan herşeyin fiyatı uçmuşken neden geliyorlar mantıcını anlamadım
Diğer konuyu silmiş konu çözüldü diyeMesleğiyle ilgili bir karmaşa var ama çözemedim. Kendiside net bir açıklama yapmıyor
Hicte oyle yazmadın, gayet resmi devlet okulundayim diye yazdın bir sürü senaryo,simdi hangisi doğruRehber öğretmen olarak özel bir kurumda çalıştım. Ama bana göre bir iş değil. Zaten stanınca Türkçe öğretmenliğine geçtim. Bu hafta ek fiildeyiz
o konuyu defalarca okudum aynen devlet okuluydu doğuda ya da güneydoğu da bir yerde.Hicte oyle yazmadın, gayet resmi devlet okulundayim diye yazdın bir sürü senaryo,simdi hangisi doğru
haftasonu kursları da var 6. sınıftan itibaren türkçe mat sosyal fen branşlarına en başta değil mi?Bizim okulda bir sosyal b öğretmeni var. Mihver olduğu halde saati en az olan ders yani. Adam ek ders olarak hepimizi geçiyor tüm sınıflara giriyor düşünün. Ortaokulda mihver ders ek ders problemi asla yaşamaz. Bu mümkün değil
Her an her şey olabilir ceycey.tosun paşa sen öğretmensin değil mi?bunca zamandır kandırmıyorsun ya bizi
ciddi misinnn?Çok uzağa gitmeye gerek yok. 2018 krizinde dolar 6 yı geçtiğinde ortalık ayağa kalkmıştı. İşverenler sürekli işçi çıkarmıştı. Öldük bittik. Sonra yine devam ettik. Daha kötü oldu. Dolar 17 yi buldu. Ölünmüyormuş. Sürünürmüyüz bilmem. Ama bence bu da geçecek. Gelişmekte olan bir ülkeyiz. Düşe kalka yolumuza bakacaz.
E çünkü onlarda euro var.Bizde şuan herşeyin fiyatı uçmuşken neden geliyorlar mantıcını anlamadım
Kızmayın ama şu an geleceğe dair bütün umutlarımı öldürdünüz. Hala varsınız - varlar demek ki
İrandayız da benim mi haberim yok. Ya da abd de. Ortadayız işte.
Ülkemize neden alışveriş yapmaya geldiklerini anlamayan ve sebebini soran sizsiniz. Siz kendinizi hangi kefeye koyuyorsunuz?Ne alakası var yahu
Haddinizi bilin !
Beni kimseyle aynı kefeye koymayın !!
E çünkü onlarda euro var.
Çok ciddiyim. Dolar daha kaç barajı geçecek böyle. Bizde yaşamaya devam edeceğiz.ciddi misinnn?
nefes almak yaşamak değildirÇok ciddiyim. Dolar daha kaç barajı geçecek böyle. Bizde yaşamaya devam edeceğiz.
Bizde şuan herşeyin fiyatı uçmuşken neden geliyorlar mantıcını anlamadım
Vaziyet bu ama. Ne olacaktı. Meclis günlerdir karışık. Birbirine pata küte dalan insanların verecekleri kararları bekliyoruz. Burda sen ben mi çözecez. Böyle yaşamaya alışıcaz. Geçecek bu da belki daha kötüleri gelecek. O da geçecek.nefes almak yaşamak değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?