2001 ekomomik krizinde neler yaşadınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesleğiyle ilgili bir karmaşa var ama çözemedim. Kendiside net bir açıklama yapmıyor
Diğer konuyu silmiş konu çözüldü diye
Şimdi banlanacak hiç öğrenemeyeceğiz gerçeği
Tanınmamak için bi öyle bi böyle diyor desem yine oturmuyor bende birşeyler
İlginç bir üye
Yöneticiler bi kontrol etseler keşke

Rehber öğretmen olarak özel bir kurumda çalıştım. Ama bana göre bir iş değil. Zaten stanınca Türkçe öğretmenliğine geçtim. Bu hafta ek fiildeyiz
Hicte oyle yazmadın, gayet resmi devlet okulundayim diye yazdın bir sürü senaryo,simdi hangisi doğru

Çok uzağa gitmeye gerek yok. 2018 krizinde dolar 6 yı geçtiğinde ortalık ayağa kalkmıştı. İşverenler sürekli işçi çıkarmıştı. Öldük bittik. Sonra yine devam ettik. Daha kötü oldu. Dolar 17 yi buldu. Ölünmüyormuş. Sürünürmüyüz bilmem. Ama bence bu da geçecek. Gelişmekte olan bir ülkeyiz. Düşe kalka yolumuza bakacaz.

haftasonu kursları da var 6. sınıftan itibaren türkçe mat sosyal fen branşlarına en başta değil mi?

ciddi misinnn?

E çünkü onlarda euro var.

Euroda olsa dolarda olsa , şimdi olmadı ya eskiden de vardı . Ve sadece şimdi değerli değil ya , eskiden de döviz hep değerliydi .

Bizde herşey zamlanmışken , aynı hesaba geliyor onlar açısından

Ya da onların da kendi ülkelerinde alım güçleri az ki kalkıp taa buraya geliyorlar

Lulatas sürekli konu siliyor, değiştiriyorsun.
Niye yapıyorsun bunu ? Alışıksın zaten sürekli konu açmaya, cimrilik yapma bir konu daha aç olsun bitsin.

nefes almak yaşamak değildir
Vaziyet bu ama. Ne olacaktı. Meclis günlerdir karışık. Birbirine pata küte dalan insanların verecekleri kararları bekliyoruz. Burda sen ben mi çözecez. Böyle yaşamaya alışıcaz. Geçecek bu da belki daha kötüleri gelecek. O da geçecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…