- 21 Kasım 2017
- 29.031
- 126.566
- 598
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Size kötü bir haberim var…Bizde şuan herşeyin fiyatı uçmuşken neden geliyorlar mantıcını anlamadım
60 bin dolar yaniNispet yapmak istemem amma bu sabah itibariyle TL milyoner oldum
terbiyenizi takının. Ben burda ne kimseyi savunuyorum ne oylarım hakkında konuşuyorum.Ben katılıyorum, kimse ses etmesin herkes koyun misali başlarına gelen her şeye kafa sallasın. Devleti yöneten beceriksiz heriflerin başarısızlığının ceremesini insanlarımız çekmeli, kesinlikle katılıyorum.
Hanımefendi siz iyi misiniz yahu, insanlar sofraya 1 tabak et koyamıyor, ceplerinde para çöp bunun nesini kabullensinler? 100km ötedeki Bulgaristandan millet elini kolunu sallayarak geliyor, İsveçlisi Norveçlisi hiçbir dert kaygı olmadan yaşıyor. Dert çekmek niye bizimkilere düşüyor bizim dünyada? Bizim insanlarımız, eşşek mi kardeşim? Bizim insanlarımız neden rahat bir hayatı hak etmiyor sizce, neyimiz eksik?
Dışa bağımlı olarak doğmadı bu cumhuriyet, TL gayet değerli bir para olarak hayatına başladı. Sizin oy verdiğiniz ve burda savunduğunuz deyyuslar, tek çivi çakmadılar üstüne 80yıllık fabrikaları bile satıp ceplerini doldurdular. Dışa bağımlı olmak zorunda değiliz, olmayan ülkeler nasıl yapıyorsa biz de yapmalıyız o kadar net.
yapmayın biraz önce Türkçe Öğretmenlerinin az ek ders aldığını söylüyordunuz, şimdi hasta olduğunuz için ek dersinizin az olduğunu söylüyorsunuz. kendinizle çelişiyor ve insanların zekasıyla dalga geçiyorsunuz.Ben hastalığımdan dolayı haftada üç gün okula gidiyorum iki güm de tedavi dürecim var o yüzden ek dersim az
Zevk demeyelim de şahsi olarak ona göre önlemimizi almaya çalışalım diyelim.Kriz kaçınılmaz, zevk almaya bakın diyorsunuz yanisiz de haklısınız ne diyim.
Ben artık o noktayı geçmişiz gibi hissediyorum. Ben şu an ülkeyi terk etsem sanki ertesi gün düzelecek gibi geliyorEşim yurtdışına gidelim diye 1 senedir söyleniyordu ama son 1 aydır çok ciddi. Ben istemiyordum ama artık acaba? diyorum. Maaşımız gelirimiz gerçekten kuş oldu, hiç oldu. Pfff neyse.
Ahahdhdjdj ya benim öyle değil de bilmiyorum gitmek hiç aklımın ucundan geçmemişti. Seviyorum ülkemi gerçekten, bu durumda oluşumuz o kadar üzüyor ki beni.Ben artık o noktayı geçmişiz gibi hissediyorum. Ben şu an ülkeyi terk etsem sanki ertesi gün düzelecek gibi geliyor
Tabi ki herkes kendince önlemini alıyor. Elden başka bir şey gelmiyor. Ülkedeki kaygı seviyesi aşırı yüksek ama bu da bir gerçek.Zevk demeyelim de şahsi olarak ona göre önlemimizi almaya çalışalım diyelim.
B
terbiyenizi takının. Ben burda ne kimseyi savunuyorum ne oylarım hakkında konuşuyorum.
Ben bu yaşıma kadar şartlar neyse ona göre yaşamayı öğrendim. Siyaset olgusuna takılıp da vatanımı gömecek değilim. Siz burda birbirinizi demolize etmeye devam edin. Tatlı sohbetler. Zira konu haddini aştı bana göre.
Cenaze veya Mevlüt takip edip oradan karnını doyurabilirsin şaka maka bunu hayat felsefesi haline getirmiş insanlar varKonuyu şöyle düzenlemeye karar verdim. Ekomomik krizlerde biz neler yapabiliriz. Uygun fiyatlı aktivite önerileri fatura düşürme teknikleri nelerdir?
Daha da kötü, 54bincikYok bende euro var
500 metre sonra benzinin bitince ararsın ama bizi :)amannnnn ekonomii çok iyi işte itiraf edinn.ben 50 tl lik benzinimi almaya gidiyorum hadi bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?