- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.844
- 108
- 39
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Çünkü yalanLulutaş, tehdit ediliyorum başlıklı konuyu niye sildin?
Branşın da konuya göre değişiklik gösteriyor maşallah.
Bir Türkce öğretmeni olduğun için dersin olmuyor, bir tedavi gördüğün için.
Hafta da iki gün ne tedavisi görüyorsun ayrıca, göz için bu sıklıkta bir tedavi olur mu oluyor mu?
Ne dediğin, ne yazdığın belli değil cidden.
Hı hı zaten bir bu kalmıştıRehber öğretmenliği de yaptım özelde. Küçük bir ilde yaşadığım için PDR mezunu kolay bulunmuyordu ve teklf ettiler çalıştım bir dönem. Atandım diye söyledim evet çünkü herşeyi doğru şekilde söylersem tanınabilirim diye.
Yalnız eylülden sonra atama olmadi sen ne zaman atandin,yalancılara tahammülüm sıfır ya(konu sahibi)Hı hı zaten bir bu kalmıştı
Tanınmamak için Eylül'de atanmistir. Şubatta atansa tanınabilirYalnız eylülden sonra atama olmadi sen ne zaman atandin,yalancılara tahammülüm sıfır ya(konu sahibi)
İnsanların birikim yapmasında bir kötülük yok ki. İmkanı var ve yapmış. Ama krize kriz demenin altında nasıl bir art niyet olabilir? Herkes -bakın daha iyisini demiyorum- alıştığı standartları istiyor. Ayrıca köşeye atılan altınlar, dövizler kar etti mi sizce? Her şey pahalanırken birikimlerini güncel tuttular sadece.Birşey söylicem ama linçlenmekten korkuyorum ama gene de söylicem..Ne kadar ekonomik kriz muhabbeti yapan gördüysem hepsinin ya altını var ya doları. Almışlar almışlar pusuya yatmışlar dolar yükselsin diye bekliyolar sonra da orda burda milleti gazlıyolar..hiç samimi değil..
Doğru ya cok profesyonel pdrci pozları da kestiTanınmamak için Eylül'de atanmistir. Şubatta atansa tanınabilir
E kpss olabilirYalnız eylülden sonra atama olmadi sen ne zaman atandin,yalancılara tahammülüm sıfır ya(konu sahibi)
Kpss ne alakaE kpss olabilir
Engelli kpssden atanma tarihleri farklı aylardaKpss ne alaka
Kpss ataması ocakta olacak bu arkadaş eylülde pdrciymişE kpss olabilir
Oda olmadı ,uyuşan tarihteEngelli kpssden atanma tarihleri farklı aylarda
Karı ya da zararı tartışmıyorum. Krize kriz de densin o da değil derdim..Sadece samimi bulmuyorum içten içe sevinip sonra vah vah tüh tüh yapmayıİnsanların birikim yapmasında bir kötülük yok ki. İmkanı var ve yapmış. Ama krize kriz demenin altında nasıl bir art niyet olabilir? Herkes -bakın daha iyisini demiyorum- alıştığı standartları istiyor. Ayrıca köşeye atılan altınlar, dövizler kar etti mi sizce? Her şey pahalanırken birikimlerini güncel tuttular sadece.
Nesine sevinecek sizce? Altın yükseldi yağ, yoğurt yerinde mi durdu? Döviz yükseldi deterjan, sabun aynı fiyat mı kaldı? Hiç kandırmayalım kendimizi. Ev, araba alan, birikim yapan kimse kar etmedi. Öyle olsa daha iyilerini alabilmeye ümitleri olurdu. Tek karları ellerindekini güncel tuttular.Karı ya da zararı tartışmıyorum. Krize kriz de densin o da değil derdim..Sadece samimi bulmuyorum içten içe sevinip sonra vah vah tüh tüh yapmayı
21 yaşındayım,2001 krizinden çok fazla etkilenmedik biz.O zamana dair marketlerde her gün değişen fiyat etiketleri felan yoktu.Gıda maddeleri ulaşılabilir ve makul seviyede idi.Şu anla kıyaslanmaz bile.2001 de meslege baslamistim.Bu tarz birsey Yasanmadi o zaman.Uygun bir kiram ,evimi rahatlikla gecindirdigim bir maasim vardı.Ekmek kuyrugu falanda olmadi.Bu yasadigimiz bambaşka.Dolarin ne derece arttigini hatirlamiyorum.
Elindekini güncel tuttuğuna seviniyor işte zarar etmedi..Nesine sevinecek sizce? Altın yükseldi yağ, yoğurt yerinde mi durdu? Döviz yükseldi deterjan, sabun aynı fiyat mı kaldı? Hiç kandırmayalım kendimizi. Ev, araba alan, birikim yapan kimse kar etmedi. Öyle olsa daha iyilerini alabilmeye ümitleri olurdu. Tek karları ellerindekini güncel tuttular.
Şuan matematiğimi sorguluyorum21 yaşındayım,2001 krizinden çok fazla etkilenmedik biz.O zamana dair marketlerde her gün değişen fiyat etiketleri felan yoktu.Gıda maddeleri ulaşılabilir ve makul seviyede idi.Şu anla kıyaslanmaz bile.
size kötü bir haberim varAbadını incir yaprağıyla kapatan, pipilerine boynuz takan Afrika kabilelerine göre mi gelişmekteyiz?
hahaha o kadar iş arayan pdr mezunu varken arkadaşa özel teklif gitmiş vay beHı hı zaten bir bu kalmıştı
21 yaşında idim,yazım hatası olduŞuan matematiğimi sorguluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?