2001 ekomomik krizinde neler yaşadınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü yalan

Hı hı zaten bir bu kalmıştı

İnsanların birikim yapmasında bir kötülük yok ki. İmkanı var ve yapmış. Ama krize kriz demenin altında nasıl bir art niyet olabilir? Herkes -bakın daha iyisini demiyorum- alıştığı standartları istiyor. Ayrıca köşeye atılan altınlar, dövizler kar etti mi sizce? Her şey pahalanırken birikimlerini güncel tuttular sadece.

Karı ya da zararı tartışmıyorum. Krize kriz de densin o da değil derdim..Sadece samimi bulmuyorum içten içe sevinip sonra vah vah tüh tüh yapmayı

Karı ya da zararı tartışmıyorum. Krize kriz de densin o da değil derdim..Sadece samimi bulmuyorum içten içe sevinip sonra vah vah tüh tüh yapmayı
Nesine sevinecek sizce? Altın yükseldi yağ, yoğurt yerinde mi durdu? Döviz yükseldi deterjan, sabun aynı fiyat mı kaldı? Hiç kandırmayalım kendimizi. Ev, araba alan, birikim yapan kimse kar etmedi. Öyle olsa daha iyilerini alabilmeye ümitleri olurdu. Tek karları ellerindekini güncel tuttular.

2001 de meslege baslamistim.Bu tarz birsey Yasanmadi o zaman.Uygun bir kiram ,evimi rahatlikla gecindirdigim bir maasim vardı.Ekmek kuyrugu falanda olmadi.Bu yasadigimiz bambaşka.Dolarin ne derece arttigini hatirlamiyorum.
21 yaşındayım,2001 krizinden çok fazla etkilenmedik biz.O zamana dair marketlerde her gün değişen fiyat etiketleri felan yoktu.Gıda maddeleri ulaşılabilir ve makul seviyede idi.Şu anla kıyaslanmaz bile.

Elindekini güncel tuttuğuna seviniyor işte zarar etmedi..

Eklentiler

• 206A66DD-9604-4253-99F1-F0DD6892466C.webp
    74,3 KB · Görüntüleme: 69
  • 092D8824-B40F-429F-8B47-B01D60A23E23.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 69
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…