20011 şubat anneleri çatlakları önlemek için ne kullanıyorsunuz?

Mxixsra

Paşa nın annesi
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
12.041
11
206
Antalya
Mrb arkadaşlar
Hamilelik süresince hepimizin ortak endişelerinden biri çatlaklar.
Önlem için ne kullanıyorsunuz paylaşırsanız sevinirim.

Ben duşta bebe yağı kullanıyorum,unutursam acı badem kremiyle karıştıdığım e vitamin kapsülünü sürüyorum.Gelgelelim her ikisinide düzenli kullanamıyorum sabah hızla duş alıp işe gitmeye çalıştığım için unutuyorum:(

ben 2 ay önce doğum yaptım, hiç çatlağım olmadı bebe yağı kullandığım için. Başka hiç bir ürün kullanmadım ama her sabah mutlaka sürüyordum.Ve 3. aydan itibaren başlamıştım,
10 dakika ayırırsan faydasını görebilirsin.

kolay gelsin

Kızlar ben lierac kullanıyorum, ama onuda düzenli kullanmıyorum ve göbeğimin kenarında bir çatlak gördüm bu sabahmafoldumben çok üzgünümm......

Ayy mucize bu kadar erken başlamaz ki çatlaklar :((
O iç çamaşırı izidir yada pantalon izidir :)))

bende sadece bebe yağı kullanıyorum ama her sabah sürmüyodum artık her sabah süreyim :)

Ben henüz başlamadım bakalım bebek yağı düşünüyorum ama hangisini alıyım karar veremedim daha :))

Bende banyodan çıkınca lierac, akşam da palmers kakao yağlı çatlak kremi kullanıyorum. Bebe yağını sürdüğümde cildim hiç yutmuyor, onu sürüp işe gelemiyorum.

Ben henüz başlamadım bakalım bebek yağı düşünüyorum ama hangisini alıyım karar veremedim daha :))

cnm bebek yagı al dusunu veya banyonu bıtırır bıtırmez vucuduna sur ve havluyla sıl,kurula bak nasıl nemlı oluoo.sonra eczaneden BALMANDOL adlı yag var bademlı 8-9tl mı ne onu kullan gobegıne,kalcana,memene ve belıne ben öle yapıorum.dermatalog tavsıyelerınden bırıdır bu yag.

slm kızlar.. ben internetten bulmuştum bu karışımı yaptım ve hiç çatlağım olmadı paylaşayım sizlerle umarım işe yarar..hepsini bi kavanozda birleştirdim sabah bunları sürdüm gece yatarken de bebek yağı sürdüm..

kakao yağı
badem yağı
susam yağı
fındık yağı
jojoba yağı

bunları aldığım aktar buğday yağı da eklememi önerdi ama buğday yağı bende kaşıntı yaptı siz ekleyin isterseniz buğday yağının cildi onarıcı etkisi varmış..

bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileklerimle..

Son düzenleme:
lierac kullanıyordum ancak lierac düzenli kullandığı halde çatır çatır çatlayan arkadaşımı gördkten sonra bıraktım
hem bebe yağı hem vazelin kullanıyorum şuanda

bu ne biçim iş ya yumurta gibi çatlıyoruz :olmaz:

valla oğluma hamileliğimde 14 kg aldım hiç çatlağım olmadı bunda da extra bişey kullanmıyorum arada(haftada 1) banyodan çıkarken bebe yağı sürüyorum öylesine çatlak matlak yok bence cilt yapısı ve elastikiyetiyle alakalı çatlayan çatlıyo çatlamayan çatlamıyo

valla oğluma hamileliğimde 14 kg aldım hiç çatlağım olmadı bunda da extra bişey kullanmıyorum arada(haftada 1) banyodan çıkarken bebe yağı sürüyorum öylesine çatlak matlak yok bence cilt yapısı ve elastikiyetiyle alakalı çatlayan çatlıyo çatlamayan çatlamıyo

aynen katılıyorum canım
bende kızıma hamileliğimde 11 kg aldım,hiçbirşey kullanmadım ve hiç çatlağım olmadı :nazar:
bundada birşey kullanmıyorum
son 2-3 ay belki nemlendirici krem kullanırım

doktorun bana bi yağ önerdi ismini şuan hatırlamıyorum eczaneden al dedi yazarım sonra size de ama ne zamandan itibaren ve nerelerinize kullanıyorsunuz bu yağları?
ve çatlak genetikmiş annelerinize anneannelerinize bakın varsa hemen bişeyler kullanın :}

Son düzenleme:
Badem yağı ve nemlendirici krem kullanıyorum. Özellikle duştan sonra kullanmak çok etkiliymiş. Bol su içiyorum hergün en az2 lt.

Back
X