ÇOKK GEÇMİŞ OLSUN CANIM HADİ GÖZÜNAYDIN İNŞ.CANIM DEDİĞİN GİBİ DÜZEN BOZULMAZa.s.kızlar ben geldim...
şimdi eve girdim hemen bilgisayarı açtım.
sonucum temiz çıktı allaha şükür.çok mutluyum.düzeni bozmadım benden sonrada düzen bozulmaz inşallah herkesin sonuçları iyi çıkar.çok muuuuutttllluuuuyyyuuuummm
hepinizi öpüyorum dualarınızı eksik etmediniğiniz destek verdiğiniz için çok sağolun güzel anneler
arkadaşlar herkese merhaba ben bir süredir kulübe üyeyim ama hiç ağustos anneleri forumuna bakmadım. bu ay doğum yapanlar vardır mantığı ile. yeni keşfedebildim yani aranıza katılmak isterim. beni de doğum takvimine yazarmısınız 17.08.08 ikiz cinsiyet:1kız,1erkek. şimdiden teşekkürler allah hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin.
kızlar ben geldim...
sonucum temiz çıktı allaha şükür.çok mutluyum.düzeni bozmadım benden sonrada düzen bozulmaz inşallah herkesin sonuçları iyi çıkar.çok muuuuutttllluuuuyyyuuuummm
hepinizi öpüyorum dualarınızı eksik etmediniğiniz destek verdiğiniz için çok sağolun güzel anneler
ÇOKK GEÇMİŞ OLSUN CANIM HADİ GÖZÜNAYDIN İNŞ.CANIM DEDİĞİN GİBİ DÜZEN BOZULMAZa.s.
kızlar ben geldim...
ayyy o kadar iyi çıkan sonuca karşı bir kötü sonuç olabilir mi diye korkmaya başladım açıkcası ben...ayy inşallah bu düzeni ben bozmam...benneyaptımki off Allah'ım niye böyle korktum ben yaaa... Nerden geldi şimdi aklıma bu senağlama
hamilelikte nedense biz anne adaylarının aklına hep olumsuz şeyler gelir böyle düşüncelerle kendimizi yıpratmamızla kalıyoruz ee tabi bebişlerimizide strese sokuyoruz gereksiz yere.bence pozitif olalım herzaman ki kötü düşünceler kötülüğü çağırırmış öyle der büyüklerimiz kötü düşüncelere beynimizde yer yok canımayyy o kadar iyi çıkan sonuca karşı bir kötü sonuç olabilir mi diye korkmaya başladım açıkcası ben...ayy inşallah bu düzeni ben bozmam...benneyaptımki off Allah'ım niye böyle korktum ben yaaa... Nerden geldi şimdi aklıma bu senağlama
kızlar ben geldim...
ayyy o kadar iyi çıkan sonuca karşı bir kötü sonuç olabilir mi diye korkmaya başladım açıkcası ben...ayy inşallah bu düzeni ben bozmam...benneyaptımki off Allah'ım niye böyle korktum ben yaaa... Nerden geldi şimdi aklıma bu senağlama
gece bi rüya gördüm kızlar hayır olsun walla.. erken doğum yapıyorum bebişimi küvese koyuyorlar dokunamıyorum bile senağlama senağlama ben eve çıkıyorum ama bebek hastanede kalıyor uyandığımda çok korktum .. allahım herşey yolunda gittsin bu korkular bizi öldürmeden sağlıkla kavuşalım yavrularımıza...
ayrıca canım hamilelerin böyle rüyalar görmesi çok normalmiş moralini bozmahayırdır inşallah canım bende buna benzer bir rüya gördüm bende doğum yapıorum epidural sezeryan çokda rahat oğlumu veriolar kucağıma böyle saçlı falan çirkin bişey emziriyorum bende onu ama ne emzirmek resmen göğüsümün acısını hissettim böyle sütün akışını filan hissediyorum oda nasıl emiyo cuk cukk çok etkilendim bende hayırdır inşş
günaydın canımm yaa evet nerde aylin :sm_confused:çok merak ediyorum cidden inş.herşey yolundadır buarada elvinde yok nerde bu kızlar?Gunaydın kızlaaarr guzel bır gun dılıyorum hepınızee...
sgselcuk cnm gözünaydınlar olsuunn.. cok sevındım.
Kalachakra , cnm bozma moralını hıc bırsey olmaz merak etme sen de temız bır sonuc alıcaksın ınsallaahh..... sen pozıtıf olarak düşün hersey pozıtıf olur cnm..
Ve buarada Aylın nerelerde acaba ben de merak ettım..
Yenı katılan annelere de hoşgeldiniz diyorummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?