2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar herkes maça daldı herhalde ama malesef fener elenecek gibi gözüküyor.

günayyydınnnnn nasılsınız cici arkadaşlarımmm. güzel bi gün diliyorum herkese. ben bu sabah çok keyfiliyim. bu sabah kızım uyandırdı beni. pıtır pıtır içimde cimcimem benimm.

ÇOKK GEÇMİŞ OLSUN CANIM HADİ GÖZÜNAYDIN İNŞ.CANIM DEDİĞİN GİBİ DÜZEN BOZULMAZa.s.

HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA AYY MAŞALLAH İKİZLERİNE HEMDE 1 KIZ 1 ERKEK NE GÜZEL Bİ DUYGU ALLAH KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN ARKADAŞIM a.s.

Günaydın girlssss
sgselçukcum çok sevindim senin adınaaa.... :teytey::teytey: çok güzel yaaa... :sm_cool: ayyy bi ben kaldım aranızda amniyosentez sonucunu bekleyen. inşallah benimkilerde sizinkiler gibi çıkıcak...14 günüm kaldı sonuçlarımın çıkmasına...bekle bekle geçmiyor yaaa((
kezbancay aramıza hoş geldin canım.
ayyy bu aylinle elvin neredeler??? bizi meraktan öldürmek niyetindeler herhalde... klava:

neyse güzeller hepinize mutlu bir gün diliyorum... hepininizi çok öpüyorum a.s.a.s.

ÇOKK GEÇMİŞ OLSUN CANIM HADİ GÖZÜNAYDIN İNŞ.CANIM DEDİĞİN GİBİ DÜZEN BOZULMAZa.s.

ayyy o kadar iyi çıkan sonuca karşı bir kötü sonuç olabilir mi diye korkmaya başladım açıkcası ben...ayy inşallah bu düzeni ben bozmam...benneyaptımki off Allah'ım niye böyle korktum ben yaaa... Nerden geldi şimdi aklıma bu senağlama

gözümüz aydın arkadaşımm a.s. herşeyin iyi gitmesi bizide sizler gibi mutlu ediyorr.. :dance:

kötü şeyler getirme bakimm aklına klava: herşey çok güzel olacak canımcığım tamam mı a.s.

hamilelikte nedense biz anne adaylarının aklına hep olumsuz şeyler gelir böyle düşüncelerle kendimizi yıpratmamızla kalıyoruz ee tabi bebişlerimizide strese sokuyoruz gereksiz yere.bence pozitif olalım herzaman ki kötü düşünceler kötülüğü çağırırmış öyle der büyüklerimiz kötü düşüncelere beynimizde yer yok canımklava:keşke bu yazdıklarımı bende uygulasam naniknanik valla korkuyom çok agrasif çatık kaşlı sinirden dik dik saçlı bi oğlan doğurcam dietatlicadiarzu

canım gözün aydın hepimizin gözü aydın :dance::dance:
çok mutlu oldum

cnm günaydın a.s. lütfen moraliniz bozma ve aklına kötü şeyer getirme olur mu... bebikin de etkilenir üzülür sonra... emin ol sonuçların iyi çıkacak... :teselli: öpüorum cnm...

gece bi rüya gördüm kızlar hayır olsun walla.. erken doğum yapıyorum bebişimi küvese koyuyorlar dokunamıyorum bile senağlama senağlama ben eve çıkıyorum ama bebek hastanede kalıyor uyandığımda çok korktum .. allahım herşey yolunda gittsin bu korkular bizi öldürmeden sağlıkla kavuşalım yavrularımıza...

hayırdır inşallah canım bende buna benzer bir rüya gördüm bende doğum yapıorum epidural sezeryan çokda rahat oğlumu veriolar kucağıma böyle saçlı falan çirkin bişey emziriyorum bende onu ama ne emzirmek resmen göğüsümün acısını hissettim böyle sütün akışını filan hissediyorum oda nasıl emiyo cuk cukk çok etkilendim bende hayırdır inşş

ayrıca canım hamilelerin böyle rüyalar görmesi çok normalmiş moralini bozma

a.s.günaydın canlarım ve onların canlarıa.s.
bugün çok güzel bir gün olur inşallah gerçi erdekte hava kapalı sabah sabah ama olsun ruhumuz şen olsun..
kalachakracım yapma böyle..sakın aklına kötü şeyler getirme bence tam tersi bu kadar iyi varken artık kötü çıkmaz:dance:..hem ultrasonda görmedin mi miniğini iyidir annesi sen korkma...Şeniz ağustos anneleri hep iyi olacak içinizi ferah tutun....:teytey:

Gunaydın kızlaaarr guzel bır gun dılıyorum hepınızee...

sgselcuk cnm gözünaydınlar olsuunn.. cok sevındım.
Kalachakra , cnm bozma moralını hıc bırsey olmaz merak etme sen de temız bır sonuc alıcaksın ınsallaahh..... sen pozıtıf olarak düşün hersey pozıtıf olur cnm..

Ve buarada Aylın nerelerde acaba ben de merak ettım..

Yenı katılan annelere de hoşgeldiniz diyorummm...

günaydın canımm yaa evet nerde aylin :sm_confused:çok merak ediyorum cidden inş.herşey yolundadır buarada elvinde yok nerde bu kızlar?

günaydın kızlar bende hergün yazılanları takip ediyorum ama katılmak fırsa t olmuyo neyse zararın nersinden dönülürse kardır bende ağustos annesiyim 22+2 im ama benim 3. cü bebişim 11 yaşında oğlum 8 yaşında kızım var bakalım bu nun cns ne olacak daha belli deil yaramas göstermio bi türlü neyse cuma ya artık test sonuçları çıkan herkes gözünüz aydın bende o stres leri hep yaşadım çok şükür sağlıkla atlattık umarım herşey herkes için her şey ii olur hepinizi öpüyorum sağlıkla secgiyle kalınnn

ya kızlar bende takvim istiycemde cns bi belli olsun artk kim yapıosa bana da bi yapsınnn olurmuuuu banane bende istiommmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…