günaydın kızlar bende hergün yazılanları takip ediyorum ama katılmak fırsa t olmuyo neyse zararın nersinden dönülürse kardır bende ağustos annesiyim 22+2 im ama benim 3. cü bebişim 11 yaşında oğlum 8 yaşında kızım var bakalım bu nun cns ne olacak daha belli deil yaramas göstermio bi türlü neyse cuma ya artık test sonuçları çıkan herkes gözünüz aydın bende o stres leri hep yaşadım çok şükür sağlıkla atlattık umarım herşey herkes için her şey ii olur hepinizi öpüyorum sağlıkla secgiyle kalınnn
günaydın kızlar bende hergün yazılanları takip ediyorum ama katılmak fırsa t olmuyo neyse zararın nersinden dönülürse kardır bende ağustos annesiyim 22+2 im ama benim 3. cü bebişim 11 yaşında oğlum 8 yaşında kızım var bakalım bu nun cns ne olacak daha belli deil yaramas göstermio bi türlü neyse cuma ya artık test sonuçları çıkan herkes gözünüz aydın bende o stres leri hep yaşadım çok şükür sağlıkla atlattık umarım herşey herkes için her şey ii olur hepinizi öpüyorum sağlıkla secgiyle kalınnn
bebişinin doğum tarihi ve senin son adet tarihinin 1. gününü ver hemen yapalım şekerim özel bi isteğin var mı hangi çeşit olsun..?kızlar benim bu güzel habere bi hediye istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
banada takvim yapın beceremedim ben
hadi kızımın teyzeleri :)))))))))))))))))))))))))))))))
bebişinin doğum tarihi ve senin son adet tarihinin 1. gününü ver hemen yapalım şekerim özel bi isteğin var mı hangi çeşit olsun..?
17 ağustos doğum tarihi kızımın
11 kasım da sat
kıza uygun bişi olsun yeterli teşekkür ederima.s.
al bakıyım sgselçukcum a.s.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev229pp___.png
canım buna nasıl ekliycem?
valla şekerim şöyle şirin bişey olsun diye site site dolaştım ama istediğimi ben de yapmayı beceremedim.geçici bişey yaptım şimdilik idare et sana sonra ben ötekini yaparım.. inşallah olur ..güle güle kullan..17 ağustos doğum tarihi kızımın
11 kasım da sat
kıza uygun bişi olsun yeterli teşekkür ederima.s.
teşekkürler arkadaşım allahtan bu kulüp varda paylaşabiliyoruz bir çok şeyi. aylin,elvin,sgselçuk amniosentez mi yaptıracaktı ben mi yanlış değerlendirdim. benim de amniosentez kesin sonucu bu gün çıkacaktı labaratuardan telefon bekliyorum. umarım hepimizin bebişleri sağlıklı doğar.
kızlar ben geldim...
şimdi eve girdim hemen bilgisayarı açtım.
sonucum temiz çıktı allaha şükür.çok mutluyum.düzeni bozmadım benden sonrada düzen bozulmaz inşallah herkesin sonuçları iyi çıkar.çok muuuuutttllluuuuyyyuuuummm
hepinizi öpüyorum dualarınızı eksik etmediniğiniz destek verdiğiniz için çok sağolun güzel anneler
meraba sanemcim elvin demi sonuç filan alcaktı ya tam ahatırlayamadım kontrolümü vardı yoksa?acaba aylinde annesinde falanmı kalıo die düşünüyorum raporalıcaktıyafisfisfisbiran önce haber çıksa yakız nerelerdesin sen bakiiimmm :mymeka:
valla canım meraktan öldük.bi gittin.gidiş o gidiş.çook şükür allahıma yaaa.seninde temiz çıktı demek.zaten herkesten iyi sonuçlar bekliyordum....:sm_cool:yaşasın.valla çok sevindim.allah başka acı yaşatmasın sanada bebişinede.aylinle elvinden hala haber yok :1no2:
ayyy artık bundan sonra bizde tadını çıkaralım değilmi.hakettik yaniii.biraz sıkıntılı oldu ama.iyi oldu.aklımız takılmadı en azından içimiz rahat... öptüm seni güzel annişşşş a.s.
kız nerelerdesin sen bakiiimmm :mymeka:
valla canım meraktan öldük.bi gittin.gidiş o gidiş.çook şükür allahıma yaaa.seninde temiz çıktı demek.zaten herkesten iyi sonuçlar bekliyordum....:sm_cool:yaşasın.valla çok sevindim.allah başka acı yaşatmasın sanada bebişinede.aylinle elvinden hala haber yok :1no2:
ayyy artık bundan sonra bizde tadını çıkaralım değilmi.hakettik yaniii.biraz sıkıntılı oldu ama.iyi oldu.aklımız takılmadı en azından içimiz rahat... öptüm seni güzel annişşşş a.s.
Merhaba kızlar nasılsınız uzun bir aradan sonra
özledim valla geçen haftadan beri evde yokum o yüzden herkesi merak ediyorum panikatakın test sonucu ne oldu bilen varmı?
Aylinin sonucu çıkmıştı ne testi kızlar bu anlamadım?
Sizler nasılsınız?
canım simdik bu linki kopyala. kontrol paneline gel. oradan detay bilgilerini düzenle de... oradan da en aşağıda kilo- doğum cetveli gibi bişi yazar. oraya yapıştır. işte bu kadar a.s.
canım benim geldim.sonucu aldım kayınvaldemlere gittik orda bi kutlama yaptılar bizimkiler 2 gün kaldım.eşime diyorum kızlar merak etmiştir haber veremedim diye gülüyo bana.birbirimizi tanımasakta dost olduk burada.hepinize teşekkürler iyi dilekleriniz için.
bende aylinle elvini merak ettim ama biliyorumki iyi sonuçla gelecekler düzen bozulmıycak.hiç birimiz acı görmiyelim artık bundan sonra stressiz geçirelim hamileliğimizi.
sonucu alır almaz kızıma alışveriş yaptım çok güzel bişimiş acaba demeden ona bişiler almak.çok öpüyorum canım çok sağol düşüncelerin içina.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?