2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

allah bağışlasın canımm çocuklarını ..a.s. bebişinide allah kucağına sağlıkla versin canım..

günaydın güzel anneler günaydın güzel bebişler.artık güne daha farklı başlıyorum.hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için.
kalachakra canım benim hiç korkma sende bizdensin düzeni bozmıycaksın senide dört gözle bekliyoruz.ama benim sonucumu 17 günde verdiler.sizinkiler niye bukadar uzadı anlamadım.benim yaptırdığım yerdemi sorun vardı acaba :)))))
aramıza yeni katılan hamişler sizde hoşgeldiniz

hepinize güzel bir gün diliyorum

kızlar benim bu güzel habere bi hediye istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
banada takvim yapın beceremedim ben
hadi kızımın teyzeleri :)))))))))))))))))))))))))))))))

hoşgeldin canım allah bağışlasın tüm çocuklarını..göstermiyorsa 23. haftada kızdır herhalde..:teytey:terbiyeli işte kız olmalı...ne güzel valla hepsini sahipsin maaşallah kız .erkek allah bağışlasın tekrar..

kızlar benim bu güzel habere bi hediye istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
banada takvim yapın beceremedim ben
hadi kızımın teyzeleri :)))))))))))))))))))))))))))))))
bebişinin doğum tarihi ve senin son adet tarihinin 1. gününü ver hemen yapalım şekerim özel bi isteğin var mı hangi çeşit olsun..?

Slm arkadaşım hoşgeldin aramıza.burada biz sanki günlük hayatta gerçek dostlar gibi olduk.birbirimizin derlerini dinler, moral veririz.sevinçlerini beraber yaşarız...takvime gelince arkadaşlarımız herkese yardımcı oluyorlar sağolsunlar.sen hele bi cinsiyetini öğren gerisi kolay.bu arada ne güzel hem kızın hem oğlun var.artık bundan sonrası için kız - erkek farketmez değilmi :smiley-cool: senin gibi deneyimli annelerede ihtiyacımız çok vardı.iyiki katıldın aramıza.listemizde ismin vardı.sanırım 10 - 11 ağustostu muhtemel doğum tarihin.sağlıkla bebişini kucağına alman dileklerimle... TEKRAR HOŞGELDİİNNNNNa.s.

Hoşgeldin canım. Ne güzel 3. çocuğun demek. Allah bağışlasın a.s.

17 ağustos doğum tarihi kızımın
11 kasım da sat
kıza uygun bişi olsun yeterli teşekkür ederima.s.
valla şekerim şöyle şirin bişey olsun diye site site dolaştım ama istediğimi ben de yapmayı beceremedim.geçici bişey yaptım şimdilik idare et sana sonra ben ötekini yaparım.. inşallah olur ..güle güle kullan..

http://bd.lilypie.com/suAgp3.png

öncelikle aramıza hoşgeldiinnnna.s. allah bağışlasın .listemizde 3üz 2iz bekleyenlerde var.sende katıldın.allah bağışlasın.hemde biri erkek biri kız.ne şanslısın.yerim onları ben .... bu arada kısa bilgi vereyim aylin ve sgselcuk amnioısentez olmuştu.sonuçları temiz çıktı.sgselçuk geldi yine aramıza.bi sorun yokmuş.aylın ve elvin ise hafta sonundan beri girmiyorlar , siteye.ondan merak ettik.burda dost gibi olduk hepimiz.birinin yokluğu hemen farkediliyor.
umarım senin sonuçlarında çookk güzel çıkar.merak ettiğim neden amniosentez önerdiler.benimde oldu.3lü testim riskliydi.sonucuda aldım.çok şükür temiz.bide ikizlerin ikisinede mi yaptılar.canlarım benim yaaaaa ...çok sevindim.iyi haberlerini bizede ver olurmu canım....hoşgeldin...a.s.

kız nerelerdesin sen bakiiimmm :mymeka:
valla canım meraktan öldük.bi gittin.gidiş o gidiş.çook şükür allahıma yaaa.seninde temiz çıktı demek.zaten herkesten iyi sonuçlar bekliyordum....:sm_cool:yaşasın.valla çok sevindim.allah başka acı yaşatmasın sanada bebişinede.aylinle elvinden hala haber yok :1no2:
ayyy artık bundan sonra bizde tadını çıkaralım değilmi.hakettik yaniii.biraz sıkıntılı oldu ama.iyi oldu.aklımız takılmadı en azından içimiz rahat... öptüm seni güzel annişşşş a.s.

meraba sanemcim elvin demi sonuç filan alcaktı ya tam ahatırlayamadım kontrolümü vardı yoksa?acaba aylinde annesinde falanmı kalıo die düşünüyorum raporalıcaktıyafisfisfisbiran önce haber çıksa ya

canım benim geldim.sonucu aldım kayınvaldemlere gittik orda bi kutlama yaptılar bizimkiler 2 gün kaldım.eşime diyorum kızlar merak etmiştir haber veremedim diye gülüyo bana.birbirimizi tanımasakta dost olduk burada.hepinize teşekkürler iyi dilekleriniz için.

bende aylinle elvini merak ettim ama biliyorumki iyi sonuçla gelecekler düzen bozulmıycak.hiç birimiz acı görmiyelim artık bundan sonra stressiz geçirelim hamileliğimizi.

sonucu alır almaz kızıma alışveriş yaptım çok güzel bişimiş acaba demeden ona bişiler almak.çok öpüyorum canım çok sağol düşüncelerin içina.s.

aylin doktora gidecekti cumartesi ,elvinin bişeyi yokken yok oldu...diye biliyorum ben...ama merak ettim doğrusu...

mrb güldenizcim.hoşgeldin.benim amniosentez sonucum temizçıktı.sgselçuğunda temiz çıktı :hooray:
ayline gelince onunda temiz çıkmıştı zaten.onun plesentasında sorun vardı ya dr rapor verecekti 10 hafta.cumartesi gidecekti dr'la konuşmaya ve muayneye.hala haber yok...üstelik evindede internet vardı.hergün mrb demeden durmazdı.onu ve elvini merak ediyoruz canım.herşey yolundadır umarım....

canım simdik bu linki kopyala. kontrol paneline gel. oradan detay bilgilerini düzenle de... oradan da en aşağıda kilo- doğum cetveli gibi bişi yazar. oraya yapıştır. işte bu kadar a.s.

canım benim çok teşekkürler.padiastrum un yaptığı daha değişikti onu aldım Şenizkızma tamam mı a.s.

valla siz yeterki kutlamalar yüzünden gelmeyin sitemize.biz razıyız...valla aklımız hep sizdeydi.çok iyi yapmışsınız.benimde adağım vardı.dün yerine getirdim.çok şükür allahıma.içimiz rahat.cimcimeler bizi biraz üzdü ama şimdi keyif zamanı.güzel haberler duyduka içim rahatlıyor kızlar yaaa :sm_cool: bende alışveriş yapıcam hafta sonu inşallah cimcimeme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…