valla şekerim şöyle şirin bişey olsun diye site site dolaştım ama istediğimi ben de yapmayı beceremedim.geçici bişey yaptım şimdilik idare et sana sonra ben ötekini yaparım.. inşallah olur ..güle güle kullan..
http://bd.lilypie.com/suAgp3.png
canım çok sağol güzel olmuş.benim kızımında öyle yumurtasını kırıp geleceği günü dört gözle bekliyorum.onu çok özledim biran önca zaman geçsin sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi sabırsızlanıyorum yaaaaaaaaaaaasırnaşık şey
ayyy o kadar iyi çıkan sonuca karşı bir kötü sonuç olabilir mi diye korkmaya başladım açıkcası ben...ayy inşallah bu düzeni ben bozmam...benneyaptımki off Allah'ım niye böyle korktum ben yaaa... Nerden geldi şimdi aklıma bu senağlama
meraba sanemcim elvin demi sonuç filan alcaktı ya tam ahatırlayamadım kontrolümü vardı yoksa?acaba aylinde annesinde falanmı kalıo die düşünüyorum raporalıcaktıyafisfisfisbiran önce haber çıksa ya
BİŞEY SORMAK İSTİYORUM.bende 23 haftalık hamileyim şu ana kadar 5 kilo aldım sizin kilo durumlarınız nasıl rica etsem cevap yazın..sevgilerle...
BİŞEY SORMAK İSTİYORUM.bende 23 haftalık hamileyim şu ana kadar 5 kilo aldım sizin kilo durumlarınız nasıl rica etsem cevap yazın..sevgilerle...
mrb güldenizcim.hoşgeldin.benim amniosentez sonucum temizçıktı.sgselçuğunda temiz çıktı :hooray:
ayline gelince onunda temiz çıkmıştı zaten.onun plesentasında sorun vardı ya dr rapor verecekti 10 hafta.cumartesi gidecekti dr'la konuşmaya ve muayneye.hala haber yok...üstelik evindede internet vardı.hergün mrb demeden durmazdı.onu ve elvini merak ediyoruz canım.herşey yolundadır umarım....
normal kilo ile hamile kaldım.54 le.
şimdi 22+5 gün oldum. 4.500 gr almışım
net 58.500 gr almışım arkadaşım.
offff arkadaşlar en çok kiloyu benmi aldım. 51 kilo ile hamile kaldım 20+4 günlüğüm 60kilo 100 gram olmuşum. boyum 1.68. ben kilo alamamaktan şikayetçiydim önceden. şimdi su içsem yarıyo. sanırım sigarayı bıraktım o da kilo aldırdı bana
yok be güzelim.abartılı kilo almamışsın.zaten ağustos annelerinin çoğu 10 kilo almıştı.bide zayıf hamile kalanlar daha çok alıyor.kimilerindede vucut su tutuyor.sigarayı bırakmanında etkisi var.ama iyiki bırakmışsın.tansiyon şeker ve belinde sorun yoksa boşver.alınan kilolar geri verilir zaten.yoluda yarıladık.hatta yarıyı geçtik bile
doğumdan sonra veririz inşallah.takmayalım kafamızı... a.s.
hem hamileyken kilo alsakta mazeretimiz var değilmi...baktılarki çevremiz çok tepki veriyor ikiz deriz olur biter sırnaşık şey
bebişinin doğum tarihi ve senin son adet tarihinin 1. gününü ver hemen yapalım şekerim özel bi isteğin var mı hangi çeşit olsun..?
ben de takvim istiyorum.
çok denedim ama başaramadım kendi kendime.
son adet tarihi 25 kasım 2007
dogum tarihi 31 agustos
kendisi bir erkek bebek olurlar
ben de takvim istiyorum.
çok denedim ama başaramadım kendi kendime.
son adet tarihi 25 kasım 2007
dogum tarihi 31 agustos
kendisi bir erkek bebek olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?