:sm_cool: kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr:sm_cool:
müjdemi isterim. az önce laboratuvarı aradım .amniosentez sonuçlarım için çıkmışşşşş
:dance: tertemiz, bi sorun yokmuşşş,herşeyi çok iyiymiş :dance:
biliyorsunuz 1 aydır artık bunalıma girmiştim.çok şükür allahıma...
darısı sonuç bekleyenlere...sizler bana hep destek oldunuz.allah hepinizden razı olsun.dualarınızı eksik etmediniz.hep yanımdaydınız.umarım tüm anneler sağlıkla ve hayırla meleklerini kucaklarına alırlar.yarın 2.düzeye gireceğim.sonrada bebişime kıyafetler, eşyalar alacağım...
yaşasınnn :hooray:
evet amniyosentez sonucu ve bir de doktor görüşmesi haberi bekliyoruz şimdi seninle 3 amniyosentez oldu canım allah sağlık versin bebişlerimize ve bize..inşallah herşey temiz çıkacak ben gönülden inanıyorum...
Canım hoşgeldin aramıza...Ne güzel ikizlerin olacakmış hemde bir kız bir erkek çok şanslıısn:) Bende çok isterdim...ama 1 yıl aradan sonra 2. doğumumu düşünüyorum inşallah canım...
Tekrar hoşgeldin aramızaa.s.
balıkesir erdekte oturuyorum ama buralı değilim..çok şükür ne güzel hadi geçmiş olsun darısı diğer arkadaşlarımıza..onların da temiz çıksın da çok mutlu olalım..benim ilk sonuçlar normal çıktı. dr korkulacak bişi yok dedi sonucu ön tanıdan çıkarabiliyorlarmış.ama mart ayı bana zehir olmuştu gerçekten çok zor umarım diğer arkadaşların da temizdir. bu arada balıkesirlimisin ordamı oturuyosun?
hoşgeldin kezbancay a.s.
ikiz müthiş bi duygudur mutlaka ya biri ordan biri burdan tekmeliyodur allahım düşünemiyorum
sonuçların da umarım güzel çıkar[/QUOTE
çok sağol güzel bir duygu gerçekten ama tek gebeliğe göre çok da zor. yatıyorum çünkü hep daha riskli. sonuçlar için de aramadılar. yarın ben arıycam aslında içim çok rahat ama o zor günleri aştım çok şükür.bebişlerimiz ne şanslı bir çok teyzoşu var.benim için de karnını okşarmısın? bir teyzesi daha oldu
kızlar ben geldim...
şimdi eve girdim hemen bilgisayarı açtım.
sonucum temiz çıktı allaha şükür.çok mutluyum.düzeni bozmadım benden sonrada düzen bozulmaz inşallah herkesin sonuçları iyi çıkar.çok muuuuutttllluuuuyyyuuuummm
hepinizi öpüyorum dualarınızı eksik etmediniğiniz destek verdiğiniz için çok sağolun güzel anneler
kızlar ben geldim...
sonucum temiz çıktı allaha şükür.çok mutluyum.düzeni bozmadım benden sonrada düzen bozulmaz inşallah herkesin sonuçları iyi çıkar.çok muuuuutttllluuuuyyyuuuummm
hepinizi öpüyorum dualarınızı eksik etmediniğiniz destek verdiğiniz için çok sağolun güzel anneler
kızlar ben geldim...
huu kızlar yoksa maçı mı izliyorsunuz benim gibi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?