2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inş.güzel haberler alcaz kızlardan.sanem aramızda 3 gün var senle gebelik takvimleimizde sen benden 1 ay büyük görünüyosun 22+?kaç olduğunda o bölüme geçtiki seninki ben nie gecemiorum

BENDE SABAH TAKVİMİM 6 AYA GEÇMİŞ DİYE ÇOK SEVİNDİM
BEN 22+4 OLDUM ARKADAŞIM.BUGÜN 6.AYA GEÇMİŞ.ÇOKTA HOŞUMA GİTTİ.
BENDE PEK ANLAMADIM ALTINDA 22+4 YAZIYOR AMA 6 AY :uhm:
BUGÜN GEÇTİM 6 YA.SENDE 3 GÜN SONRA 6 YA GEÇERSİN SANIRIM. :)

umarım :)aylar geçtikçe çok mutlu oluyorum .ben seninkini dün farkettim ama canım sen yaşadığın heycandan farkedemedin sanırım ne güzel baksana takvime bakınca ne kadar az kalmış görünüyo son üç ay gibi az bir zaman

evet ya, ağladım sevinçten dün.içim çok rahat şimdi.bebişim sağlıklı yaaa, dünyalar benim oldu.herhalde o sevinçten farketmedim.ama bu 6 ayda görmem hoşuma çok gitti.düşünsene kısmetse ağustosta anne olacaz hepimiz. :dance:

bu arada kızlar ayaklarım çok şişiyor.yüzümde öyle.tuzda yiyorum

seni çok ii anlıyorum uzun bii bekleme sürecinden sonra büyük bi rahatlık bende çok sevindim dün okudumda buarada lütfen tuzu kess şişmememiz lazım allah korusun sonrasında tansiyon problemi çıkıo biliosun biranda kesemesende enazından azalt canım

bende tuhaflıklar başladı trendcim.mesela önceden salam, sucuk yemezdim.şimdi aşırı düşkün oldum.tuzda yerim ama azla değil.şimdi zehir gibi yapıyorum çorbaları, farketmiyorum.hazır ayranlara bile tuz ekiyorum benneyaptımki napıcam bilmiyorum.vazgeçemiyorumda.kolayıda kesemedim 3 günde 1 bardak bazen 2 günde...
çay ise günde 3-4 ü buluyor artık.önceleri daha iyiydim...moralimin bozukluğu 1 ayda yemek alışkanlığımı bozdu yaaa :çok üzgünüm:

canım yaaa keşke kesebilsen tuzu ve de kolayı... bende acayip kolaya düşkündüm her sofrada muhakkak kola olacaktı... ama 5 ay oldu daha 2 kere falan ancak sürmüşümdür ağzıma..
biliyorsun kolanın içinde kafein, asit vede karbondioksit var.
doktoruna sordun mu peki sakıncaları varmıymış... bende caydan vazgeçemiyorum mesela. doktoruma sordum. açık olduğu sürece içilen çayın hiçbir zararı olmaz dedi

Bana da dr bu suyun normal oldugunu söylemişti.

Ancak daha önce bahsettiğim hamile eğitimi veren fizyoterapist "idrar kaçırıyor musun?" diye sorunca acaba idrar mı diye de dusunmeye başladım. Sanırım değil.
Ancak yinede fizyoterapistin ileride olabilecek kaçırmalar için verdiği egzersizleri aklıma geldikçe yapıyorum. Özellikle normal doğum yapacaklar buna dikkat etmeliymiş.

tatlicadiarzu

dr bana baştan çiğ etler kola çay kahve yasak dedi.bunu bildiğim için sormadım.sorsam kızacak bana.irade meselesi.ne güzel sen bırakmışsın kolayı.dün akşam 2 akşam yemeği, 2 yemekten sonra 4 bardak içmişim.:çok üzgünüm: çaya bile açık ve 2 bardak günde demişti dr'um

arkadaşım normal doğum yaptı.çocuğu 2 yaşına girdi.ve idrar kaçırma olayı arkadaşımdada var...benneyaptımkiçok kötü bir durum yaaaa.kız hep tedirgin.bazı normal doğumlarda böyle oluyormuş.ve hissetmiyormuş bile....

arkadaşlar herkese merhaba ben bir süredir kulübe üyeyim ama hiç ağustos anneleri forumuna bakmadım. bu ay doğum yapanlar vardır mantığı ile. yeni keşfedebildim yani aranıza katılmak isterim. beni de doğum takvimine yazarmısınız 17.08.08 ikiz cinsiyet:1kız,1erkek. şimdiden teşekkürler allah hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin.

aramıza hoşgeldin arkadaşım a.s.

a.s. kızlar bişi sorucam, takvimi hazırladım ben ama nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum ... bana biriniz anlatabilir mi acaba?

hoşgeldin canım..ben bir gidiyorum neler oluyor neler...yerimseniben
akıntı durumuna TRENDCİM su gibi beyaz sıvı değil mi?ben de de var ama zaman zaman oluyor hatta regl olmuş gibi geliyor..sordum ben normal dediler ve benim doğum yapan arkadaşta da vardı o durum normal yani..
sonraaaa PANİKATAKCIM aman kola ve tuz uzak dur şekerim..ben de çayı çok severim ama söylenenlerden sonra onu da içmiyorum eğer bir yere gidersem orada açık küçük bir bardak..dediler ki arkadaşlar çaydaki teinde uyarıcı olduğundan bebekte uyku problemine sebep oluyormuş..üşenmedim bu durumu tüm bildiğim hamilelere sordum..ve az çay içenlerin bebekleri gerçekten gec daha iyi uyuyor..çay içenlerinse annem dahil bebekler uyumuyormuş..bu benim araştırmam sonucu bulduğum.:sm_confused:
amaaaaaaaaaaa bir doğuruyum oturup bir demlik çay demleyip keyifle içeceğim..:içelim:
AYLİN,ELVİN,SGSELÇUK nerdesiniz yaaaaaaaaaaa?CADIARZUöldük meraktan sizi be kızlar...

a.s. kızlar bişi sorucam, takvimi hazırladım ben ama nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum ... bana biriniz anlatabilir mi acaba?
takvimin urlsini canım detaylı bilgilerim var kontrol panelinde orada kilo boy takip denilen boşluğa kopyalayıp yapıştıracaksın ve kaydedeceksin..yani işlem bir kontrol paneline git
işlem iki detaylı bilgilerime tıkla
işlem üç kilo boy takipe git
kopyaladığın urlyi buraya yapıştır son olarak ta. umarım yardım edebildim..güle güle kullan canım..

cnm çok teşekkürler, dur bi deniim umarım beceririm... a.s. a.s. a.s.

canım canım canımmm... heyyy oldu walla... :teytey: :dance: tekrar teşekkürler...

teşekkürler arkadaşım allahtan bu kulüp varda paylaşabiliyoruz bir çok şeyi. aylin,elvin,sgselçuk amniosentez mi yaptıracaktı ben mi yanlış değerlendirdim. benim de amniosentez kesin sonucu bu gün çıkacaktı labaratuardan telefon bekliyorum. umarım hepimizin bebişleri sağlıklı doğar.

Canım hoşgeldin aramıza...Ne güzel ikizlerin olacakmış hemde bir kız bir erkek çok şanslıısn:) Bende çok isterdim...ama 1 yıl aradan sonra 2. doğumumu düşünüyorum inşallah canım...
Tekrar hoşgeldin aramızaa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…