2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayri odami?Gercekten bu konu cok ilgimi cekti?Peki niye oyle boyle olmak mecburmu?asirette yasamak nasil karar verilir,bu tarz yasamk icin bir sartlari varmi?
Disirdan gelin mi o da ne?Ay cok sordum,kusurama bakma.:uhm:

ay ne var benim suratımda ya ev iş çocuk koca demiyorda pc ye taktı gördünüz mü?
en yakın zamanda yüzümün resmini göstereceğim size bakalım sizde bir tuhaf diyecekmisiniz.

ayri odami?Gercekten bu konu cok ilgimi cekti?Peki niye oyle boyle olmak mecburmu?asirette yasamak nasil karar verilir,bu tarz yasamk icin bir sartlari varmi?
Disirdan gelin mi o da ne?Ay cok sordum,kusurama bakma.:uhm:
fikriyecim sen baya bir uzaksın bu kültüre anlaşılan.

ay ne var benim suratımda ya ev iş çocuk koca demiyorda pc ye taktı gördünüz mü?
en yakın zamanda yüzümün resmini göstereceğim size bakalım sizde bir tuhaf diyecekmisiniz.

evet Senecim bir foto koyda bi bakailim o tuhaf insan kimmis bakalim,hergun konusuyoruz seninle:çok üzgünüm:,merak ettik simdi

yağmurcum allah kayınpederine uzun ömürler versin.ben kayınpederi hiç açmıym kayınvalidem onun yanında melektir melek
ben yatıyorum hanımlar mecburen hepinizi öptüm.

Canım kayınababm aşiretn en büyük erkeği dolyısıyla ağa....evde herşeyi ayrıdır işte...beraber aynı sofraya oturamayız mesela..çok fazla resmiyet vardır..eve gelenler önce normal salona gelir sonra onun odasına gider o kimsenin yanına gelmez...mecburiyet değilde böyle alışmışlar işte...kimsenin evine gitmaz mesela en büyük kendsir herkes kendisine gelir..her gelene para verir mesela ağa olduğu için...özellikle bayramlarda...çok iyidir ama..özellikle gelinlerine karşı...çocuklarına ve kaynanama çok serttir ama...eşim bile onun yanında opek oturmaz mesela...ben çok takmam...öyle alışmamışım çünki...

senecim canım takma sen onu gül gibi yüzün vardır emnim...kaynanaya illa söylenecek...iyi uykular canım öpüyorum...

yağmurcum allah kayınpederine uzun ömürler versin.ben kayınpederi hiç açmıym kayınvalidem onun yanında melektir melek
ben yatıyorum hanımlar mecburen hepinizi öptüm.

Yat canim,basinda daha cok laflar gelmesin.Bi de gec zaten sen de dinlen butn haftaici hep kosusturuyorsun.Iyi geceler canim.enesi bende mincikla ama uyandigi zamankaydirigubbakcemile tabik

fikriyecim şu 10 gündür iş ve enes çok yormuştu beni iki kilo kadar vermişim sanırım bunu kastediyor.şu an hamilelik öncesi kilomdan daha zayıfım belkide bu .kadın ilk defa böyle görüyor.bence zayıf değilim hatta 3 kilo vermem lazım ama.

Hmm anliyorum sanki.....mesela babam da en buyuk ve kardeslerin evine pek gitmez eger cok onemli bir durum varsa gider onun disinda onlar bize gelirler.Demekki en buyuk oldugu baba yerine oluyordur.ama esine cocuklara niye sert oluyorki,bunu anlmadim?
Disirdan gelin ne demek sen Malatiyalimiydin?

ben kaçıyorum sizleride bırakmak istemiyorum ama.ayıp olmasın şimdi nede olsa büyüğüm.saygıda kusur etmemek lazım.

iyi geceler.

zaten yaslilarda bu var,zayif olmak kotu birsey.boyle balik ettli olacaksin bu guzel iste.

Evet canım ailede herkes Kırşehirli tüm gelinler akraba...tek yabancı gelin benim...Malatyalıyım bu arada...

Benim oda arkadasim ozgatliydi,sanirim oraya yakin,ordaki insanlar cok kapali.cok da akraba evliligi var.Bu konu da hic anlamis degilim,ama uzatmayim,baska zamnda anlatirsiniz bana.naniknanik

neredeyse 3 e kadar kaynatmışsınız...ben bugün yokum annemin misafirleri gelecek ona gideceğim kızlar hava güzel aslında tam gezmelik..hepinize güzel bir gün diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…