2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bu aşıyı olduk biz
geçen hafta yaptırdık evet soğuk kalması gerekiyormuş o yüzden aşıyı depodan getirtti doktorumuz
beklemek zorunda kaldık yani galiba olması gerektiği gibiydi zaten ateş falanda yapmadı vaktini geçirirsende telafisi yapılabilen bi aşı

Gunaydin arkadaslar.Kac gundur misafirler geliyor cok yorgundum aksam giremedim.Bugun iraz temizlik yapacam,biraz disirda gezeriz,umarim aksam hepimiz toplanariz.

kızlar ne kaynatmışıınız valla bizim laptop bozuldu eşim format çekti ama bu akşam burdayım eşim nöb.kızlar akşam erken gelin yaaa geç kalmayın ben oğlanlar uyuduktan sonra 8-9 arası burdayım..yagmurcum resmimi buraya koydum geçmiş sayfalardadır canım

hımm akşam herkes burda olacağına göre bende geleyim bari
özledim sizleri
bugün eşim ankarada abimle gezecekler ve alışveriş yapacaklar
ben evdeyim :) haftalardır ilk defa oğlum uyuduktan sonra yapacak işim olmadıgını farkettim :)
eşimde yok annem geldi banada oturuyoruz
ohh özledimişim böyle oturmayı kaydirigubbakcemile2

bende oğlumu yıkayıp gelimiştim şimdi uyudu
ama kimseler yok aynur da gelirim demişti ama uğramamış daha
galiba birazdan bende gideceğim (

Iyiyiz canim,Sanberk yeni uyudu.Bugun yemekle geciktin de gec de uyuttum.Siz neler yapiyorsunuz,bugun babaniz evdeydi nerelerde gezdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…