ah be canim,bi pazariniz vardi onu da mi aldilar.Bizim babamiz da gece calisti oglende dondu.Butun gun uyudu ama aksam iki saatligine cikardi bizi.Biraz da hava aldik.babamız nöbetçi canım bugün evdeydik sıkıcı bir gündü zaten şu pazar günlerini yanlız geçirmekten nefret ediyorum
babamız nöbetçi canım bugün evdeydik sıkıcı bir gündü zaten şu pazar günlerini yanlız geçirmekten nefret ediyorum
:roflol::roflol: oh sunlara bak,uyusunlar uyusunler butun gece boyle kalsinlar.SELAM CANIMvereliniortakiyi akşamlar fikriye,aynur.
ben geldim ama her an gidebilirim.malum kayınvalide bizde.eşim ve kayınvalidem karşılıklı koltuklarda tv izlerken uyuya kaldılar ana-oğul bende sizleri merak ettim bir geleyim dedim.
Şenizopusmeyinlmaz:vereliniortakuzaktan selamlasinkaydirigubbakzemuszemus
bizim nöbetlerimizde istirahatsiz canım.pazar günü evde olsada her yer kapalı oluyor dışarı çıkmak istemiyorum.bir çocuk diyorsun ama enes 10 çocuğa bedel dışarıoda onu tek başına zabdetmek mümkün değil.ben pazar nöb.sevmiyorum bizimki ertesi günüde çalışmaya devam ediyor yani pazar sabahı gidip pazartesi akşam geliyor yani 2 gündüz 1 gece yanlız oluyorum çocuklarla dolmuş oluyorum..ama cumartesi nöb. olunca pazar sabahı geliyor..dünde burada yağmur yagıyordu dışarı çıkamadık bu haftasonu evde tıkılı kaldık cumartesiye kadar böyle....ee kızlar sizde 1 çocuk var atın çocugu arabasına çıkın dışarı ben üçüyle çıkamıyorum
ah bunu bir anlatabilsem insanlara.özellikle enes için çok iyi olacak.
Ah Senecim,neler oldu canim?
canım bu söylediklerinin hepsi olacak şu an ben hepsini yaşıyorum.sürekli uyarıyorum ama hele sabah namazlarında wc kapısının sertçe örtülmesi,abdest alınırken geniz temizlenmesi çok ses oluyor.kadında haklı bebekli ortama ayak uydurmak zor oluyor hemen unutuyor.valla secim beniimkilerde bayramdan sonra gelicekler iyilerdir ama beni düşündüren başka şeyler var.birincisi;biz epeydir salonda yatıyoruz çocuklardan biriyle aynı odada yatıyorduk ama benimkilerin uykusu çooook hafif oldugu için sağdan sola dönünce uyanıyorlar bizde salonda yatmaya başladık ama kayınvalidemler gelince salonu onlara vericez bizde odamıza geçicek yatak odasında yatan rahatsız olucak uyanıp durucak.ikincisi bunlar sabah namazına kalkıcaklar ebdest falan ses yaparlar.üçüncüsü gün içersidede abdest alırken ses yapıcaklar ee ben evde yanlızım çocuklar uyuyunca yanlız ses yapmam ama bunlar koridorda konuşmaya kalkıcaklar...öff valla düşündükçe uykularım kaçıyor bazende üzülüyorum benimde 3 oğlum var ileride gelinimdemi benim için böyle düşünecek valla kızlar ben çok isrtiyordum birisi kız olsun diye
valla secim beniimkilerde bayramdan sonra gelicekler iyilerdir ama beni düşündüren başka şeyler var.birincisi;biz epeydir salonda yatıyoruz çocuklardan biriyle aynı odada yatıyorduk ama benimkilerin uykusu çooook hafif oldugu için sağdan sola dönünce uyanıyorlar bizde salonda yatmaya başladık ama kayınvalidemler gelince salonu onlara vericez bizde odamıza geçicek yatak odasında yatan rahatsız olucak uyanıp durucak.ikincisi bunlar sabah namazına kalkıcaklar ebdest falan ses yaparlar.üçüncüsü gün içersidede abdest alırken ses yapıcaklar ee ben evde yanlızım çocuklar uyuyunca yanlız ses yapmam ama bunlar koridorda konuşmaya kalkıcaklar...öff valla düşündükçe uykularım kaçıyor bazende üzülüyorum benimde 3 oğlum var ileride gelinimdemi benim için böyle düşünecek valla kızlar ben çok isrtiyordum birisi kız olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?