2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

babamız nöbetçi canım bugün evdeydik sıkıcı bir gündü zaten şu pazar günlerini yanlız geçirmekten nefret ediyorum

iyi akşamlar fikriye,aynur.
ben geldim ama her an gidebilirim.malum kayınvalide bizde.eşim ve kayınvalidem karşılıklı koltuklarda tv izlerken uyuya kaldılar ana-oğul bende sizleri merak ettim bir geleyim dedim.

babamız nöbetçi canım bugün evdeydik sıkıcı bir gündü zaten şu pazar günlerini yanlız geçirmekten nefret ediyorum
ah be canim,bi pazariniz vardi onu da mi aldilar.Bizim babamiz da gece calisti oglende dondu.Butun gun uyudu ama aksam iki saatligine cikardi bizi.Biraz da hava aldik.

iyi akşamlar fikriye,aynur.
ben geldim ama her an gidebilirim.malum kayınvalide bizde.eşim ve kayınvalidem karşılıklı koltuklarda tv izlerken uyuya kaldılar ana-oğul bende sizleri merak ettim bir geleyim dedim.
:roflol::roflol: oh sunlara bak,uyusunlar uyusunler butun gece boyle kalsinlar.SELAM CANIMvereliniortak

ya hanımlar 4 yıllık evliyim kayınvalideme hep uzakta olduğumuz için pek görüşmeyiz ne o beni nede ben onu iyi tanırım.ne kötülüğünü gördüm nede iyiliğini.soranlara hep zararsız kendi halinde derim.ama şu üç gündür beni çileden çıkardı.ya benim tahammülüm yok sinirlerim yıprandı ya da onu yeni tanıyorum.

ben pazar nöb.sevmiyorum bizimki ertesi günüde çalışmaya devam ediyor yani pazar sabahı gidip pazartesi akşam geliyor yani 2 gündüz 1 gece yanlız oluyorum çocuklarla dolmuş oluyorum..ama cumartesi nöb. olunca pazar sabahı geliyor..dünde burada yağmur yagıyordu dışarı çıkamadık bu haftasonu evde tıkılı kaldık cumartesiye kadar böyle....ee kızlar sizde 1 çocuk var atın çocugu arabasına çıkın dışarı ben üçüyle çıkamıyorum

bizim nöbetlerimizde istirahatsiz canım.pazar günü evde olsada her yer kapalı oluyor dışarı çıkmak istemiyorum.bir çocuk diyorsun ama enes 10 çocuğa bedel dışarıoda onu tek başına zabdetmek mümkün değil.

ah bunu bir anlatabilsem insanlara.özellikle enes için çok iyi olacak.

Sorma en sevmedigim sey.Burda bir komsumuz var onu gorunce kaciyorum resmen.Hemen Sanberkin ellerini opmaye basliyor,bizimki de zaten disleri cikiyor parmaklar hep agzinda.Hadi simdi nasil sinirlenmesin insan.

aynurcum evet doguru soyluyorsun ama Sanberk saat 13 den 3 kadar uyuyr sonra biraz uyukusu acilsin sonra iyidireyim bi bakiyorum saat 17.30 falan olmus,aksam olmus yani.Biz de fazla cikamiyoruz.

Ah Senecim,neler oldu canim?

ya bir insan gelininin hiçbir yaptuğından memnun olmaz mı.her şeye karışıyor enese yedirdiğime evde giyindiğim kıyafetlere yemek yapmama vs... ince ince söylüyor.bilmiyorum günahınıda almak istemem bebekten sonra haliyle insanın sinirleri yıpranıyor belkide ben büyütüyorum.

valla secim beniimkilerde bayramdan sonra gelicekler iyilerdir ama beni düşündüren başka şeyler var.birincisi;biz epeydir salonda yatıyoruz çocuklardan biriyle aynı odada yatıyorduk ama benimkilerin uykusu çooook hafif oldugu için sağdan sola dönünce uyanıyorlar bizde salonda yatmaya başladık ama kayınvalidemler gelince salonu onlara vericez bizde odamıza geçicek yatak odasında yatan rahatsız olucak uyanıp durucak.ikincisi bunlar sabah namazına kalkıcaklar ebdest falan ses yaparlar.üçüncüsü gün içersidede abdest alırken ses yapıcaklar ee ben evde yanlızım çocuklar uyuyunca yanlız ses yapmam ama bunlar koridorda konuşmaya kalkıcaklar...öff valla düşündükçe uykularım kaçıyor bazende üzülüyorum benimde 3 oğlum var ileride gelinimdemi benim için böyle düşünecek valla kızlar ben çok isrtiyordum birisi kız olsun diye

işte böyle düşündürüyor bunlar beni..valla bu insanlarında bildigi tek şey eeee yemek sularıdan veriyormusun çok faydalı ver ver mutlaka halbuki yemek suları yanlız başına faydalı değilmiş biiz daha çok faydalı şeyler yapıyoruz

canım bu söylediklerinin hepsi olacak şu an ben hepsini yaşıyorum.sürekli uyarıyorum ama hele sabah namazlarında wc kapısının sertçe örtülmesi,abdest alınırken geniz temizlenmesi çok ses oluyor.kadında haklı bebekli ortama ayak uydurmak zor oluyor hemen unutuyor.

Canim bence inlara uyarirsan yumusak sesle belki anlarlar,ne bilim sonucta 3 bebek anlisli olmalidirlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…