işte böyle düşündürüyor bunlar beni..valla bu insanlarında bildigi tek şey eeee yemek sularıdan veriyormusun çok faydalı ver ver mutlaka halbuki yemek suları yanlız başına faydalı değilmiş biiz daha çok faydalı şeyler yapıyoruz
kızlar siz balık agı veriyormusunuz ben seven seans mıydı tam yazamadım galiba bundan veriyorum siz ne veriyorsunuz
muhakkak anlayış gösterirler canım ama yaşlı insanlar dedim ya çabuk unutuyorlar adapte olmaları zaman alır.eneste hemen uyanır malesef.onlar sağolsunlar söylediklerimi yaparlarda ama mutlaka unutucaklar tekrar edicekler...sizinkilerinde uykuları çok hafifmi aman bıktım valla cıt dese uyanıyorlar
onlar sağolsunlar söylediklerimi yaparlarda ama mutlaka unutucaklar tekrar edicekler...sizinkilerinde uykuları çok hafifmi aman bıktım valla cıt dese uyanıyorlar
bir kaç ay tanıyabildim bazen iyi bazen kötü günlerimiz oldu ama yanımda destek olmasını isterdimbaşınsağolsun canım tanıyormuydun kayınvalideni
haftada 4 günmü ohh ne güzel ben 1 kere bile varamiyorum buraya genelde hamsi istavrit falan geliyor onlarda kılçıklı oluyor hazır ton balıklarından yedirebilirmiyiz?
canım nasıl yani suda çözülmeyen vitaminler açabilirmisin şimdi kaynanam gelince sorarsa hazır cevabım olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?