2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar siz balık agı veriyormusunuz ben seven seans mıydı tam yazamadım galiba bundan veriyorum siz ne veriyorsunuz

aynur işte dünkü mesele ben çocuğa kıymalı sebze yapmışım neymiş yiğeni 8 aylık oğluna herşeyi veriyormuş nasıl yani dedim yemek suyuna ekmek bandırıyormuş.tabiki yemek suları besin değeri yüksek.ama suda çözünmeyen vitaminler ne olacak.proteini nasıl alacak anlatamazsın.

onlar sağolsunlar söylediklerimi yaparlarda ama mutlaka unutucaklar tekrar edicekler...sizinkilerinde uykuları çok hafifmi aman bıktım valla cıt dese uyanıyorlar

kızlar siz balık agı veriyormusunuz ben seven seans mıydı tam yazamadım galiba bundan veriyorum siz ne veriyorsunuz

ben vermiyorum aynurcum.bir ara cermek istedim hatta başlangıç olsun diye minadex kullandım ama ayrı ayrı drlar enesin kilosundan dolayı bırakmamı söyleyince bıraktım.zaten hftda 4 gün balık veriyorum ceviz badem hergün.yeşil yapraklı sebzeleride hemen hemen hergün yiyor gerek kalmıyor böylece.

canım nasıl yani suda çözülmeyen vitaminler açabilirmisin şimdi kaynanam gelince sorarsa hazır cevabım olsun :))

onlar sağolsunlar söylediklerimi yaparlarda ama mutlaka unutucaklar tekrar edicekler...sizinkilerinde uykuları çok hafifmi aman bıktım valla cıt dese uyanıyorlar
muhakkak anlayış gösterirler canım ama yaşlı insanlar dedim ya çabuk unutuyorlar adapte olmaları zaman alır.eneste hemen uyanır malesef.

haftada 4 günmü ohh ne güzel ben 1 kere bile varamiyorum buraya genelde hamsi istavrit falan geliyor onlarda kılçıklı oluyor hazır ton balıklarından yedirebilirmiyiz?

kızlar şimdi siz kayınvalideden konuuyorsunuz ya
ne yalan söyleyim bende yanımda olmasını cok isterdim
ama maalesef hayatta değil senağlama

burcucum hoşgeldin...ben milupa uzmanlarına mail atmıştım çook önceleri...dedilerki 2 yaşından sonra ağır uykuya geçerlermiş halbuki ablamın oğlu bunlar gibiyken uyudumu hiç bir sese uyanmazdı

cANIM BEN MINADEX VERIYORDUM,sIMDI ISE 1 HAFTADIR VERMEDIM CUNKU BIZIM KANSILIGIMIZ ICIN NUTRIGEN UZUMLU SURUBU KULLANIYORUZ ICINDE VITAMIN VE MINERALLI.sADE BALIK YAGI ICMEZ DIYE YINEDEN NUTRIGENIN BALIK YAGISINI ALDIM AMA O DA VITAMINLE.hAFTADA BIR KEZ BALIK YIDIREBILIYORUM ONUN DISINDA CEVIZ VERIYORUM.vE HAFTADA 2 GUN KAN SURUBUN YERINE DAMLA SADE DAMLA VERCEM O GUNDE BALIK YAGINI VERCEM.:1shok:

haftada 4 günmü ohh ne güzel ben 1 kere bile varamiyorum buraya genelde hamsi istavrit falan geliyor onlarda kılçıklı oluyor hazır ton balıklarından yedirebilirmiyiz?

tonbalık degınce bu konservelerden olan mı?eger onlardan dıyorsan,ben hamıleyken dr sormustum onlar ne hamıleler ne de cocuklar yememelıdır demıstı.

canım nasıl yani suda çözülmeyen vitaminler açabilirmisin şimdi kaynanam gelince sorarsa hazır cevabım olsun :))

mesele a,d,e,k vitaminleri suda çözünmez o vitaminleri almak için besinin kendisini tüketmek gerekir.sadece vitamin için değil tabiki pek çok şey var böyle.mesela eti protein için veriyoruz özellikle çocuklara yemeğin suyunda protein olmuyor eti yemek gerekiyor.bunun gibi.tam hatırlayamıyorum ama drlar yemek suları vitaminlidir demek yanlış posayıda tüketmeli derler.

tonbalığı mı
hiç aklıma gelmedi
neden zararlıymış fikriye konserve oldugundan dolayı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…