2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

minadex te balık yağımı oluyor?peki faydasını gördünüzmü iştah falan açtımı

bI ARA sANBERK COK ISTAHSIZDI DR SUPRAVIT VERMISTI GERCEKTEN ISTAHI ACMISTI,AMA BU SURUP DEVALI KULLANMAMASI GEREKIYORMUS,ONU BITIRINCE MINADEXE GECTIK TADI PORTAKAL GIBI SANBERK SEVEREK ICERDI.

teşekkür ederim arkadaşımopuyorumnanaktan

kayınpederim gitti canım
cocukları hiç hoşlanmadı kadından ama o da bahaneler uydurup duruyor yok iyi biriymiş yok şimdi psikolojii kötüymüş ondan öyleymiş falan kavga gürültü çekti gitti
ama galiba evlenecekler

allah yardimciniz olsun,baska ne deyim.benneyaptımki:1no2:

aynurcum minadex kullandıpım dönemlerde enesin iştahı hep olduğundan nasıl bir etkisi olduğunu kestiremedim canım.ama yorumları okuduğumda pek etkili olduğunu duymadım.genelde sadece balık yağı öneriyorlar iştah için.

burcucum hoşgeldin.kayınvalide desteği önemli tabi ama doğumunda yanına gelmeyen 6 günlükken anne sana ihtiyacım var ne olur gel dediğinde gelinine hiç çekinmeden gelemem diyen kayınvalide özlenmiyor be gülüm.şimdi çok şükür ihtiyacım yok neden burada bilemiyorum.

ben vitamin kullanmıyorum
balık yağını doktorum önermedi bebeklerde cok az bir kısmı kullanılabiliyormuş
kalanı dışkı ile atılıyormuş onun yerine balığın kendisini vermemi önerdi

vitamin surubu yerine bu ara meyvesuyu sıkıyorum içine de pekmez karıştırıyorum hergün içirmeye calışıyorum tabiki bizde içiyoruz :) domuz gribine karşı :))

canım ben supravit.polivit bunları multivitamin diye biliyorum..balık yağı ayrı ben aynı zamanda polivitle balıkyağınıda veriyorum

a,d,e,k vitaminleri suda çözülüyor ama yağda çözünen vitaminleri napcaz :uhm:
a,d,e,k vitaminleri suda değil yaĞDA ÇÖZÜLÜR DİYE BİLİYORUM ARKADAŞIM.yağda,ya da suda çözünsün ya da hiçbirinde sen yemeğini çocuğuna göre yapacaksın bütünüyle yedireceksin.sadece suyuna banmıyacaksın.bunlar sadece suyuna ekmek ban ver diyen zihniyet için yazıldı.

senecim cok haklısın
ben cok fazla tanıyamadım ama hep bana eşimi anlatan
dogumumda yanımda olan enin kocanda bebekken şöyleydi böyleyi diye anlatan biri istedim hep
torununa yardımcı olan
ama cok iyimserim galiba bu konuda :1rolleyes:

burcucum benimkiler meyve suyuda içmiyor çocuklar genelde bayılır meyve suyuna benimkiler içmiyor bende içine pekmezmi eklesem?

Canim seni cok iyi anliyorum,biliyorsun buna benzegen bir durum vardi.Benim kayinvalidem cok iyi anlatmistim.dogumda sonuna kadar O yanimdaydi ama tek 3 gun durdu yanima ve ise gitti.Sanberk emmiyordu benim dikislerim cok agriyordu,dogumdan sonra kalkinca nefes alamiyordum vbs ama O yanima kalmadi,azini acip isten izin almadi.simdi ne kadar iyi olsa o zamnki yasadigim aciyi ne Onu ne kendi annemi affetmeyecegim hic bir zamansenağlama

arkasından konuşmak gibi olmasın annemde öyledir
yemeğin bütün vitamini suyunda der hep tartışırız bu yüzden
su muydu yağ mıydı unuttum arkadaşım ya
uzun zaman oldu ben en son ortaokulda görmüştüm bunları :)

iyimser olmak iyidir canım.böyle kayınvalidelerde var.ama benimki değil malesef.ha oğlumda küçükken şöyle yapardı böyle yapardı demesi sana hoşgelebilir.ama benimki allah allah mustafa bebekken çok masumdu hiç ağlamazdı bu kime çekmiş böyle diyor.sanırım bana çektiğini kastediyor.

aynurcum benimkide bir haftadır falan içiyor
önce reddediyordu ama nasıl olduysa alıştı
bence pekmezle yada balla karıştırıp bi dene

ben kimyacıyım canım.bunlar önemli hekesin bilmesi gereken bilgiler değil.asıl sorun anneye saygı duymak ve bir bebeği annesinden çok kimsnin düşünemeyeceğini bilmektir.

Aslinda hangi vitamin neyde erilen onemli degil,hersey yemelidirtamam yaslilari dinlesek hadi ekemekle suya bandirip verirsek...bu cocuk puturlu yemegi ne zamn ogrencek hep suyndan mi yiecek?kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…