aynen katılıyorum canımben kimyacıyım canım.bunlar önemli hekesin bilmesi gereken bilgiler değil.asıl sorun anneye saygı duymak ve bir bebeği annesinden çok kimsnin düşünemeyeceğini bilmektir.
Canim seni cok iyi anliyorum,biliyorsun buna benzegen bir durum vardi.Benim kayinvalidem cok iyi anlatmistim.dogumda sonuna kadar O yanimdaydi ama tek 3 gun durdu yanima ve ise gitti.Sanberk emmiyordu benim dikislerim cok agriyordu,dogumdan sonra kalkinca nefes alamiyordum vbs ama O yanima kalmadi,azini acip isten izin almadi.simdi ne kadar iyi olsa o zamnki yasadigim aciyi ne Onu ne kendi annemi affetmeyecegim hic bir zamansenağlama
ben kimyacıyım canım.bunlar önemli hekesin bilmesi gereken bilgiler değil.asıl sorun anneye saygı duymak ve bir bebeği annesinden çok kimsnin düşünemeyeceğini bilmektir.
ben de vitamin suruplara karsiyim aslinda am ne yapayim dr su bu vitaminin eksikligi var derken nasil vermeyim,siz de biliyorsunun Sanberk gayet iyi besleniyor ama yineden bazi vitami ve minerallarin eksikligi var.Drun dedigine gore cok hizli buyudu icin boyle ama yineden rahat degilim.
hayırlı olsun güle güle kullansın ege paşa.bende hep ankaradan alışveriş yaparım.salı gidiyorum yine bayram alışverişine.kocacım geldi ankaradaydı oğluşa araba koltugu almaya gitmişti
chicco aldık ee malum burası cok küçük bi yer oldugundan dolayı biz nerdeyse her haftasonu ankaradayız alışverişte :))
kocacım geldi ankaradaydı oğluşa araba koltugu almaya gitmişti
chicco aldık ee malum burası cok küçük bi yer oldugundan dolayı biz nerdeyse her haftasonu ankaradayız alışverişte :))
20 gün ha 7 gün yeterdi bana.sen kaç yaşındasın burcu.evet bebeğiyle büyüyor insan.ilk günler kucağıma almaya korkardım şöyle çocuğumu saramadım birşey olacak diye ona yanarım.şimdi doğursam kimseyi istemem yanımda tadını çıkarırım bebeğimin.benim annem 20 gün kaldı dogumda yanımda
ama sonrasında yine cok ihtiyacım vardı yanımda olmasını isterdim
ama annemde cok bilincsizdi beni yalnış yönlendiriyordu
ve üzülüyordum cünkü insan ilk bebeğinde onunla beraber büyüyor
ama şimdi bayağı büyüdüm galiba :)
tesekkürler fikiryecim 0-18 kg
230 tl fiyatı
kazasız belasız kullanırız insallah
20 gün ha 7 gün yeterdi bana.sen kaç yaşındasın burcu.evet bebeğiyle büyüyor insan.ilk günler kucağıma almaya korkardım şöyle çocuğumu saramadım birşey olacak diye ona yanarım.şimdi doğursam kimseyi istemem yanımda tadını çıkarırım bebeğimin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?