2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben kimyacıyım canım.bunlar önemli hekesin bilmesi gereken bilgiler değil.asıl sorun anneye saygı duymak ve bir bebeği annesinden çok kimsnin düşünemeyeceğini bilmektir.
aynen katılıyorum canım
benim bebeğimi benden daha fazla kimse düşünemez a.s

ben de vitamin suruplara karsiyim aslinda am ne yapayim dr su bu vitaminin eksikligi var derken nasil vermeyim,siz de biliyorsunun Sanberk gayet iyi besleniyor ama yineden bazi vitami ve minerallarin eksikligi var.Drun dedigine gore cok hizli buyudu icin boyle ama yineden rahat degilim.

biliyorum canım aynısını yani kayınvalidemin yaptığını annemde yaptı.bunu herzaman aeme söyleyip sitem edebiliyorum.ama kayınvalideye söylenmiyor.benim dikişlerim deformoldu onlar yüzünden neyse aklıma gelince sinirlerim bozuluyor.

kocacım geldi ankaradaydı oğluşa araba koltugu almaya gitmişti
chicco aldık ee malum burası cok küçük bi yer oldugundan dolayı biz nerdeyse her haftasonu ankaradayız alışverişte :))

ben kimyacıyım canım.bunlar önemli hekesin bilmesi gereken bilgiler değil.asıl sorun anneye saygı duymak ve bir bebeği annesinden çok kimsnin düşünemeyeceğini bilmektir.

canim sen kimiyacimiydin,unutmusum.Bundan sonra sen yandin canim.bi suru soru
benden bekle artik.....kötükedihüso

evet vitaminler yapay olduğu için besinlerdeki kadasr etkili olmuyor.çok iştahsız bebekler için mecburen kullanılmalı.biz şu anda fe vitamini ve kış geldiği için hastalıklardan korumak maksadıyla bağışıklık sistemini güçlendirmesi için immuzinc kullanıyoruz bitkisel bir şurup.

benim annem 20 gün kaldı dogumda yanımda
ama sonrasında yine cok ihtiyacım vardı yanımda olmasını isterdim
ama annemde cok bilincsizdi beni yalnış yönlendiriyordu
ve üzülüyordum cünkü insan ilk bebeğinde onunla beraber büyüyor
ama şimdi bayağı büyüdüm galiba :)

chicco aldık ee malum burası cok küçük bi yer oldugundan dolayı biz nerdeyse her haftasonu ankaradayız alışverişte :))
hayırlı olsun güle güle kullansın ege paşa.bende hep ankaradan alışveriş yaparım.salı gidiyorum yine bayram alışverişine.

ne kadar aldinz canim?Biz hala almadik,bayramda bulgaristana gitmeyi dusunuyoruz,orda daha ucuz ve ordan almayi dusunuyoruz.Gule gule kullanin.

20 gün ha 7 gün yeterdi bana.sen kaç yaşındasın burcu.evet bebeğiyle büyüyor insan.ilk günler kucağıma almaya korkardım şöyle çocuğumu saramadım birşey olacak diye ona yanarım.şimdi doğursam kimseyi istemem yanımda tadını çıkarırım bebeğimin.

BuRcU kullanıcısından alıntı

hayırlı olsun güle güle kullansın ege paşa.bende hep ankaradan alışveriş yaparım.salı gidiyorum yine bayram alışverişine.

senecim 24 yasındayım
yok bebek bakımı konusunda iyiydim
sarılır sarmalardım
herkes şaşırırdı korkardı ama o benim bebeğim nasıl yapmam
ama hareket edemiyordum
cok geç toparlanabildim

bUYUMEK MI HEM DE NASIL,SACLARIM BEYAZLADI.-tatlicadiarzu-

senecim sen nerde yasıyorsun
ankarayı ben cok severim orda kirada evimiz de var
yoksa hep cuma gidip pazar dönerdik
eskiden.........

Selam arkadaşlar ...çok şükür bugün herkes burda gibi...nasılsınız hanımlar ...geçmişi okumakla vakit kaybetmek istemedim..nelerden konuşuyosunuz bakayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…