2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

araba koltuğu deyince eşimle enes yalnız dışarı çıktıklarında enes arkadağlıyor diye araba koltuğunu ön koltuğa bağlamış şimdi çocuk öyle bir alışmış ki arkada oturmuyor.çok korkuyorum birşey olur diye.gerçi küçük bir ilçe ve hız yapmıyor ama ne olacağı belli olmaz.

senecim sen nerde yasıyorsun
ankarayı ben cok severim orda kirada evimiz de var
yoksa hep cuma gidip pazar dönerdik
eskiden.........

ben zonguldağın bir ilçesindeyim ankaraya 2.5 saat.benim öğrenciliğimle birlikte 7 yılım orad geçti.ablamlar ve annemlerde oraa bende tabiki sürekli gidiyorum.çok seviyorum orayı.emeklilikte kesinlikle oraya yerleşeceğim allahın izniyle.

Bizimki de arabayya bindigimizde hep oon tarafa gecmek isityor ama burasi Istanbul aglasa de bagrsa da izin vermiyoruz.Allah korusun.:Saruboceq:

Canim niye Ankaraya tasinmadiniz da Zonguldakta?:uhm:

canım bugün akşam cevizli kek yaptım revani ve bir de ayva tatlısı yaptım
yatarken atıştırırım biraz eşim yoktu can sıkıntısı kendimi mutfaga adadım bugün :)

Canim niye Ankaraya tasinmadiniz da Zonguldakta?:uhm:

çünki eşim burada çalışıyor.memur canım.tayin nereye çıkarsa oradayız biz.eşm asker ve pektercih şansımız yok.neeyi verirle oradayız.seneye yani haziran son tayinimiz çıkack iz istmesekte askeriyede böyle her gittiğin yerin kalma süresi bellidir.gün gelince tayinin çıkar ha tercih yaparız makkak ama pekte tercihimiz vermezle.haziranda doğuya çıkacak tayinimiz.muhtemelen şırnak,bingö,tunceli olacak hayırlısı.biz bir doğu bir batı gezeriz böyle.göçebeyiz anlayacağın.

Hoşbulduk Fikriyecim...çok şükür canım günden güne iyiye doğru gidiyoruz canım...öksürüklerimiz kesildi...göz kızarıklıklarımız vede şişlerimiz indi...sadece hafif görme problemimiz var..oada geçermiş dr un dediğine göre inşallah....
Vitaminler demişken bizde bayağı bişey kullanıyoruz sırayla yazayım...
Minadeks-balık yağı ve vitamin
Zinko-çinko içeren bir vitamin...dr Kaanın saçlarına bakarak verdi...
Ferimax-demir şurubu...kansızlık çıktığı için verdi..
D-Flor-2 yaşına kadar vucutta flor depolanması gerektiği için tekrar verdi...bu arada boy kısalığına neden olup olmadığını sordum...1 yaşınadn önce verilirse evet sakıncalı dedi...sulardan bu ihtiyacı karşılayamazmı dedim...ömür boyu florlu suyumu takip edecek 1-3 yaş arası vucutta mutlaka depolanması lazım dedi...

geldim onur ağlıyordu şimdi sesi kesildi inşallah tekrar başlamaz şimdide onurun azı dişleri çıkıyor sanırım..ben uyandıklarında getirmiyordum hiç... ama eymeni getirmek zorunda kalıyorum çünkü uyanınca mutlaka kaka için uyanıyor yapıyor tekrar yatıyor ama onuruda alıştırmak istemiyorum ağlayayrak geri uyudu sanırım..

bizde alıcaz burcucum biz 0-36 kilo alıcaz hemde 120 falandı fiyatı

yağmur hoşgeldin canım konumuz vitaminler balıkyağları birde kayınvalideler

yağmurcum enesinde saçları çok setrewk ve tüy gibi.benimde aklıma çinko gelmişti.şimdi ciddiye aldım senin söylediklerinden sonra.bende bir sorayım.

Hoşbulduk Senecim ....daha iyiyiz canımya çok şükür bugünümüze..ıyileştikte domuz gribinden korkuyorum bu sefer..apartmanda geçen bir komuşya indim kadın maskeyle kapıyı açtı domuz gribi olduk hiç içeri girme dedim...nasıl anladınız dedim...Hasekide test yapıldı dedi..öyle bir kaçış kaçtımki yukarıya o gün bugündür bir korku var içimde apartmanda yayılırsa diye...

He keske istanbula gelseniz ya,cok da guzel olur.bi de capada oturursaniz SUPER olacak:lepi::dance:

ya anlayamadıgım kızlar biz hiçç d flor diye bir ilaç kullanmadık bak 0-3 yaşa kadar lazımmış..ayrıca ilk doğdukları zaman zinco bir ara verdik ama çoktandır kullanmıyoruz yağmurcum kaanın saçlarında ne var..neden bu doktorların hepsi aynı şeyi söylemiyor benim çocugum neden şimdiye kadar d-flor almadı bunları illa bizmi öğrenip yazdırıcaz evinde interneti olmayan araştıramayan annelerin çocukları vitaminsizmi büyüsün sinir oluyorum yaaa bunlara

benim eymenle buragın saçlarıda dogdugundan beri aynı onurun maşşallahı var acaba zinco mu vermem lazım

aman allah korusun canım.çıkmayın biryerlere helede alışver,iş merkezi gibi nüfusun yoğun olduğu yerler.bende salı ankaraya gideceğimde çok korkuyorum.ankaranında hali malum.birde gatada yani askeri hastanede işim var.eniştem orada çalışıyor gata çalışanlarının önemli bir kısmı domuz gribi olmuş hastası çalışanı maskeyle geziyor diyor.gitmemde lazım.

ay canim disiriya pek cimayin bence.cok korktum simdi.dun de burda bir komsu cocugu hemen yanimiza kosti Sanberki elimden cekti sarildi ve optu.Hic dusunmeden hemen cektmeye calistim ama cocuk brakmiyor ya cok sinirlendim bagrdim cocuga.Acikcasi cok utandim ama korkum buyuk.ne yapayim.annesi ordaydi zaten kadin birsey demedi niye bagriyorum diye.Sadece guldu aa grip olmasin diye mi izin vermiyorsun dedi.Ben de sadece bu degil dedim ama evet gripten de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…