herkese iyi geceler kızlar ben kaçıyorummmm :tomato:
senecim sen nerde yasıyorsun
ankarayı ben cok severim orda kirada evimiz de var
yoksa hep cuma gidip pazar dönerdik
eskiden.........
araba koltuğu deyince eşimle enes yalnız dışarı çıktıklarında enes arkadağlıyor diye araba koltuğunu ön koltuğa bağlamış şimdi çocuk öyle bir alışmış ki arkada oturmuyor.çok korkuyorum birşey olur diye.gerçi küçük bir ilçe ve hız yapmıyor ama ne olacağı belli olmaz.
ben zonguldağın bir ilçesindeyim ankaraya 2.5 saat.benim öğrenciliğimle birlikte 7 yılım orad geçti.ablamlar ve annemlerde oraa bende tabiki sürekli gidiyorum.çok seviyorum orayı.emeklilikte kesinlikle oraya yerleşeceğim allahın izniyle.
Canim niye Ankaraya tasinmadiniz da Zonguldakta?:uhm:
çünki eşim burada çalışıyor.memur canım.tayin nereye çıkarsa oradayız biz.eşm asker ve pektercih şansımız yok.neeyi verirle oradayız.seneye yani haziran son tayinimiz çıkack iz istmesekte askeriyede böyle her gittiğin yerin kalma süresi bellidir.gün gelince tayinin çıkar ha tercih yaparız makkak ama pekte tercihimiz vermezle.haziranda doğuya çıkacak tayinimiz.muhtemelen şırnak,bingö,tunceli olacak hayırlısı.biz bir doğu bir batı gezeriz böyle.göçebeyiz anlayacağın.
Hoşbulduk Senecim ....daha iyiyiz canımya çok şükür bugünümüze..İyileştikte domuz gribinden korkuyorum bu sefer..apartmanda geçen bir komuşya indim kadın maskeyle kapıyı açtı domuz gribi olduk hiç içeri girme dedim...nasıl anladınız dedim...Hasekide test yapıldı dedi..öyle bir kaçış kaçtımki yukarıya o gün bugündür bir korku var içimde apartmanda yayılırsa diye...
Hoşbulduk Senecim ....daha iyiyiz canımya çok şükür bugünümüze..İyileştikte domuz gribinden korkuyorum bu sefer..apartmanda geçen bir komuşya indim kadın maskeyle kapıyı açtı domuz gribi olduk hiç içeri girme dedim...nasıl anladınız dedim...Hasekide test yapıldı dedi..öyle bir kaçış kaçtımki yukarıya o gün bugündür bir korku var içimde apartmanda yayılırsa diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?