2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşbulduk Aynurcum nerlerdesin canımya uzun zaman oldu bi yaramazlık yok değilmi geçmişi okuyamadımda...senin işin gerçekten zor arkadaşım ..birbirlerinide uyandırırlar şimdi yaramazlar...
Bu arada oto koltuğundan bahsetmişsiniz de sizinkiler duruyormu içinde ben alamdım ve alayıda hiç düşünmedim...bizimki münkün değil kucağımda bile oturmuyor...o kadar zor oluyoki araba yoculuklarımız...genelde babayı arkadan çekiştirip ben sürecem diye yaygaray koparıyor...bazen babası öne oturtturup rın rın yaptırıyor..tabi araba hareketsiz halde iken...onadan heralde yol boyu öne gidicem diye çığlık atıyor...çocuk arabsına oturtamıyorum iptal ettim...oto koltuğunda hayatta oturmaz...boşa para vermiş olurum...

canım bugün akşam cevizli kek yaptım revani ve bir de ayva tatlısı yaptım
yatarken atıştırırım biraz eşim yoktu can sıkıntısı kendimi mutfaga adadım bugün :)

mnem mnem cevizli keke severim.Ben yapiyorum sanberk yesin diye ama pek secmiyor bir iki kez isirir brakiyor.

He keske istanbula gelseniz ya,cok da guzel olur.bi de capada oturursaniz SUPER olacak:lepi::dance:
canım orası benim için gerçekten süper olur ama eşim için kötü.çünki çok yoğun ve işinin zor olacağı bir yer.gidersek eşim eve gelemez kolay kolay.

Bence de Kaan cok hareketli masallah oturmaz bence.Biz de Sanberki one koymustuk oynasin diye ama daha sonra hep onunde olmak istemeye basladi.Onun icin artik hic bir sekilde onunde oturtmuyoruz.Zamanla alisiyorlar artik buyuk problem yaratmiyor.hink mink diyor ben de hayir degince onune gecemeyicegini biliyor ve susuyor.

canım orası benim için gerçekten süper olur ama eşim için kötü.çünki çok yoğun ve işinin zor olacağı bir yer.gidersek eşim eve gelemez kolay kolay.

evet bu acidan doguru soyluyorsun.ama cok guzel olurdu ya.Canim olsun o gelmesin ben gelcem ya:roflol::roflol:alkisalkisalkis

aynurcum drlar konusunda haklısın gidiyorum özeline her seferinde dünya para biliyorsun bizler özelden ücretsiz yaralanamıyoruz.adam ağzının ucuylabir iki kelam edip yolluyor.ben araştırıyorum söylüyorum evet şunu verelim diyor.bizim flordan haberimiz sağlık ocağındaki hemşireden dolayı oldu.o tavsiye etti.dra kalsa ses yok kullandığımızı bile bilmiyor.boy kısalığı mevzusundan sonra bırakmıştım ama tekrar başlayacağım.

Canım doktorumuz diye söylemiyorum ama İstanbulda bir numara bir doktor...doğduğundan beri sürekli her ay gidiyoruz...bizimki prematüre doğduğu için ayrıca titizleniyor..muayenesi çok güzel ve ayrıntıya çok dikkat ediyor...uzun uzun heryerini inceliyor...aya parmaklarına kadar...en son göz olayımızda ile göz doktorumuzdan bağımsız 4 kez kontrole çağırdı...sonuç olarak çinkoyu saçlarının seyrek vede zayıf bulunduğunu çinko eksikliği bulunduğunu söyleyerek verdi...Flor hapını 1 yaşından sonra vermişti zaten bir kutu kullanmıştık...sonra sağdan soldan boy kısalığı falan diye duyunca sordum uzun uzun anlattı tatmin oldum...pınar suyu kullansam içinde 003 mg flor var dedim...kesinlkle yeterli değil.diş ve kemik yapısında bozukluk olur eksik kalırsa dedi...

valla sorma yağmur en büyük stresimiz zaten diğerlerininde uyanması oluyor onuru yanıma getirdim şimdi susmadı

yağmurcum bizimkiler dogdu hastaneden ana kucagıyla yani koltugun bir küçügü varya onunla çıktılar ailıştılar evden çıkarkende onunla taşıyoruz hemen seviniyorlar biliyorlar ona oturtunca gezmeye gidecekler şimdi küçük gelmeye baladı koltuk alıcaz ama baştan alamasak şimdi oturmazlardı kesin..çok erken alıştırmak gerekiyor bence

kesinlikle haklısın.bizimki teyzesinin hediyesi bana kalsa almayacaktım ama

canim hangi dr gidiyorsunuz,acaba bize yakin mi?Ben de yeni dr ariyorum ama bi turlu guvenemiyorum.

Canım o hem ana kucağı hem oto koltuğu olanlardan bendede var ..bi dünya para verdim pier cardinden aldım sadece 5 ay durdu içinde ...arabaya binince koyuyordum içine ama doğrulup kalkıyodu...hiç durmadı ..bir iki düştü hatta..yukarı çıkardım arabadan ..bi ara yemek yediriyodum yatırıp ama yok ondada 6 ay yedi sadece kalktığı için tehlikeli olduyodu bende tümden kaldırdım...mama sandalyesi bile almadım onun için bir iki restornda koydum içine kıyameti koparıyodu hareket edemiyo ya...sevmeyince bende almadım...

alışamıyorlar aynurcum.enesinde doğduğu günden beri kullandığımız anakucağı-oto koltuğu diye geçen birşeyi vardı kraftın.kocaman birşey şimdi bile sığar.çocuk ona alışamadıki.sizinkiler oturunca seviniyormuş benimki onu görünce ağlardı.yep yeni duruyor.

benim oğlm tam bir afacan sığamaz o hiç bir yere.koymayın çocuğumu ya.ona ufunet basar bak sonra dağıtır ortalığı.yağmur var mı şöyle benim için komik senin için sinir olan yaramazlıkları son zamanlarda.yazsana ya.

sene biz de ozele gidiyoruz ama faydasi ne?Hersey ben soruyorum,iyiki bu internet var da burda surdan biseyler ogreniyorum da onunla danisiyorum.Meslea peynir ve yumurta karistirmamak gerektigini okumustum,demir acisindan.Bizimki ne dedi biliyormusunuz yok boyle birsey dedi.Ben de yineden acikladim kalsyum demir emilini azaltiyormus ya dedim ondan.Cevabi da yok yok sen ikisini ver dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…