günayyddıın güzeel annişleerrr:))
yeni uyandıımm, ooh bi güzel dinlenmişiz oğlumla..
herkese katılıyorum ağustos annelerii çok güüzel ve nariiin maşallaahh:))
biz 2 saat sonra dr'a oğlumu görmeye gitcez, tansiyonuma bakılacak inşallah herşey yolunda gider..
sonrada karşı tarafa geçeceğiz bugün pek uğrayamam sanırımm..
hepiniziii çooook öpüyorumm, güzel bir hafta sonu diliyoruuumm:)))
ben de yapmıştım bir tane ama kalachakracım da yapmış istersen onu kullan..yapamazsan tekrar konuşuruz..güle güle kullan canım..:teytey::dance:ben de takvim istiyorum.
çok denedim ama başaramadım kendi kendime.
son adet tarihi 25 kasım 2007
dogum tarihi 31 agustos
kendisi bir erkek bebek olurlar
aroooooooo
ben neden size hiç mesaj yollayamıyorum yaaaaaaaaaaaaa
cıldıracammmmmmmmmmmmmmmm
bu mesaj gelirse cok gulecem
ben de yapmıştım bir tane ama kalachakracım da yapmış istersen onu kullan..yapamazsan tekrar konuşuruz..güle güle kullan canım..:teytey::dance:
:1shok::1shok::1shok::1shok:[Merhaba Arkadaşlar adım Tolga,
Forumu yeni gördüm ve hemen eşim adına üye oldum. eşimin adı arzu,
istanbul kartal yakacıkta oturmaktayız.ve bizde inşallah bir sorun olmazsa ağustos ayında bebeğimize kavuşacağız.cok tatlı bir kızımız olucak. şimdiye kadar bir sorun yaşamadık umarım böyle devam eder. şuanda evimizde internet bağlı olmadığı için eşim yerine yazıyorum sizlere burdan.en kısa zamanda internetimizi bağlanıyor eşimde buradan sizlerle olacak inşalla. hepinize sağlılı mutlu günler dilerim. umarım sorunsuz sağlıklı bir hamilelik gecirirsiniz.
Tolga BAYKAYA
Merhaba Arkadaşlar adım Tolga,
istanbul kartal yakacıkta oturmaktayız.ve bizde inşallah bir sorun olmazsa ağustos ayında bebeğimize kavuşacağız.cok tatlı bir kızımız olucak. şimdiye kadar bir sorun yaşamadık umarım böyle devam eder. şuanda evimizde internet bağlı olmadığı için eşim yerine yazıyorum sizlere burdan.en kısa zamanda internetimizi bağlanıyor eşimde buradan sizlerle olacak inşalla. hepinize sağlılı mutlu günler dilerim. umarım sorunsuz sağlıklı bir hamilelik gecirirsiniz.
Tolga BAYKAYA
Tolga BAYKAYA
aylin en son bu mesajı yazmış facebookada ne zamandır girmiyor ala allaaa iyice merak etmeye başladım. annesine gitmiş olsa ordan da yazardı... çünkü annesinde de net var bildiğim kadarıyla... ayy aklıma sey geldi. amniyosentez sonucu üzerinde gittiği hastenenin telefon numarası var. arayıp ordan mı sorsak ki:S:S :uhm::uhm::uhm:
Tolga BAYKAYA
ARAYAN OLDUMU CANIM ARAYIP NE SORCAZKİ ORAYA .BİZE BİLGİ VERMEZLER SANIRIM İŞYERİNİN NOSUNU NASI BULCAZ AYYY BİŞELER YAPALIM BULALIM AYLİNİMİZİ YAWWWbak o hiç aklıma gelmedi.aylinciğimize ve bebişine bişey olmasında...faks numarasıda vardı değilmi raporda.işyerine ulaşabilirmiyiz acaba? eğer haber alan olursa bizede bildirin...çok endişelendim.o bizle konuşmadan etmezdi çünkü:uhm:...
merhaba tolga bey öncelikle tebrik ederiz..allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin..bir an önce eşinizi klubümüze bekleriz...iyi günlerMerhaba Arkadaşlar adım Tolga,
Tolga BAYKAYA
çok tatlısın yaaaa!:teytey:naniknanikacayip bişey heyecan mı yaptın?yoksa ben kalachakra desem anlar mı diye mi düşündün?:sm_confused:iyi mi geliyordu sesi o zaman iyidir herhaldefisfisfiskızlarrr ben buldum aylinin izinii... ama konuşmaya cesaret edemedim yaa ne komik dimi :)))) kız efendim dedi ben şak telefonu suratına kapattım hahahahahahayytttttt.... taaa nerelerden buldum, çok büyük bir dedektiflik örneği gösterdim valla ben bile kendime şaştım kaldım... sesi iyi geliyordu yanlız bunu söyleyebilirimDDDD
ayyy kendime şaştım kaldım valla hahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?