2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aylin en son bu mesajı yazmış facebookada ne zamandır girmiyor ala allaaa iyice merak etmeye başladım. annesine gitmiş olsa ordan da yazardı... çünkü annesinde de net var bildiğim kadarıyla... ayy aklıma sey geldi. amniyosentez sonucu üzerinde gittiği hastenenin telefon numarası var. arayıp ordan mı sorsak ki:S:S :uhm::uhm::uhm:

aroooooooo
ben neden size hiç mesaj yollayamıyorum yaaaaaaaaaaaaa
cıldıracammmmmmmmmmmmmmmm

bu mesaj gelirse cok gulecem

ben de takvim istiyorum.
çok denedim ama başaramadım kendi kendime.

son adet tarihi 25 kasım 2007
dogum tarihi 31 agustos
kendisi bir erkek bebek olurlar
ben de yapmıştım bir tane ama kalachakracım da yapmış istersen onu kullan..yapamazsan tekrar konuşuruz..güle güle kullan canım..:teytey::dance:

:1shok::1shok::1shok::1shok:[

hoşgeldiniz.öncelikle eşinize sağlıklı bir gebelik geçirmesini temenni ederim.hiç birsorunla karşılaşmadığınada çok sevindim.eşinize sevgiler.onuda bekleriz a.s

merhaba arkadaşım !! farkındaysan burası kadınlar kulubu :enbuyukkk: burda eşlerimiz değil bizler paylaşım yapıyoruz.. kötü niyetli olmadığına eminim en kısa zamanda senin yerine eşinin bu formda yerini almasını bekliyoruz.. teşekkürler

bak o hiç aklıma gelmedi.aylinciğimize ve bebişine bişey olmasında...faks numarasıda vardı değilmi raporda.işyerine ulaşabilirmiyiz acaba? eğer haber alan olursa bizede bildirin...çok endişelendim.o bizle konuşmadan etmezdi çünkü:uhm:...

ha ha ha ha bayıldım ya(art niyet olmadığını düşünerek)
hoşgeldiniz eşinizi bekleriz en kısa zamanda.

haydeeeeee 22+2 6 aylık olmuş gösteriyo ne matematik varmış be 10, ayda doğurtur bizi bu takvim.
sonucu güzel çıkan arkadaşlar adınıza çok sevindim. bekleyen arkadaşım sen de moral bozmak yok. kesssssssssssssin çok güzel çıkacak. benim içime doğuyor valla önceden de öle düşünmüştüm. burada hiçbir amniyosentez sonucu kötü çıkmayacak diye.
yeni gelen arkadaşlarıma da hoşgeldin diyorum.

az evvel "deryalı günler" de jinekolog vardı konuk denk gelmişsinizdir belki. pratik bişiy önerdi. emzirirken( inşallah o günleri görürüz) meme ucunda oluşan çatlakların tedavisi:
bir çay tabağı gülsuyunun içine ayva çekirdeği koyup bekletiyomuşuz ve onu sürüyomuşuz her emzirmeden evvel kullanılabilinirmiş ve yıkamaya da gerek yokmuş.
bilgilerinize

Hoşgeldiniz en kısa zamanda eşinizle görüşürüz inş.

haydeeeeee 22+2 6 aylık olmuş gösteriyo ne matematik varmış be 10, ayda doğurtur bizi bu takvim.
sonucu güzel çıkan arkadaşlar adınıza çok sevindim. bekleyen arkadaşım sen de moral bozmak yok. kesssssssssssssin çok güzel çıkacak. benim içime doğuyor valla önceden de öle düşünmüştüm. burada hiçbir amniyosentez sonucu kötü çıkmayacak diye.
yeni gelen arkadaşlarıma da hoşgeldin diyorum.

Pıtpıt doğru söylüyon baya matematiği kuvvetliymiş a.s evet herkesiin amniyoosonuçları güzel çıkacak inş bende öğle hissediyorum hayırlısıyla sağ sağlim doğduklarını görürüz inş.

ARAYAN OLDUMU CANIM ARAYIP NE SORCAZKİ ORAYA .BİZE BİLGİ VERMEZLER SANIRIM İŞYERİNİN NOSUNU NASI BULCAZ AYYY BİŞELER YAPALIM BULALIM AYLİNİMİZİ YAWWW

Kızr ne olmuş olabilir ki niye stres yaptınız bende merak ettim bişey olmuş olabilirmi ki yaa?Bi problem mi vardı acaba tel. ini bilen varmı ?arasanızda öğrensek inş bi problem yoktur kızlar..

kızlarrr ben buldum aylinin izinii... ama konuşmaya cesaret edemedim yaa ne komik dimi :)))) kız efendim dedi ben şak telefonu suratına kapattım hahahahahahayytttttt.... taaa nerelerden buldum, çok büyük bir dedektiflik örneği gösterdim valla ben bile kendime şaştım kaldım... sesi iyi geliyordu yanlız bunu söyleyebilirim DDDD
ayyy kendime şaştım kaldım valla hahahahahaha AYYY İLAHİ BEN YAAA.. HALA GÜLÜYORUM KENDİME

Son düzenleme:
merhaba tolga bey öncelikle tebrik ederiz..allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin..bir an önce eşinizi klubümüze bekleriz...iyi günler

çok tatlısın yaaaa!:teytey:naniknanikacayip bişey heyecan mı yaptın?yoksa ben kalachakra desem anlar mı diye mi düşündün?:sm_confused:iyi mi geliyordu sesi o zaman iyidir herhaldefisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…