2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok tatlısın yaaaa!:teytey:naniknanikacayip bişey heyecan mı yaptın?yoksa ben kalachakra desem anlar mı diye mi düşündün?:sm_confused:iyi mi geliyordu sesi o zaman iyidir herhaldefisfisfis

iyi geliyordu valla sesi. çok tatlı bir sesi var :))) ama ayıp ettim yaa kızın suratına kapatıverdim telefonu. ama çalışıyor arkadaşlar en azından burdan iyi olduğunu anlayabiliriz... kötü bir durum olsaydı çalışmazdı dimi...:uhm: hem sesisde iyi geliyordu a.s evet evet kesin iyi aylincik :dance::dance:

NASII BULDUN KIZZ BRAVO VALLA İİDE TELE ÇIKANIN O OLDUĞUNU NERDEN BİLİYOSUN NERENİN NOSU BU CEPMİ?

hahahahayyyyy
valla bitanesin kalachakra yaaaa...ama kesin onun olduğunu biliyormuydun.
bravo...nasıl ulaşabildin.en azından sağlığı iyi yani...rahatlattın bizi.çok sağol...ay sen çok yaşa ..çokta güldürdün beni...

Evet Kizlar Iş Teliydi. Sekreter çikti Başta Dedim Aylin ütebay Ile Görüşebilirmiyim. O Da Bir Sn Bağliyorum Dedi. Bende Bi Cesaret Bekliyorum :))) Bir Anda Efendim Deyince Aylin Karşimda şok Oldum Ve Kapativerdim Telefonu Suratina :))) Ayyy Ayip Ettik Yaa. Benim Olduğumu çaktirmayin Kizlar Tamam Mi:)))

İİDE NEDEN GRMİYO BU KIZ NETE YAW:uhm:ÖZELDEN BANA NOSUNU VER İSTERSEN BEN ARIYIP KONUŞAYIM YADA SEN ARASANA HAVVA HEM ONUNDA HOŞUNA GİDER NE KADAR MERAK ETTİK ONU HADİİİİİİİİ

sırnaşık şeyyaa harikasınn çok güldüm yaaa. aylin bu mesajları okuyunca çok gülecek. valla problemli bi iş günü geçiriyodum. şimdi ekrana bakarak gülüyosum.

sırnaşık şeyyaa harikasınn çok güldüm yaaa. aylin bu mesajları okuyunca çok gülecek. valla problemli bi iş günü geçiriyodum. şimdi ekrana bakarak gülüyorum.

hahahahahay hala gülüyorum.bravo yaa...sen şaşırdığın için kapatmışsındır.bizi rahatlattığın için çok tşk canım.aramızda kalacak...merak etmeeeyerimseniben

:roflol: :roflol: :roflol: sen bi harikasın yaaa ... :hooray:
konuşsaydın niye burda değil diyee yaaa... özledik onu

İİDE NEDEN GRMİYO BU KIZ NETE YAW:uhm:ÖZELDEN BANA NOSUNU VER İSTERSEN BEN ARIYIP KONUŞAYIM YADA SEN ARASANA HAVVA HEM ONUNDA HOŞUNA GİDER NE KADAR MERAK ETTİK ONU HADİİİİİİİİ

AYY AYLİNCİM BEN SANA VERİYİM DE SEN ARA YAA :))) . BEN GÜLMEKTEN KONUŞAMICAM TAM ELİME TELEFONU ALIYORUM KİKİR KİKİR BAŞLIYORUM GÜLMEYE... İŞ YERİNDEKİLER KAFAYI YEDİM SANDILAR SANA ÖZELDEN ATIYORUM TELEFONUNU a.s.

HADİİ BEKLİORUM CANIM NOSUNU YOLLA BANA

ayliiiiinnnn!!!! aylinden alacağın iyi haberlerini bekliyoruzzzzz... bizi merakta koymaa....

Arkadaşlar maşallah gülmekten kırıldım yaaa baya hafiyelik vaarr
çok komik gerçekten aylin okuyunca çoook gülecek:)))))tabi mutlu da olacak:)

meerhabaa kızlarrr ben geldimmm. valla süpersin kalachakracımm. bende arayabilirimm kim konuşursaa hemen haber versinn. elvine nasıl ulaşacagız pekii.

kzılar ben ayline ulaşma yollarını buldum elvinin bilgilerini bilsem onada ulaşırım.. bilgilerini biliyorsanız belki bulabilirim onu da:S:S:S

ayy kızlar trendden haber geleceğe benzemiyor. zaten çıkmışta sistemden :dilcikar: ben arıyorum vede sizlere haber veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…