çok tatlısın yaaaa!:teytey:naniknanikacayip bişey heyecan mı yaptın?yoksa ben kalachakra desem anlar mı diye mi düşündün?:sm_confused:iyi mi geliyordu sesi o zaman iyidir herhaldefisfisfis
NASII BULDUN KIZZ BRAVO VALLA İİDE TELE ÇIKANIN O OLDUĞUNU NERDEN BİLİYOSUN NERENİN NOSU BU CEPMİ?kızlarrr ben buldum aylinin izinii... ama konuşmaya cesaret edemedim yaa ne komik dimi :)))) kız efendim dedi ben şak telefonu suratına kapattım hahahahahahayytttttt.... taaa nerelerden buldum, çok büyük bir dedektiflik örneği gösterdim valla ben bile kendime şaştım kaldım... sesi iyi geliyordu yanlız bunu söyleyebilirimDDDD
ayyy kendime şaştım kaldım valla hahahahahaha
kızlarrr ben buldum aylinin izinii... ama konuşmaya cesaret edemedim yaa ne komik dimi :)))) kız efendim dedi ben şak telefonu suratına kapattım hahahahahahayytttttt.... taaa nerelerden buldum, çok büyük bir dedektiflik örneği gösterdim valla ben bile kendime şaştım kaldım... sesi iyi geliyordu yanlız bunu söyleyebilirimDDDD
ayyy kendime şaştım kaldım valla hahahahahaha AYYY İLAHİ BEN YAAA.. HALA GÜLÜYORUM KENDİME
İİDE NEDEN GRMİYO BU KIZ NETE YAW:uhm:ÖZELDEN BANA NOSUNU VER İSTERSEN BEN ARIYIP KONUŞAYIM YADA SEN ARASANA HAVVA HEM ONUNDA HOŞUNA GİDER NE KADAR MERAK ETTİK ONU HADİİİİİİİİEvet Kizlar Iş Teliydi. Sekreter çikti Başta Dedim Aylin ütebay Ile Görüşebilirmiyim. O Da Bir Sn Bağliyorum Dedi. Bende Bi Cesaret Bekliyorum :))) Bir Anda Efendim Deyince Aylin Karşimda şok Oldum Ve Kapativerdim Telefonu Suratina :))) Ayyy Ayip Ettik Yaa. Benim Olduğumu çaktirmayin Kizlar Tamam Mi:)))
kızlarrr ben buldum aylinin izinii... ama konuşmaya cesaret edemedim yaa ne komik dimi :)))) kız efendim dedi ben şak telefonu suratına kapattım hahahahahahayytttttt.... taaa nerelerden buldum, çok büyük bir dedektiflik örneği gösterdim valla ben bile kendime şaştım kaldım... sesi iyi geliyordu yanlız bunu söyleyebilirimDDDD
ayyy kendime şaştım kaldım valla hahahahahaha AYYY İLAHİ BEN YAAA.. HALA GÜLÜYORUM KENDİME
Evet Kizlar Iş Teliydi. Sekreter çikti Başta Dedim Aylin ütebay Ile Görüşebilirmiyim. O Da Bir Sn Bağliyorum Dedi. Bende Bi Cesaret Bekliyorum :))) Bir Anda Efendim Deyince Aylin Karşimda şok Oldum Ve Kapativerdim Telefonu Suratina :))) Ayyy Ayip Ettik Yaa. Benim Olduğumu çaktirmayin Kizlar Tamam Mi:)))
Evet Kizlar Iş Teliydi. Sekreter çikti Başta Dedim Aylin ütebay Ile Görüşebilirmiyim. O Da Bir Sn Bağliyorum Dedi. Bende Bi Cesaret Bekliyorum :))) Bir Anda Efendim Deyince Aylin Karşimda şok Oldum Ve Kapativerdim Telefonu Suratina :))) Ayyy Ayip Ettik Yaa. Benim Olduğumu çaktirmayin Kizlar Tamam Mi:)))
İİDE NEDEN GRMİYO BU KIZ NETE YAW:uhm:ÖZELDEN BANA NOSUNU VER İSTERSEN BEN ARIYIP KONUŞAYIM YADA SEN ARASANA HAVVA HEM ONUNDA HOŞUNA GİDER NE KADAR MERAK ETTİK ONU HADİİİİİİİİ
HADİİ BEKLİORUM CANIM NOSUNU YOLLA BANAAYY AYLİNCİM BEN SANA VERİYİM DE SEN ARA YAA :))) . BEN GÜLMEKTEN KONUŞAMICAM TAM ELİME TELEFONU ALIYORUM KİKİR KİKİR BAŞLIYORUM GÜLMEYE... İŞ YERİNDEKİLER KAFAYI YEDİM SANDILAR SANA ÖZELDEN ATIYORUM TELEFONUNU a.s.
AYY AYLİNCİM BEN SANA VERİYİM DE SEN ARA YAA :))) . BEN GÜLMEKTEN KONUŞAMICAM TAM ELİME TELEFONU ALIYORUM KİKİR KİKİR BAŞLIYORUM GÜLMEYE... İŞ YERİNDEKİLER KAFAYI YEDİM SANDILAR SANA ÖZELDEN ATIYORUM TELEFONUNU a.s.
HADİİ BEKLİORUM CANIM NOSUNU YOLLA BANA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?