ayy kızlar trendden haber geleceğe benzemiyor. zaten çıkmışta sistemden :dilcikar: ben arıyorum vede sizlere haber veriyorum
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamaayyy evet yaaaaa :1shok::1shok::1shok:
o kadar da sevinmiştim doğru yer diye... yaa nasıl olur yaa.. başta bağlamıştı ama 1 dk bağlıyorum diye. şimde de aradım burda öyle biri yok diyorlar... offff yaaa o kadar daaaa sevinmiştik hepimiz.... kötü ben işte nolcak kafamçokkarıştı herkeside umutlandırmıştım senağlamasenağlama
kızlar görüştüm aylinle halada görüşüyorum........
ceptenmi ulaştın nasıl buuldun anlatsana havva banada özelde yollasana nosunu canım bende arıyım canım yaa nasıl şaşırmıştır sen arayınca demiikzılar hastanede yatıyormuş aylin... hafta sonu kanaması olmuş... bebeği kaybediyorum sanmış ki çok şükür suan hersey yolundaymış. ntsye bağlamışlar.. suan gözetim altındaymış...anneciği yanındaymış ve doğum başlayana kadar da hep gözetim altında olcakmış. ben sizlere bu bilgileri veriyim. daha fazlasını aylinden öğrenebilirsiniz. isteyene telefon numarasını verebilirim ehehehehe.
ayyy çok sevindim yaaa... sesi herseye rağmen güzel geliyordu
kzılar hastanede yatıyormuş aylin... hafta sonu kanaması olmuş... bebeği kaybediyorum sanmış ki çok şükür suan hersey yolundaymış. ntsye bağlamışlar.. suan gözetim altındaymış...anneciği yanındaymış ve doğum başlayana kadar da hep gözetim altında olcakmış. ben sizlere bu bilgileri veriyim. daha fazlasını aylinden öğrenebilirsiniz. isteyene telefon numarasını verebilirim ehehehehe.
ayyy çok sevindim yaaa... sesi herseye rağmen güzel geliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?