2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aradım sistem alimünyum die biyer deilmi havva burda aylin hn die biri yok dediler bana:sm_confused:

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamaayyy evet yaaaaa :1shok::1shok::1shok:
o kadar da sevinmiştim doğru yer diye... yaa nasıl olur yaa.. başta bağlamıştı ama 1 dk bağlıyorum diye. şimde de aradım burda öyle biri yok diyorlar... offff yaaa o kadar daaaa sevinmiştik hepimiz.... kötü ben işte nolcak kafamçokkarıştı herkeside umutlandırmıştım senağlamasenağlama

nerdesiniz yaaaklava:kimseden sess çıkmıo havva aradınmı tekrar canım neoldu?

hadii yaa tühhh biraz önce niye var dedin peki deseydinn tlfdaki söyledikleri iş yerinin adı dogrumu çalıştıgı yerle tutuyormu.

yapmayın yaaa kızlarr yine başamı döndük yaniii

kzılar hastanede yatıyormuş aylin... hafta sonu kanaması olmuş... bebeği kaybediyorum sanmış ki çok şükür suan hersey yolundaymış. ntsye bağlamışlar.. suan gözetim altındaymış...anneciği yanındaymış ve doğum başlayana kadar da hep gözetim altında olcakmış. ben sizlere bu bilgileri veriyim. daha fazlasını aylinden öğrenebilirsiniz. isteyene telefon numarasını verebilirim ehehehehe.
ayyy çok sevindim yaaa... sesi herseye rağmen güzel geliyordu

ceptenmi ulaştın nasıl buuldun anlatsana havva banada özelde yollasana nosunu canım bende arıyım canım yaa nasıl şaşırmıştır sen arayınca demii

çok üzüldüm canım benim yaa inşallah herşey yolunda gider.. hastaneden ne zaman çıkacakmış belli mi?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…