2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

allah bağışlasın nekadar şekerler ama çok zor allah sana bizden 3kat daha sabır versin

canım farketmiyor o anki durumlarına göre değişiyor

sorma burcu geçen haftasonu çarşıya çıkıcaz giydirdik arabalarını arabaya attık çıktık çarşıya geldik arabadan arbaları indirdik çocukları koltuklarından çıkartıp arabalarına koyduk eşim arabayı kilitleri yağmur çilemeye başladı veeeee 2, metre kadar sonra yağmur hızlandı çocukları tekrar koltuklara koyduk arabalarını arabaya koyduk eve geldikkafamçokkarıştı

amin yeşimcim saol

burcuuu büyük konuşma tek çocukla olurmu hiçç bu arada şu bebeklerin rutin aşılarındanmı behsediyorsunuz biz grip aşısı haricinde hiç özel aşı yaptırmadık

fiyatıda farklı kendide
amaann olduk bitti işte
şimi özelde aşı olan o kadar ne olacak
ağzı olan konuşuyo işte

aa burcu sen de gelsene kiiiiiiiiiii.adami yalniz gonderme aaaa,burasi istanbl tehlikeli bir yer,her turlu kadin var aaaaaaaaaaaaaazemuszemusŞenizhihoyyyt:kedi:lmaz:

he ne bileyim toplantısı varmış
ne toplantısıysa artıkım
(toplantı deyince hava atıyormuş gibi hisseiyorum kendimi ama eşim bakan milletvekili falan değil yani)
:dilcikar: :dilcikar:

ben öyle çok sabırlı biri değilim kızlar ama başa gelen çekiliyor atsan atılmaz satsan satılmaz kanatsız meleklerim benim onlar sizlerde olsa eminim benden iyi bakardınız

fikriyecim yolculukları hiç sevmem
hele cocukla burda annem gelir o cocuga bakar bende uyurum

canım rotarixs var 2doz pönomokok vardı şimdi devlet karşılıyor su çiceği yaptırdım 2yaşındada hepatitA var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…