:asigim: bi tanen miyim :kedi:Şeniza.s.Burcu iyi geceler canim benm,sen bir tanemsin,biliyorsun dimi.
:asigim: bi tanen miyim :kedi:
giicik giiiiicik,bitanesin bitaneöptü seni bi tanesi
kızlar kocama iyi bakın oralarda
kapmasın kimse emi
merhaba arkadaşlar.
yaklaşık 40 syf okudum.çok merak ettim sizleri.biz hala ankaradayız yarın eşim gelip gtürecek.oğlumu memeden kesmeye çalışıyorum.bugün 4. gecemiz.bu kadar zor olacağını bilsem bu kadar üzüleceğimi bilsem asla kalkışmazdım.uykuları biraz daha düzene girdi sanki dün gece sadece 3nkez kalktı.bütün gün peşimde meme diye.çok yorgunum.
evet fikriyecim bugün daha iyiydik sanki.çocuk bir türlü uyuyamıyor alışmış memeye.çok zledim emzirmeyi.kendimi ktü hissediyorum sanki oğlum beni artık bu kadar sevmeyecek aramayacakmış gibi geliyor.saçma biliyorum hatta tam tersi oldu sürekli annecim diye bacaklarımın arasında geziyor.Merhaba canim,eminim cok zor gunleri yasiyorsun.
:1hug: ama birkac gun daha daynirsan basarabileceksiniz.
kaydirigubbakcemile5
evet fikriyecim bugün daha iyiydik sanki.çocuk bir türlü uyuyamıyor alışmış memeye.çok zledim emzirmeyi.kendimi ktü hissediyorum sanki oğlum beni artık bu kadar sevmeyecek aramayacakmış gibi geliyor.saçma biliyorum hatta tam tersi oldu sürekli annecim diye bacaklarımın arasında geziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?