2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar.

yaklaşık 40 syf okudum.çok merak ettim sizleri.biz hala ankaradayız yarın eşim gelip gtürecek.oğlumu memeden kesmeye çalışıyorum.bugün 4. gecemiz.bu kadar zor olacağını bilsem bu kadar üzüleceğimi bilsem asla kalkışmazdım.uykuları biraz daha düzene girdi sanki dün gece sadece 3nkez kalktı.bütün gün peşimde meme diye.çok yorgunum.

Merhaba canim,eminim cok zor gunleri yasiyorsun.
:1hug: ama birkac gun daha daynirsan basarabileceksiniz.
kaydirigubbakcemile5

Merhaba canim,eminim cok zor gunleri yasiyorsun.
:1hug: ama birkac gun daha daynirsan basarabileceksiniz.
kaydirigubbakcemile5
evet fikriyecim bugün daha iyiydik sanki.çocuk bir türlü uyuyamıyor alışmış memeye.çok zledim emzirmeyi.kendimi ktü hissediyorum sanki oğlum beni artık bu kadar sevmeyecek aramayacakmış gibi geliyor.saçma biliyorum hatta tam tersi oldu sürekli annecim diye bacaklarımın arasında geziyor.

bls08 arkadaşım hoşgeldin.benim ismim funda oğlumunki enes.28 yaşındayım zel bir okulda çalışıyorum.

canim benim,tabiki yanlis dusunuyorsun.Bu da gececek inana.Biraz daha dayan kisa bir surede hersey bitecek.Hep boyle memeyi istemeyec unutacak.

biliyorsunuz burada yani ankarada domuz gribi vakası çok geldim gelelioğlumu hiç dışarı çıkarmadım.işimi halletmek için mecburen ben çıktım.ablam ve eşi sağlıkçı evin heryerinde dezenfektanlar var.eve gelen bir güzel orasını burasını uzun uzun dezenfekte ediyor.onları yle görünce içim sıkılıyor sürekli aklımda grip var.bugün çok ktü bir şey yaşadık 6 yaşındaki yiğenim dezenfektanı alıp odasına gtürmüş eneste ablası nerdeyse oda orada olduğu için elinden aldımşişeyi yerine bırakmaya gittim birden enesin acıçığlığını duydum bir yandanda yiğenim teyze diye bağırıyordu.geldim ki oğlumun ağzı üzeri dezenfektan aşırı yoğun bir alkolkokusu yiğenim şişeden oyunvak fincanına boşaltmış onu grmemişim benim fincan meraklısı oğlumda içmeye kalkışmış allahtan içerken tkezlemişte çoğunu dkmüş.hemen ağzını yıkadık kuaturmaya çalıştık olmadı doğru hastanaya bir müddet gzlem altında kaldı sonra bişeyi olmayınca gnderdiler.çok şükür ucuz atlattık.ne kadar dikkat etsekte olabiliyor byle şeyler.şişeyi alıyorum ama fincanda olduğunu gremiyorum.aklıma gelmez byle birşey.çok şükür oğlum iyi.ama hala korkusu bende var.bütün gün dualarla gezdim.allah kimseye yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…