ceptenmi ulaştın nasıl buuldun anlatsana havva banada özelde yollasana nosunu canım bende arıyım canım yaa nasıl şaşırmıştır sen arayınca demii
hadi havva özelden yollasana canım bekliyorum bende aramak istiyorum hangi hastanede?ayy çok sevindi kızlar... cebini aldım ben hastaneden ulaşabildim kendisine... çok büyük moral oldu valla... çok şaşırdı inanamadı... bebek çok iyiymiş çok şükür.. biraz kanaması varmış işte... karaciğer ve böbreklerine bakmışlar sanırım böbreklerinde biraz sorun çıkmış... ama herseye rağmen sesi çok güzel geliyordu canım benim yaaa.... çok üzüldüm yaşadıklarınaaa
off ya aslida bana göndersinyaa canım asliya gönderdim ondan sonra bi süre geçmesi gerekiyormuş o süreyi beklemem gerekiyor off yaaa kimseye mesaj gçnderemiyorum(((
off ya aslida bana göndersin
tamam canım iiakşamlar asli yollar sanırım bana bekliorum ben a.s.kızlarrr ben çıkıcam birazdan yaaa.. ama sizlerinde aylinin telefonunu kaydetmesini sityiyorum... asliicim sen gönderdin mi telefon numarasını
ee hadi bekliyorum canımcımneyse kızlar az kalmış zamanım.. 2 dk sonra gönderebilirmiişim özel mesajı... bekleyim 2 dk cık daha...
öncelikle aramıza hoşgeldiinnnna.s. allah bağışlasın .listemizde 3üz 2iz bekleyenlerde var.sende katıldın.allah bağışlasın.hemde biri erkek biri kız.ne şanslısın.yerim onları ben .... bu arada kısa bilgi vereyim aylin ve sgselcuk amnioısentez olmuştu.sonuçları temiz çıktı.sgselçuk geldi yine aramıza.bi sorun yokmuş.aylın ve elvin ise hafta sonundan beri girmiyorlar , siteye.ondan merak ettik.burda dost gibi olduk hepimiz.birinin yokluğu hemen farkediliyor.
umarım senin sonuçlarında çookk güzel çıkar.merak ettiğim neden amniosentez önerdiler.benimde oldu.3lü testim riskliydi.sonucuda aldım.çok şükür temiz.bide ikizlerin ikisinede mi yaptılar.canlarım benim yaaaaa ...çok sevindim.iyi haberlerini bizede ver olurmu canım....hoşgeldin...a.s.
öncelikle bu sıcak ilgine teşekkürler arkadşım.diğer arkadaşlarla aranızdaki dialog ve bağ beni kıskandırdı doğrusu ne mutlu bana ki böyle bir gruba dahil oldum. benim 3lütestte 153te1risk çıktı. hemen fetal anomali testi yapıldı 2uzman dr inceledi. oğluşum da beyninde kist çıktı şu an bunu yazarken bile ellerim titriyor.çok kötü günler geçirdim.aynı gün rahim duvarının kısalmış olduğunu öğrendim erken doğum riskim olabilirdi yani ilaca başladım.dr bebeğimdeki kistlerin büyük ihtimalle 24 haftaya kadar geçeceğini söyledi. ama ben hemen amniosentez yaptırmak istedim.19.haftada yapıldı ikizde her dr yapamıyormuş izmirde 3 tane uzman varmış egeüniversitesinde yapıldı.tek iğneyle iki bebeğimdende alındı ama karnımı oydular yaani.iki iğne ile girseydi bu kadar acımayacaktı.nihayet ilk sonucu 1gün sonra aldık allaha şükür temizdi.şimdi asıl sonucu bekliyorum.kistlerde 1hafta sonra yok olmuştu. içim rahatladı.mat ayı kabuslarla geçti anlayacağın. erken doğum olayıda prepar kullanıyorum günde 3 kez ve sadece wc ihtiyacım için kalkabiliyorum yataktan ve doğuma kadar böyle gidecek yani inşallah ağustos annesi olabilirim.bir soru sordum bin pişman oldun dimi. evde kimseyle konuşamıyorum ya birini yakalayınca çenem düşüyor böyle. sanada geçmişolsun bu arada bebeğinle sağlıklı mutlu günlere inş.
canım senin özel mesajın açık deil gönderemiyorum:sm_confused:terndcim sen de bana yollar mısın?
cnm öncelikler hoşgeldin... gerçekten çok büyük geçmiş olsun , daha yeni okuyorum olanları... Neyseki gelişme olmuş , sonucun temizmiş, kendine dikkat ettiğin sürece eminim herşey çok daha iyi olacaktır... Ağustosta hep beraber sevinçlerimizi paylaşıcaz inşallah, inan buna... öpüorum cnm.... a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?