2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ceptenmi ulaştın nasıl buuldun anlatsana havva banada özelde yollasana nosunu canım bende arıyım canım yaa nasıl şaşırmıştır sen arayınca demii

yaaa kızlarrr bende istiyorumm bana da özel msjla atabilirmisiniz bende merak ettim çok umarımm iyidirrr havva degilmi nasıl ulaştınn güzell annemm.

ayy çok sevindi kızlar... cebini aldım ben hastaneden ulaşabildim kendisine... çok büyük moral oldu valla... çok şaşırdı inanamadı... bebek çok iyiymiş çok şükür.. biraz kanaması varmış işte... karaciğer ve böbreklerine bakmışlar sanırım böbreklerinde biraz sorun çıkmış... ama herseye rağmen sesi çok güzel geliyordu canım benim yaaa.... çok üzüldüm yaşadıklarınaaa

hadi havva özelden yollasana canım bekliyorum bende aramak istiyorum hangi hastanede?

yaa canım asliya gönderdim ondan sonra bi süre geçmesi gerekiyormuş o süreyi beklemem gerekiyor off yaaa kimseye mesaj gçnderemiyorum (((

kzılar o zaman ben çıkıyorum... hadi sizleri çok öpüyroum canlarım benim. sonunda bulduk aylinimizi.... heheee... hadin iyi akşamlar, kovalasın sizi tavşanlar a.s.

neyse kızlar az kalmış zamanım.. 2 dk sonra gönderebilirmiişim özel mesajı... bekleyim 2 dk cık daha...

öncelikle bu sıcak ilgine teşekkürler arkadşım.diğer arkadaşlarla aranızdaki dialog ve bağ beni kıskandırdı doğrusu ne mutlu bana ki böyle bir gruba dahil oldum. benim 3lütestte 153te1risk çıktı. hemen fetal anomali testi yapıldı 2uzman dr inceledi. oğluşum da beyninde kist çıktı şu an bunu yazarken bile ellerim titriyor.çok kötü günler geçirdim.aynı gün rahim duvarının kısalmış olduğunu öğrendim erken doğum riskim olabilirdi yani ilaca başladım.dr bebeğimdeki kistlerin büyük ihtimalle 24 haftaya kadar geçeceğini söyledi. ama ben hemen amniosentez yaptırmak istedim.19.haftada yapıldı ikizde her dr yapamıyormuş izmirde 3 tane uzman varmış egeüniversitesinde yapıldı.tek iğneyle iki bebeğimdende alındı ama karnımı oydular yaani.iki iğne ile girseydi bu kadar acımayacaktı.nihayet ilk sonucu 1gün sonra aldık allaha şükür temizdi.şimdi asıl sonucu bekliyorum.kistlerde 1hafta sonra yok olmuştu. içim rahatladı.mat ayı kabuslarla geçti anlayacağın. erken doğum olayıda prepar kullanıyorum günde 3 kez ve sadece wc ihtiyacım için kalkabiliyorum yataktan ve doğuma kadar böyle gidecek yani inşallah ağustos annesi olabilirim.bir soru sordum bin pişman oldun dimi. evde kimseyle konuşamıyorum ya birini yakalayınca çenem düşüyor böyle. sanada geçmişolsun bu arada bebeğinle sağlıklı mutlu günlere inş.

cnm öncelikler hoşgeldin... gerçekten çok büyük geçmiş olsun , daha yeni okuyorum olanları... Neyseki gelişme olmuş , sonucun temizmiş, kendine dikkat ettiğin sürece eminim herşey çok daha iyi olacaktır... Ağustosta hep beraber sevinçlerimizi paylaşıcaz inşallah, inan buna... öpüorum cnm.... a.s.

teşekkür ederim.inşallah dediğin gibi olur.ağustosta arka arkaya doğum haberleriyle mutlu olur, her güne başka birinin güzel haberiyle başlarız. umarım bebişlerim dayanır o güne kadar.. 17sinde de benim haberimi alırsınız.hoşçakal bebeğinin ismi beren galiba benim yerime de karnını okşarmısın annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…