2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar çıktınızmı kızımın fotosunu göstereyim diyorum ama başarılı olamadım galiba

profilime ekledim fikriyecim belisim azılarını çıkarıyor çok huysuz birde bayram telaşı ankaraya evime geldim yarında memlekete anlıycan yollardayız

bilirim canim,bu bayram telasi,bi de yoldan gelince insan yorgun oluyor zaten.Neyse birkac gun dayan,sonra rahatlarsin,Belisin disleri cikiyor demekki,jel sur canim,iyi geliyor bebeislere.

canim fotorafa baktim,cok tatli ve guzel kizin var,41 kere masallah,fotorafinin devamini beklerim.Bu fotoraf dogum gunuden herhalde.Simdi dAHA DA BUYUMUSTUR.

caljel sürüyorum ama ikide bir uyanıyor şimdi daha çok büyüdü canım kızım hangimizinki büyümüyorki her geçen gün çok farklı

fikriyecim beslenme hakkındaki yazılarını okuyorum çok faydası oldu buay senin sayende kızım 100-200gr daha fazla kilo alacak

suyu yanımızdan eksik etmiyoruz canım su icmeyi seviyor ama diğer dişlerdede böyleydi 2-3gün ben perişan huzursuz oluyor normalde uysal bir çocuk ama... sanberkin nasıl canım bu arada isminin anlamı ne

suyu yanımızdan eksik etmiyoruz canım su icmeyi seviyor ama diğer dişlerdede böyleydi 2-3gün ben perişan huzursuz oluyor normalde uysal bir çocuk ama... sanberkin nasıl canım bu arada isminin anlamı ne

canim aksam hemet kapatmak zorundayim,mesajini bekliyemedim.en fazla 1 hafta suruyor sonra rahatlayacaksiniz.Gecmis olsun yavruya.
Canim Sanberk unu saglam demek.:hooray:

ben geldim oğluma ciciler aldım süsümüz bitmedi henüz akşam bitirmeye çalışıcam kızlar en kısa zamanda eklerim fotosunu..siz neler yaptınız..

yemek icin simdi sarmalar kayniyor,daha sonra helvayi yapacam,yarin ezogelin corbasi,pilavi ve etti yapacam.baklava zaten hazir alcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…