canim biz de disirda gezdik,dun aksam sanberki babaannesine braktim biz esimle diskoya gittik,Dun cok guzel vakit gecirdik.Bugun esim iste ama esimin ailesiyle tezesine gittik sanberk icin gittim aslinda orda kozenleri var onlarla oyNASIN DIYE.yArin pikniye gideriz ondan sonra benim akrabam var yakinda en son onlara da gidecez,Burda anne ,akraba olmayinnca biz de istanbul sokaklarda gezdik,ne yapalim.
Tarifin Hazırlanışı
Ayvanın çekirdek yuvasını çıkarın. Ihlamuru ve karanfili yıkayın. Bir cezveye ayvayı, ıhlamuru, karanfili ve ssuyu koyup bir taşım kaynayın. Ihlamurun ılınmasını bekleyin ve süzüp bebeğinize içirin. Bebebeğinize vereceğiniz bu çay iyi bir gaz gidericidir
herkese iyi geceler. Hastalıklardan ve koşturmalardan dolayı bir türlü pc başına oturamadım arkadaşlar.. inşlah herkes iyidir. biz halen tam iyileşemedik bende hasta oldum gurbetlik zor iş yanında kimse olmayınca çocukla işte olunca dinlenemeyince halen atlatamadım..
HERKESıN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN. ALLAH TEKRARINI NASıP ETSıN SAGLIKLA,MUTLULUKLA VE HUZURLA.