2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy canım benim yaaaaasenağlama
neler yaşamışsın allah bundan sonra sağlık versin ve inşallah test sonucun iyi gelir canım..allah san bağışlasın bebişlerini..tabi seni de onlara bağışlasın..aman dikkat et kendine artık üzme kendini bak bizler varız evde yalnız değilsin..ne zaman bişeye canın sıkılırsa anlat burdaysak mutlaka dinleriz en azından seni canım..sen zaten şimdiden ağustos annesisin ağustosta doğum yapmana gerek yok...a.s.Şeniz

açtım trendcim bilmiyordum ki kapalı olduğunu tühhh..neyse bilen varsa yollasın aylinin numarasını arkadaşlar özelden...

tutturabilirsek aynı gün bebiklerimizi kucağımıza alırız süprizzzzz çünkü benim beenimin de muhtemel doğum tarihi 17 ağustos :1rolleyes: sen de sev bebişlerini benim yerime.... a.s.

canımsın bu ne güzel bir msj çoook teşekkürler.bebişlerime sizin yazdıklarınızı anlatıyorum. teyzelerini tanıyolardır herhalde.ben de seninkine sevgilerimi birde öpücük gönderiyorum.ulaştırırsın dimii annesiŞeniz

inan yüreğimden geldi yazdıklarım ben de senin ufaklıkları öpüyorum canım..hemen ilettim kızıma teyzesinin sevgilerini ve öpücüğünü..a.s.
sen de hep multu ol ki annesi miniklerinde mutlu olsun...:teytey:

tutturabilirsek aynı gün bebiklerimizi kucağımıza alırız süprizzzzz çünkü benim beenimin de muhtemel doğum tarihi 17 ağustos :1rolleyes: sen de sev bebişlerini benim yerime.... a.s.

inşallah aynı gün paylaşırız mutluluk gözyaşımızı.düşüncesi bile beni duygulandırıyo.dr. 17 ağustos diyince tüylerim diken diken olmuştu deprem vardıya hatırlarsın o tarih hep beni ürkütmüştür. ama inşallah biz 3bebişle tatlı bir sarsıntı yaparız.:dance:

pediastrum'cuğum akşamları sadece biz oluyoruz galiba. ben sabah günaydınlarını kaçırmışım zaman geçmiyorya 11 e kadar uyuyorum sizler güne erken başlıyosunuz galiba.

bir de ulaşmaya çalıştığınız arkadaş vardı yoğundu bu gün yani. anladığım kadarıyla test sonucu iyiymiş,kanaması varmış galiba görüştünmü kötü bişi değil dimi

trendcimm kusura bakma hayatımm sizlerle konuştuktan sonraa yataga gittim aylini yataktan aradım konuştumm sesi gerçekten çok iyi geliyordu ve çok memnun oldu. sonrada uyumuşumm canımcım. kezbancımm çok geçmiş olsunn inşllah bebişlerinin güzel haberlerini alırsın tez zamanda.inşllah saglıklada kucagına alırsın tatlım.

aslicim bana da yollar mısın telini aylinin?

pediastrum'cuğum akşamları sadece biz oluyoruz galiba. ben sabah günaydınlarını kaçırmışım zaman geçmiyorya 11 e kadar uyuyorum sizler güne erken başlıyosunuz galiba.

benim hep açık sayfam sadece evde bi iş yapıyorsam ya da yürüyüşe çıkıyorsam olmuyorrrum gece gündüz hep buralardayım yaninaniknanik.kezbancım geceleri bir de aslicim olur ben de hep onunla konuşurum böyle akşamları:dance::sm_confused:

asliicimmm orada mısın özelden aylinin numarasını verebilir misin?ben de çok merak ediyorum..sana zahmet canım benim...

sen hiç merak etme cnm, yüreğini hep ferah tut oldu mu;? 17 ağustosun kötü izlerini sileriz biz minik meleklerimizle.. :dance: öpüorum bitanem... a.s.

açtım trendcim bilmiyordum ki kapalı olduğunu tühhh..neyse bilen varsa yollasın aylinin numarasını arkadaşlar özelden...
canımm özelden yolladım aylinin telini aldınmı?ben konuştuğumda sesi gayet iiydi dr.unu bekliodu belki taburcu olaurum dedi çok mutlu olduğunu söyledi canım benim inş.herşey yolunda gider çok üzüldüm başına gelenlerden dolayı nasılda korkmuştur :çok üzgünüm:

SANEMCİM,HAVVACIM,AYLİNCİM,WROSE,ASLİİ,VE PEDİCİM BEN GELDİM canlarım,merak etmişsiniz beni kusura bakmayın birkaç gündür giremedim.
cmrts kontrole gittim minik kızım iyi şükür :) 23 cm ve 436 gr olmuş.16sında 2.düzey usg ye gireceğim. h.sonundan beri keyifsizim,dün de görümcem kist amelyatı oldu sabah onun yanındaydım.öğleden sonrada dayanılmaz bi diş ağrısı tuttu,uzun zamandır sıkıntım vardı gitmiyordum dişçiye 5ay dolsun istiyordum.dün gece acil dişçiye gittik eşimle ilaç koydular yarın gene gideceğim tedaviye başlanacak bugünde duramadım ağrıdan şu anda bile hepinizi özlediğim için suratım uyuşuk bir halde yazıyorum.
bütün yazışmalarınızı okudum.
sanemcim,dilekçim,sgselçukçum ve ilkbebeğim sonuçlarınızın temiz çıkmasına çok sevindim bir kez daha hepimizin içi rahatladı,bundan sonrası da güzel geçecek inşallah
aramıza yeni katılan berenimiz,vera,kezbancay ve minikleri :),kışgüneşi,ve tolga bey vasıtası ile arzu aramıza hoşgeldiniz :))) hepinizi bebişleriniz için kutlarım.
bu arada göbüşlerini koyan o güzel ağustos anneleri!!! hepinizi kıskandım,aranızda en şişman ben duruyorum,yarın koyacağım resmi siz de görünce evet diyeceksiniz :))
çilekçim canını sıkma,demesi bizlere kolay tabii ki anlıyorum ama patronunun dediklerini kulak arkası yap cnm ,önemli olan bebeğin ve sensin :)
barzeycim cok geçmiş olsun cnm,umarım ağrıların geçmiştir,Allah sana ve bebeğine sağlık versin,korusun cnmcım
aranıza dödüm kızlar :))) hepiizi çok özledim hepiniz aklımdaydınız,giremedim diye üzülüyordum.
güldenizcim sana da mrb cnm evine dönmüşsün annenden :)

aylincim bana da yollar msn aylinin tel ben de konuşayım bi üzüldüm çok :a015:

canım benim açtım ama gelmemiş özelden msj..ben de çok merak ettim..bir sesiini duyayım istedim..ama sen çıkmışsın çok üzüldüm artık geç arayamam ama numara olursa yarın ararım..sağol canım sana da zahmet olacak..

kafamçokkarıştı ölücem bu diş ağrısından,yarın öğleden sonra kardeşimi dra götürücem onda da kist oluştu,2-3 gündür yürüyemiyor.ameliyat olma durumu var.ondan sonra da dişçiye gidicem,giremezsem yarın için merak etmeyin kızlar...Şeniz

hoşgeldinnnnnnnnn canımmmmmmmmm.çok şükür sadece diş problemin var ki onun için de çok geçmiş olsun canım..güzel kızın da iyiymiş aman aman yer onu teyzesi..valla çok merak ettik sizi.birden sesiniz kesildi korktuk..aylin zaten hastanedeymiş çok üzüldük..ayrıca görümcene de geçmiş olsun umarım şimdi iyidir.a.s.

bu aarada özel msj nasıl atılıyor arkadaşlar...linkini göremedim kullanıcı adımın altında özel msjlar kutusu var ama boş diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…