2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evt cnm iyi,ben annemde kalıyorum,onu da getirfik buraya yaylana yaylana yürüyo :) aynı şey kardeşimde de var şimdi yarın da onu götürücem.
bu diş sorunu var ama ne sorun bi bilsen cnm,öldürüyo,diyorum ki annemlere kafamı duvara vurun patlatın geçer o derece ağrım var,şimdi bile zor duruyorum,sizleri özledim çok bi bakıyım dedim dayanabildiğim kadar. a.s.
aylin'in tel bana da verir msnz yarın ben de arıyım onu

canım çok geçmiş olsun..valla ne desem iyi gelir diye hepsi hamilelikte problem olur sanırım..allah şifa versin..ben de bekliyorum numarasını sen alırsan ban yollar mısın bana gelirse sana yollarım..

elvinnncimm hoşgeldinn bu aradaa senide çok merak ettik canımm iyi olmana sevindim umarımm dişinde iyi olurr.kızlarr kusura bakmayın akşmları bilgisayarı eşimle paylaşıyorumm her zaman başında duramıyorumm arada bir okuyorum çekiliyorumm ama buradaysanız numarayı yolluyorum hemen.

asliicim geldim,saol cnm ağrıdan ölüyorum walla,ağrı kesici alıp yatıcam,uyuyabilirsem tabii cnm numarayı yollar msn,yarın arıyım.

asliicım dayanamıyorum dişimin ağrısından,yatıyorum ben a yollar msn aylin'in telefonunu.
hepinizi öptüm iyi geceler güsel anneler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
aslii ve elvin merhabalar gerçi gece yarısı oldu ama ben günaydınlara yetişemiyorum ondan şimdi yazdım. elvin arkadaşım geçmiş olsun.inşallah yarın diş ağrısından da kurtulursun.herkes uyuyor ama hepinize iyi geceler arkadaşlar.:1closedeyes:

a.s.eveeet saaat 01.20 yani ertesi güne geçtik. sizler uyanınca ilk ben yazmış olucam. sütümü içiyorum birazdan yatıcaam. HEPİNİZE KOCAMAN GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIN.(MİNİK KELEBEKLERİNİZE DE). inşallah herkes için aydınlık bir gün olur.

canım benim yaaa :çok üzgünüm: seni çok iyi anlıyorum. oğluşunda kist vardı demek. aynı sey benim de bi arkadaşımın başına geldi. onunda bebeğinin beyninde 4 tane küçük küçük kist oluşmuş. doktor erken teşhis edildiği için belki kaybalobileceğini söylemiş ama beyinde olması onları korkutmuş.. senin bebeğinin kisti ne güzel yok olmuş. demek ilk amniyosentez sonuçların güzel çıktı. inşallah diğer sonunda çok güzel çıkıcak. amniyosentez sonucunu bekleyen bi ben değilmişim meğer... herkes iyi sonuçlarla döndü aramıza eminim bizde iyi sonuçlarla döneceğiz... allah kızınıda oğlunuda sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım.

canım yaa özledim sizi .. iyi olmanıza sevindimm diş ağrısı içinde çok geçmiş olsun dayanızlmaz bişeydir bilirim canımm... en kısa zamanda karşılaşmak dileği ile canım kocaman öpüyorumm a.s.

elvincim ohhh yaa rahatlattın bizleri... çok korkmuştuk senden de epeydir haber alamayınca... neyseki burdasın ve tekrar aramızdasın...
canım çok geçmiş olsun. o diş ağrısından bende çekiyorum ve bile bile de doktora gitmiyorum... gerçi çok fazla ağrımıyor benimkisi... halbuki dolgu yaptırmışıtım hamile olmadan önce ama banamısın demiyor...
resminide bir an önce koy bakalım görelim seni ve prensesini :icecream:

Buarada herkese günaydın arkadaşlarrrr... Neysekiii herkesten haberdar olduk kafalarımız rahat... İnşallah aylincim de bir an önce sağlığına kavuşur ve tekrar aramıza katılır..
Güzel bir gün diliyorum arkidişler hepinize... a.s. a.s. a.s.

GÜNAYDIN KIZLARa.s.BUGUN ÇOK GÜZEL BİGÜN OLUR UMARIM HEPİMİZ İÇİN OH OHH ELVİNDE GELMİŞ HOŞGELMİŞ AYLİNİMİZDE BULDUK NE MUTLU BİZE KIZLAR KEZBANCAY GÜNAYDIN CANIM GEÇMİŞ OLSUN EMİNİM SENİNDE SONUÇLARIN İİ ÇIKACAK CANIM ÜZME KENDİNİ OĞLUŞUNDAKİ KİSTİN GEÇMESİDE ÇOK SEVİNDİRİCİ BİR HABER ELVİN ÇOK MERAK ETTİK SENİDE ÇOK TA ÖZLEDİK CANIM DİŞİN İÇİN ÜZÜLDÜM GEÇMİŞ OLSUN.HAVVACIM DÜN SANA TEŞEKKÜR EDEMEDİM CANIM AYLİNİN TELİNİ BULDUN BİZE ÇOK SAOL CANIM AMA NASI BULDUN HALA ANLAMADIM ANLATSANA BİZEDEa.s.

asliicim geldim,saol cnm ağrıdan ölüyorum walla,ağrı kesici alıp yatıcam,uyuyabilirsem tabii cnm numarayı yollar msn,yarın arıyım.
elvincim ben sana dün gece yolladım gelmedi mi?yatmadan yolladım ki sabah alasın diye tekrar geçmiş olsun canım..diş seni bayağı zorladı.çok kötüdür ağrısı..msjlarına baktın mı?

günaydınnnnnnnnnnn canım arkadaşlarım ve teyzesinin güzelleria.s.
aylini aramak için sabırsızlanıyorum ama sabah sabah uyandırmak istemediğimden bekleyeceğim..:sm_confused:sizler nasılsınız güzel arkadaşlarım? bugün burda güneş var yani hava açık umarım sizinde gününüz aydınlık olur..

Kizlar Aman Haa Havalara Aldanipta Incecik Giyinmeyin Ben Acisini çok Kötü çektim Dün Sağ Göğsümün Altina Dayanilmaz Bir Ağri Girdi çocuk Gibi Ağladim Nefes Alamiyorum Birde Grip Olmuşum Feci Bi şekilde .öksüremiyorum Bişey Batiyo Resmen Hemen Dr.ma çiktim Ne O Doğuruyomusun Dedi Beni Görünce:)artik Acim Yüzüme Yansimiş Ve Kivraniyorum çok Kötüydü Ya Neyse Ultrasonda Baktilar Safrakesesi Böbrek Karaciğer Hiçbirinde Bişe Yok çok şükür Korkulcak Bişe Deil üşütmekten Olmuş Aman Kizlar Dikkat Edin Ben Bitmiş Bi Durumdayim çok Aci çektim Allah Kimseye çektirmesin çok Zor Valla Neyseki Bugun Daha Iiyim

çok geçmiş olsunn.. çok dikkat et kendine canım çok hassas dönemlerdeyiz zaten hemen şifayı kapabiliriz bol vitaminli beslenmektede fayda var tabi ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…