hoşgeldinnnnnnnnn canımmmmmmmmm.çok şükür sadece diş problemin var ki onun için de çok geçmiş olsun canım..güzel kızın da iyiymiş aman aman yer onu teyzesi..valla çok merak ettik sizi.birden sesiniz kesildi korktuk..aylin zaten hastanedeymiş çok üzüldük..ayrıca görümcene de geçmiş olsun umarım şimdi iyidir.a.s.
elvinnncimm hoşgeldinn bu aradaa senide çok merak ettik canımm iyi olmana sevindim umarımm dişinde iyi olurr.kızlarr kusura bakmayın akşmları bilgisayarı eşimle paylaşıyorumm her zaman başında duramıyorumm arada bir okuyorum çekiliyorumm ama buradaysanız numarayı yolluyorum hemen.
öncelikle bu sıcak ilgine teşekkürler arkadşım.diğer arkadaşlarla aranızdaki dialog ve bağ beni kıskandırdı doğrusu ne mutlu bana ki böyle bir gruba dahil oldum. benim 3lütestte 153te1risk çıktı. hemen fetal anomali testi yapıldı 2uzman dr inceledi. oğluşum da beyninde kist çıktı şu an bunu yazarken bile ellerim titriyor.çok kötü günler geçirdim.aynı gün rahim duvarının kısalmış olduğunu öğrendim erken doğum riskim olabilirdi yani ilaca başladım.dr bebeğimdeki kistlerin büyük ihtimalle 24 haftaya kadar geçeceğini söyledi. ama ben hemen amniosentez yaptırmak istedim.19.haftada yapıldı ikizde her dr yapamıyormuş izmirde 3 tane uzman varmış egeüniversitesinde yapıldı.tek iğneyle iki bebeğimdende alındı ama karnımı oydular yaani.iki iğne ile girseydi bu kadar acımayacaktı.nihayet ilk sonucu 1gün sonra aldık allaha şükür temizdi.şimdi asıl sonucu bekliyorum.kistlerde 1hafta sonra yok olmuştu. içim rahatladı.mat ayı kabuslarla geçti anlayacağın. erken doğum olayıda prepar kullanıyorum günde 3 kez ve sadece wc ihtiyacım için kalkabiliyorum yataktan ve doğuma kadar böyle gidecek yani inşallah ağustos annesi olabilirim.bir soru sordum bin pişman oldun dimi. evde kimseyle konuşamıyorum ya birini yakalayınca çenem düşüyor böyle. sanada geçmişolsun bu arada bebeğinle sağlıklı mutlu günlere inş.
SANEMCİM,HAVVACIM,AYLİNCİM,WROSE,ASLİİ,VE PEDİCİM BEN GELDİM canlarım,merak etmişsiniz beni kusura bakmayın birkaç gündür giremedim.
cmrts kontrole gittim minik kızım iyi şükür :) 23 cm ve 436 gr olmuş.16sında 2.düzey usg ye gireceğim. h.sonundan beri keyifsizim,dün de görümcem kist amelyatı oldu sabah onun yanındaydım.öğleden sonrada dayanılmaz bi diş ağrısı tuttu,uzun zamandır sıkıntım vardı gitmiyordum dişçiye 5ay dolsun istiyordum.dün gece acil dişçiye gittik eşimleilaç koydular yarın gene gideceğim tedaviye başlanacak bugünde duramadım ağrıdan şu anda bile hepinizi özlediğim için suratım uyuşuk bir halde yazıyorum.
bütün yazışmalarınızı okudum.
sanemcim,dilekçim,sgselçukçum ve ilkbebeğim sonuçlarınızın temiz çıkmasına çok sevindim bir kez daha hepimizin içi rahatladı,bundan sonrası da güzel geçecek inşallah
aramıza yeni katılan berenimiz,vera,kezbancay ve minikleri :),kışgüneşi,ve tolga bey vasıtası ile arzu aramıza hoşgeldiniz :))) hepinizi bebişleriniz için kutlarım.
bu arada göbüşlerini koyan o güzel ağustos anneleri!!! hepinizi kıskandım,aranızda en şişman ben duruyorum,yarın koyacağım resmi siz de görünce evet diyeceksiniz :))
çilekçim canını sıkma,demesi bizlere kolay tabii ki anlıyorum ama patronunun dediklerini kulak arkası yap cnm ,önemli olan bebeğin ve sensin :)
barzeycim cok geçmiş olsun cnm,umarım ağrıların geçmiştir,Allah sana ve bebeğine sağlık versin,korusun cnmcım
aranıza dödüm kızlar :))) hepiizi çok özledim hepiniz aklımdaydınız,giremedim diye üzülüyordum.
güldenizcim sana da mrb cnm evine dönmüşsün annenden :)
SANEMCİM,HAVVACIM,AYLİNCİM,WROSE,ASLİİ,VE PEDİCİM BEN GELDİM canlarım,merak etmişsiniz beni kusura bakmayın birkaç gündür giremedim.
cmrts kontrole gittim minik kızım iyi şükür :) 23 cm ve 436 gr olmuş.16sında 2.düzey usg ye gireceğim. h.sonundan beri keyifsizim,dün de görümcem kist amelyatı oldu sabah onun yanındaydım.öğleden sonrada dayanılmaz bi diş ağrısı tuttu,uzun zamandır sıkıntım vardı gitmiyordum dişçiye 5ay dolsun istiyordum.dün gece acil dişçiye gittik eşimleilaç koydular yarın gene gideceğim tedaviye başlanacak bugünde duramadım ağrıdan şu anda bile hepinizi özlediğim için suratım uyuşuk bir halde yazıyorum.
bütün yazışmalarınızı okudum.
sanemcim,dilekçim,sgselçukçum ve ilkbebeğim sonuçlarınızın temiz çıkmasına çok sevindim bir kez daha hepimizin içi rahatladı,bundan sonrası da güzel geçecek inşallah
aramıza yeni katılan berenimiz,vera,kezbancay ve minikleri :),kışgüneşi,ve tolga bey vasıtası ile arzu aramıza hoşgeldiniz :))) hepinizi bebişleriniz için kutlarım.
bu arada göbüşlerini koyan o güzel ağustos anneleri!!! hepinizi kıskandım,aranızda en şişman ben duruyorum,yarın koyacağım resmi siz de görünce evet diyeceksiniz :))
çilekçim canını sıkma,demesi bizlere kolay tabii ki anlıyorum ama patronunun dediklerini kulak arkası yap cnm ,önemli olan bebeğin ve sensin :)
barzeycim cok geçmiş olsun cnm,umarım ağrıların geçmiştir,Allah sana ve bebeğine sağlık versin,korusun cnmcım
aranıza dödüm kızlar :))) hepiizi çok özledim hepiniz aklımdaydınız,giremedim diye üzülüyordum.
güldenizcim sana da mrb cnm evine dönmüşsün annenden :)
elvincim ben sana dün gece yolladım gelmedi mi?yatmadan yolladım ki sabah alasın diye tekrar geçmiş olsun canım..diş seni bayağı zorladı.çok kötüdür ağrısı..msjlarına baktın mı?asliicim geldim,saol cnm ağrıdan ölüyorum walla,ağrı kesici alıp yatıcam,uyuyabilirsem tabiicnm numarayı yollar msn,yarın arıyım.
Kizlar Aman Haa Havalara Aldanipta Incecik Giyinmeyin Ben Acisini çok Kötü çektim Dün Sağ Göğsümün Altina Dayanilmaz Bir Ağri Girdi çocuk Gibi Ağladim Nefes Alamiyorum Birde Grip Olmuşum Feci Bi şekilde .öksüremiyorum Bişey Batiyo Resmen Hemen Dr.ma çiktim Ne O Doğuruyomusun Dedi Beni Görünce:)artik Acim Yüzüme Yansimiş Ve Kivraniyorum çok Kötüydü Ya Neyse Ultrasonda Baktilar Safrakesesi Böbrek Karaciğer Hiçbirinde Bişe Yok çok şükür Korkulcak Bişe Deil üşütmekten Olmuş Aman Kizlar Dikkat Edin Ben Bitmiş Bi Durumdayim çok Aci çektim Allah Kimseye çektirmesin çok Zor Valla Neyseki Bugun Daha Iiyim[/QUOTE
canım benim çok geçmiş olsun aman dikkat et sen bir de çalışıyorsun dinlenemiyorsundur da...a.s.bence de havalar aldatıcı şu aralar bir bakıyorsun günş açmış bir bakıyorsun şakı şakı yağmur yağıyor tam bahar işte:dance:
Kizlar Aman Haa Havalara Aldanipta Incecik Giyinmeyin Ben Acisini çok Kötü çektim Dün Sağ Göğsümün Altina Dayanilmaz Bir Ağri Girdi çocuk Gibi Ağladim Nefes Alamiyorum Birde Grip Olmuşum Feci Bi şekilde .öksüremiyorum Bişey Batiyo Resmen Hemen Dr.ma çiktim Ne O Doğuruyomusun Dedi Beni Görünce:)artik Acim Yüzüme Yansimiş Ve Kivraniyorum çok Kötüydü Ya Neyse Ultrasonda Baktilar Safrakesesi Böbrek Karaciğer Hiçbirinde Bişe Yok çok şükür Korkulcak Bişe Deil üşütmekten Olmuş Aman Kizlar Dikkat Edin Ben Bitmiş Bi Durumdayim çok Aci çektim Allah Kimseye çektirmesin çok Zor Valla Neyseki Bugun Daha Iiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?