2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar günaydın. ben vu gece tuhaf tuhaf rüyalar gördüm bi garip hissediyorum kendimi. çok yoğun bel ağrım var sanırım ondan kabuslar gördüm. ya arkadaşlar bişey sorcam özel mesaj dedğiniz nedir. bende aylini aramak isterim. bana bigi verirmisiniz

Saol Canim Evet çalişiorum Ama Allahtan Hastanedeyim Eliminaltinda Dr.lar:)oyüzden şansliyim

elvincim canım senden haber almak çok güzel. iyi olmana çok sevindim. kendine dikkat eta.s.

Ya Kizlar Ben Dr.lar Ne Derse Desin Sizinde Fikrinizi Almadan Yapamiyorum.ben Iki Haftada Bir Bazen Daha Sik Aralikla Ultrasona Giriyorum Mesela Pazartesi Benden Hafif Su Gelmişti Bahsetmiştim Onun Için Bakti Dr.dünde Bu Ağrim Yüzünden Baktilar Cumada Doplerim Var Dr.lar Hernekadar Bi Sakincasi Yok Desede Içim Rahat Etmiyor Siz Ne Siklikla Giriyosunuz Kizlar Tedirgin Oluyorum Ama Girmedednde Yapamiyorum Resmen Bağimlilik Yapti Bende

kızlar anlatıyorum nasıl bulduğumu... allahtan aylin bize çok fazla ipucu bırakmış onları değerlendirerek ulaştım sonunda ayline. ilk aklıma gelen amniyosentez sonucundaki numarayı aramak oldu. aradım doktoruyla görüştürmediler ilk başta...rica ettim biraz yalvar yakar bağladılar doktora. görüştüm ama o da bana sadece iki kere geldi en son amniyosentezini yaptım ondan sonrada görüşmedim dedi... (hüsran) sonra aklıma facebooktaki profili geldi. oraya çalıştığı yerin adını da yazmış. sistem diye bir yer. beylikdüzünde de oturduğunu biliyorum ya aylinin evine yakın olduğunu da biliyorum iş yerinin. dedim ancak ordan bulabilirim. googleda arattırdım sitem beylikdüzü diye ilk karşıma sistem alüminyum diye bir yer çıktı. aradım çıkan sekretere aylin ütebay ile görüşmek istiyorum dedim kız bi sn bağlıyorum deyince heyecanladım. meğer kız yanlış anlamış beni. bunu sizde biliyorsunuz ( neyse dedim ben muhakkak ulaşcam ayline. bakırköy acıbadem hastanesini aradım. oradan bilgilerini istesem verirler belki dedim. vermediler başta. evet bizim hastamız neden kendisine ulaşmak istiyorsunuz dedi danışmadki kız. bende durumu izah ettim. kendisinden haber alamıyoruz riskli bir gebelik yaşıyordu belki hastanenizdedir falan dedim. bi sn dedi başka bir birime bağladılar. oradan aylin ütebay ile ilgili bilgi almak istiyorum dedim. odasına aktarıyorum deyince çok oldum. öeğer gerçekten de orada yatıyormuş. sonra annesi çıktı telefona(çok güzel bir sesti) oda bi sn kızım ayline veriyim deyince sonunda amacıma ulaşmış oldum. işte kızlar böyle. buarada bisürü yerden de ulaşmaya çalıştım yine ayline. kocasının adını da biliyorum ya 11811'den ev telefonunu bulmaya çalıştım. ama kayıtlı değilmiş. daha bisürü seyler işte yaa... böyle işte :1rolleyes::1rolleyes:

Ben bir sağılkçı gözüyle bakıyorum olaya ve kanıtlanmış bir şey olmamasına rağmen sonuçta bebeği dışardan ultrasonic sesle rahatsız ediyorsun o yüzden sık girmiyorum doktorumun çağırdığı tarihler genelde 1 ay yada 1,5 aya denk geliyor..ama şimdiye kadar girmeninde senin bebişin için bir sakıncası olmuştur diyemez kimse..benim bir hocam girmeyin diye beni geçen yıl uyarmıştı ama ben de bebişimi görmeyi o kadar seviyorum ki insan istiyordaÇok üzgünüm çoookama kontrol amaçlı mecburen gireceksin yapacak bişey yok..yurtdışında 5 aylık olana kadar ultrason yokmuş benim bir arkadaşımın yengesine bakmamışlar bir kez bile..bunlar da kafa karıştırabiliyor..:sm_confused:

hehehe benim dr ayda bir gidiyorum ama dayanamadığımdan işyerime yakın poliklinik var ona gidiyorum arada eşim canın sıkıldıkça görüyorsun oğlunu diyorr :dance: hatta bana bi ultrason cihazı almayı bile önerdiler yani hehehe ne yapayım dayanamıyorum.. ama sık girmek iyi değil diyorlar sonuçta ışınlarda bebişi rahatsız edermiş canım.. ama senin etrafında o kadar dr var daha iyi bilirler di mi..

ya süpersin canım ya..dedektiflik bürosu falan aç sen biz de yardım ederiz sana..:dance:
müthiş bir araştırma olmuş bu:hooray:çok iyi düşünmüşsün...

canım ultrasonun bebeğe hiç bir sakıncası yok ben de ilk başlarda çok tedirgin olmuştum. ve gittiğim her doktorada bunu sormuştum. hepside aynı seyi söylediler... "hayır bir zararı yok" ben ki ilk başlarda haftada en az 2 kez ultrasona giriyordum. ankarada gitmediğim hastane kalmadı... sen sakın bundan endişe etme

günaydın güzel anne adaylarıma.s.
son zamanlarda çok giremedim bayağı bi dolmuş sayfalar:1shok:
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniza.s.
şu dedektiflik olayına da bravoa.s
benim bir haftadır tansiyonum düşüyor,midem bulanıyor, hem de ishalim var :a015:haftaya bugün karsatan evime geçiyorum muaynelerimi olacam inşallah bebekte bi sorun yoktur:çok üzgünüm:

:roflol::roflol:BRAVO SANA GERÇEKTEN TEBRİK EDERİMa.s.

CANIM ULTRASON IŞIN DEİLMİŞ SES DALGASI DİOLAR DR.LAR Bİ SAKINCASI YOK DEDİLER HEMEN HEMEN HEPSİNE SORDUM BİR İKİTANESİ BUKADAR SIK GİRME DEDİ AMA İŞTE ENGEL OLAMIYORUM KENDİME

kalachakracımmmmm çok sağol.bizi aydınlattın...
ama ben çok üzüldüm yaaaaaaaaaaaaaaaaa senağlama
bu kadar büyütmüşken bebeğini ne kanaması...senağlama
kızcağız bize moral verirken kendi şu an nerelerde yaaaa...:çok üzgünüm: ve biz ona yardımcı olamıyoruz.ne kadar kötü bir durum senağlama
zaten buraya uğramamasından endişelenmiştim.çalışsaydı yada evde olsaydı bizi bırakmazdı, eminim...sesi çıkmayınca anladım kötü bişeylerin olduğunu...
allahım onu ve alpimizi korusun...

EVET YA YURTDIŞINDA GERÇEKTENDE ÖYLEYMİŞ KAFA KARIŞTIRIYO GERÇEKTENDE NEYSE BENDE KENDİME SÖZ VERDİM CUMA DOPLERİMİ ÇEKTİREYİM ARIK BENDE AYDA BİR OLMADI 20 GÜNDE BİR GİRCEM CANIM SAOL VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN BUARADA MESLEĞİN NE?

BİZDE ÇOK ÜZÜLDÜK AMA ENDİŞLENİCEK BİŞE YOK PLESANTAYLA ALAKALI Bİ KANAMA BU BÜYÜK OLDUĞU İÇİN BENİMDE OLMUŞTU BUNDAN 20 GÜN ÖNCE FİLAN BENİMDE PLESENTAM DA PROBLEM VARDI AYLİNİN SESİ ÇOK İİYDİ BEBİŞİNDEDE ŞÜKÜRLER OLSUN PROBLEM YOKMUŞ CANIM

seninde benim gibi çok sorunlu geçmiş gebeliğin.bende hiç bişey anlamadım hamileliğimden,yok dış gebelik olabilir, yok kisin var, yok düşük tehliken var,bide 3lü testin kötü çıkması ,amniosentez,sonuçları beklerken hep acabalar???*
yani zehir oldu bana.eşime,aileme,artık dr dan testten ultrasondan korkar olmuştum.neyseki atlattık.şuan çok şükür sorunum yok.umarım bundan sonra çok güzel geçer hamileliğin.senin işin bizdende zor.ama çok tatlı olur minik bıdıklar.....yerim ben onları yaaa sırnaşık şey
çoğul gebeliklerde doğum 2 hafta öncedende olabiliyor,belki dahada erken.sağlıklı olsunda bebişlerin.önemli olan o.ay ne heyecanlıdır, ikiz annesi olmak....allahım seni ve bebişlerini nazarlardan korusun a.s.

çok sevindim aylincim.umarım bunuda atlatır.oda çok sorunlu bir hamilelik dönemi yaşadı,canım arkadaşım.hepsini atlatır, allahımın izniyle...o çok pozitif biri, bize hep umutlar verdi...hep yanımızdaydı...sağlığına kavuşacağına eminim aylincim...tekrar sağol.içimi rahatlattınız.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…