aylinin tel isitiyorum bende arayım kızlar yaa
canım sana yollamaya çalıştım ama özel msj alımını açman gerekiyormuş onu bir aç istersen sonra tekrar deneyeyim..
GÜNAYDIN KIZLARa.s.BUGUN ÇOK GÜZEL BİGÜN OLUR UMARIM HEPİMİZ İÇİN OH OHH ELVİNDE GELMİŞ HOŞGELMİŞ AYLİNİMİZDE BULDUK NE MUTLU BİZE KIZLAR KEZBANCAY GÜNAYDIN CANIM GEÇMİŞ OLSUN EMİNİM SENİNDE SONUÇLARIN İİ ÇIKACAK CANIM ÜZME KENDİNİ OĞLUŞUNDAKİ KİSTİN GEÇMESİDE ÇOK SEVİNDİRİCİ BİR HABER ELVİN ÇOK MERAK ETTİK SENİDE ÇOK TA ÖZLEDİK CANIM DİŞİN İÇİN ÜZÜLDÜM GEÇMİŞ OLSUN.HAVVACIM DÜN SANA TEŞEKKÜR EDEMEDİM CANIM AYLİNİN TELİNİ BULDUN BİZE ÇOK SAOL CANIM AMA NASI BULDUN HALA ANLAMADIM ANLATSANA BİZEDEa.s.
Ya Kizlar Ben Dr.lar Ne Derse Desin Sizinde Fikrinizi Almadan Yapamiyorum.ben Iki Haftada Bir Bazen Daha Sik Aralikla Ultrasona Giriyorum Mesela Pazartesi Benden Hafif Su Gelmişti Bahsetmiştim Onun Için Bakti Dr.dünde Bu Ağrim Yüzünden Baktilar Cumada Doplerim Var Dr.lar Hernekadar Bi Sakincasi Yok Desede Içim Rahat Etmiyor Siz Ne Siklikla Giriyosunuz Kizlar Tedirgin Oluyorum Ama Girmedednde Yapamiyorum Resmen Bağimlilik Yapti Bende
Ya Kizlar Ben Dr.lar Ne Derse Desin Sizinde Fikrinizi Almadan Yapamiyorum.ben Iki Haftada Bir Bazen Daha Sik Aralikla Ultrasona Giriyorum Mesela Pazartesi Benden Hafif Su Gelmişti Bahsetmiştim Onun Için Bakti Dr.dünde Bu Ağrim Yüzünden Baktilar Cumada Doplerim Var Dr.lar Hernekadar Bi Sakincasi Yok Desede Içim Rahat Etmiyor Siz Ne Siklikla Giriyosunuz Kizlar Tedirgin Oluyorum Ama Girmedednde Yapamiyorum Resmen Bağimlilik Yapti Bende
ya süpersin canım ya..dedektiflik bürosu falan aç sen biz de yardım ederiz sana..:dance:kızlar anlatıyorum nasıl bulduğumu... allahtan aylin bize çok fazla ipucu bırakmış onları değerlendirerek ulaştım sonunda ayline. ilk aklıma gelen amniyosentez sonucundaki numarayı aramak oldu. aradım doktoruyla görüştürmediler ilk başta...rica ettim biraz yalvar yakar bağladılar doktora. görüştüm ama o da bana sadece iki kere geldi en son amniyosentezini yaptım ondan sonrada görüşmedim dedi... (hüsran) sonra aklıma facebooktaki profili geldi. oraya çalıştığı yerin adını da yazmış. sistem diye bir yer. beylikdüzünde de oturduğunu biliyorum ya aylinin evine yakın olduğunu da biliyorum iş yerinin. dedim ancak ordan bulabilirim. googleda arattırdım sitem beylikdüzü diye ilk karşıma sistem alüminyum diye bir yer çıktı. aradım çıkan sekretere aylin ütebay ile görüşmek istiyorum dedim kız bi sn bağlıyorum deyince heyecanladım. meğer kız yanlış anlamış beni. bunu sizde biliyorsunuz( neyse dedim ben muhakkak ulaşcam ayline. bakırköy acıbadem hastanesini aradım. oradan bilgilerini istesem verirler belki dedim. vermediler başta. evet bizim hastamız neden kendisine ulaşmak istiyorsunuz dedi danışmadki kız. bende durumu izah ettim. kendisinden haber alamıyoruz riskli bir gebelik yaşıyordu belki hastanenizdedir falan dedim. bi sn dedi başka bir birime bağladılar. oradan aylin ütebay ile ilgili bilgi almak istiyorum dedim. odasına aktarıyorum deyince çok oldum. öeğer gerçekten de orada yatıyormuş. sonra annesi çıktı telefona(çok güzel bir sesti) oda bi sn kızım ayline veriyim deyince sonunda amacıma ulaşmış oldum. işte kızlar böyle. buarada bisürü yerden de ulaşmaya çalıştım yine ayline. kocasının adını da biliyorum ya 11811'den ev telefonunu bulmaya çalıştım. ama kayıtlı değilmiş. daha bisürü seyler işte yaa... böyle işte :1rolleyes::1rolleyes:
:roflol::roflol:BRAVO SANA GERÇEKTEN TEBRİK EDERİMa.s.kızlar anlatıyorum nasıl bulduğumu... allahtan aylin bize çok fazla ipucu bırakmış onları değerlendirerek ulaştım sonunda ayline. ilk aklıma gelen amniyosentez sonucundaki numarayı aramak oldu. aradım doktoruyla görüştürmediler ilk başta...rica ettim biraz yalvar yakar bağladılar doktora. görüştüm ama o da bana sadece iki kere geldi en son amniyosentezini yaptım ondan sonrada görüşmedim dedi... (hüsran) sonra aklıma facebooktaki profili geldi. oraya çalıştığı yerin adını da yazmış. sistem diye bir yer. beylikdüzünde de oturduğunu biliyorum ya aylinin evine yakın olduğunu da biliyorum iş yerinin. dedim ancak ordan bulabilirim. googleda arattırdım sitem beylikdüzü diye ilk karşıma sistem alüminyum diye bir yer çıktı. aradım çıkan sekretere aylin ütebay ile görüşmek istiyorum dedim kız bi sn bağlıyorum deyince heyecanladım. meğer kız yanlış anlamış beni. bunu sizde biliyorsunuz( neyse dedim ben muhakkak ulaşcam ayline. bakırköy acıbadem hastanesini aradım. oradan bilgilerini istesem verirler belki dedim. vermediler başta. evet bizim hastamız neden kendisine ulaşmak istiyorsunuz dedi danışmadki kız. bende durumu izah ettim. kendisinden haber alamıyoruz riskli bir gebelik yaşıyordu belki hastanenizdedir falan dedim. bi sn dedi başka bir birime bağladılar. oradan aylin ütebay ile ilgili bilgi almak istiyorum dedim. odasına aktarıyorum deyince çok oldum. öeğer gerçekten de orada yatıyormuş. sonra annesi çıktı telefona(çok güzel bir sesti) oda bi sn kızım ayline veriyim deyince sonunda amacıma ulaşmış oldum. işte kızlar böyle. buarada bisürü yerden de ulaşmaya çalıştım yine ayline. kocasının adını da biliyorum ya 11811'den ev telefonunu bulmaya çalıştım. ama kayıtlı değilmiş. daha bisürü seyler işte yaa... böyle işte :1rolleyes::1rolleyes:
hehehe benim dr ayda bir gidiyorum ama dayanamadığımdan işyerime yakın poliklinik var ona gidiyorum arada eşim canın sıkıldıkça görüyorsun oğlunu diyorr :dance: hatta bana bi ultrason cihazı almayı bile önerdiler yani hehehe ne yapayım dayanamıyorum.. ama sık girmek iyi değil diyorlar sonuçta ışınlarda bebişi rahatsız edermiş canım.. ama senin etrafında o kadar dr var daha iyi bilirler di mi..
kzılar hastanede yatıyormuş aylin... hafta sonu kanaması olmuş... bebeği kaybediyorum sanmış ki çok şükür suan hersey yolundaymış. ntsye bağlamışlar.. suan gözetim altındaymış...anneciği yanındaymış ve doğum başlayana kadar da hep gözetim altında olcakmış. ben sizlere bu bilgileri veriyim. daha fazlasını aylinden öğrenebilirsiniz. isteyene telefon numarasını verebilirim ehehehehe.
ayyy çok sevindim yaaa... sesi herseye rağmen güzel geliyordu
EVET YA YURTDIŞINDA GERÇEKTENDE ÖYLEYMİŞ KAFA KARIŞTIRIYO GERÇEKTENDE NEYSE BENDE KENDİME SÖZ VERDİM CUMA DOPLERİMİ ÇEKTİREYİM ARIK BENDE AYDA BİR OLMADI 20 GÜNDE BİR GİRCEM CANIM SAOL VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN BUARADA MESLEĞİN NE?Ben bir sağılkçı gözüyle bakıyorum olaya ve kanıtlanmış bir şey olmamasına rağmen sonuçta bebeği dışardan ultrasonic sesle rahatsız ediyorsun o yüzden sık girmiyorum doktorumun çağırdığı tarihler genelde 1 ay yada 1,5 aya denk geliyor..ama şimdiye kadar girmeninde senin bebişin için bir sakıncası olmuştur diyemez kimse..benim bir hocam girmeyin diye beni geçen yıl uyarmıştı ama ben de bebişimi görmeyi o kadar seviyorum ki insan istiyordaÇok üzgünüm çoookama kontrol amaçlı mecburen gireceksin yapacak bişey yok..yurtdışında 5 aylık olana kadar ultrason yokmuş benim bir arkadaşımın yengesine bakmamışlar bir kez bile..bunlar da kafa karıştırabiliyor..:sm_confused:
BİZDE ÇOK ÜZÜLDÜK AMA ENDİŞLENİCEK BİŞE YOK PLESANTAYLA ALAKALI Bİ KANAMA BU BÜYÜK OLDUĞU İÇİN BENİMDE OLMUŞTU BUNDAN 20 GÜN ÖNCE FİLAN BENİMDE PLESENTAM DA PROBLEM VARDI AYLİNİN SESİ ÇOK İİYDİ BEBİŞİNDEDE ŞÜKÜRLER OLSUN PROBLEM YOKMUŞ CANIMkalachakracımmmmm çok sağol.bizi aydınlattın...
ama ben çok üzüldüm yaaaaaaaaaaaaaaaaa senağlama
bu kadar büyütmüşken bebeğini ne kanaması...senağlama
kızcağız bize moral verirken kendi şu an nerelerde yaaaa...:çok üzgünüm: ve biz ona yardımcı olamıyoruz.ne kadar kötü bir durum senağlama
zaten buraya uğramamasından endişelenmiştim.çalışsaydı yada evde olsaydı bizi bırakmazdı, eminim...sesi çıkmayınca anladım kötü bişeylerin olduğunu...
allahım onu ve alpimizi korusun...
öncelikle bu sıcak ilgine teşekkürler arkadşım.diğer arkadaşlarla aranızdaki dialog ve bağ beni kıskandırdı doğrusu ne mutlu bana ki böyle bir gruba dahil oldum. benim 3lütestte 153te1risk çıktı. hemen fetal anomali testi yapıldı 2uzman dr inceledi. oğluşum da beyninde kist çıktı şu an bunu yazarken bile ellerim titriyor.çok kötü günler geçirdim.aynı gün rahim duvarının kısalmış olduğunu öğrendim erken doğum riskim olabilirdi yani ilaca başladım.dr bebeğimdeki kistlerin büyük ihtimalle 24 haftaya kadar geçeceğini söyledi. ama ben hemen amniosentez yaptırmak istedim.19.haftada yapıldı ikizde her dr yapamıyormuş izmirde 3 tane uzman varmış egeüniversitesinde yapıldı.tek iğneyle iki bebeğimdende alındı ama karnımı oydular yaani.iki iğne ile girseydi bu kadar acımayacaktı.nihayet ilk sonucu 1gün sonra aldık allaha şükür temizdi.şimdi asıl sonucu bekliyorum.kistlerde 1hafta sonra yok olmuştu. içim rahatladı.mat ayı kabuslarla geçti anlayacağın. erken doğum olayıda prepar kullanıyorum günde 3 kez ve sadece wc ihtiyacım için kalkabiliyorum yataktan ve doğuma kadar böyle gidecek yani inşallah ağustos annesi olabilirim.bir soru sordum bin pişman oldun dimi. evde kimseyle konuşamıyorum ya birini yakalayınca çenem düşüyor böyle. sanada geçmişolsun bu arada bebeğinle sağlıklı mutlu günlere inş.
BİZDE ÇOK ÜZÜLDÜK AMA ENDİŞLENİCEK BİŞE YOK PLESANTAYLA ALAKALI Bİ KANAMA BU BÜYÜK OLDUĞU İÇİN BENİMDE OLMUŞTU BUNDAN 20 GÜN ÖNCE FİLAN BENİMDE PLESENTAM DA PROBLEM VARDI AYLİNİN SESİ ÇOK İİYDİ BEBİŞİNDEDE ŞÜKÜRLER OLSUN PROBLEM YOKMUŞ CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?