günaydın güzel anne adaylarıma.s.
son zamanlarda çok giremedim bayağı bi dolmuş sayfalar:1shok:
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniza.s.
şu dedektiflik olayına da bravoa.s
benim bir haftadır tansiyonum düşüyor,midem bulanıyor, hem de ishalim var :a015:haftaya bugün karsatan evime geçiyorum muaynelerimi olacam inşallah bebekte bi sorun yoktur:çok üzgünüm:
çok dikkat et kendine ve bebişine...çookk geçmiş olsun.galiba biraz üşüttün oralarda.oralarda serin tabiiii...aman canım dikkat et kendine.şu işlerin bitsede bir an önce dönsen ailenin yanına.hele tansiyon olayına çok dikkat et olurmu.öptüm seni ve bebişi a.s.
SANEMCİM,HAVVACIM,AYLİNCİM,WROSE,ASLİİ,VE PEDİCİM BEN GELDİM canlarım,merak etmişsiniz beni kusura bakmayın birkaç gündür giremedim.
cmrts kontrole gittim minik kızım iyi şükür :) 23 cm ve 436 gr olmuş.16sında 2.düzey usg ye gireceğim. h.sonundan beri keyifsizim,dün de görümcem kist amelyatı oldu sabah onun yanındaydım.öğleden sonrada dayanılmaz bi diş ağrısı tuttu,uzun zamandır sıkıntım vardı gitmiyordum dişçiye 5ay dolsun istiyordum.dün gece acil dişçiye gittik eşimleilaç koydular yarın gene gideceğim tedaviye başlanacak bugünde duramadım ağrıdan şu anda bile hepinizi özlediğim için suratım uyuşuk bir halde yazıyorum.
bütün yazışmalarınızı okudum.
sanemcim,dilekçim,sgselçukçum ve ilkbebeğim sonuçlarınızın temiz çıkmasına çok sevindim bir kez daha hepimizin içi rahatladı,bundan sonrası da güzel geçecek inşallah
aramıza yeni katılan berenimiz,vera,kezbancay ve minikleri :),kışgüneşi,ve tolga bey vasıtası ile arzu aramıza hoşgeldiniz :))) hepinizi bebişleriniz için kutlarım.
bu arada göbüşlerini koyan o güzel ağustos anneleri!!! hepinizi kıskandım,aranızda en şişman ben duruyorum,yarın koyacağım resmi siz de görünce evet diyeceksiniz :))
çilekçim canını sıkma,demesi bizlere kolay tabii ki anlıyorum ama patronunun dediklerini kulak arkası yap cnm ,önemli olan bebeğin ve sensin :)
barzeycim cok geçmiş olsun cnm,umarım ağrıların geçmiştir,Allah sana ve bebeğine sağlık versin,korusun cnmcım
aranıza dödüm kızlar :))) hepiizi çok özledim hepiniz aklımdaydınız,giremedim diye üzülüyordum.
güldenizcim sana da mrb cnm evine dönmüşsün annenden :)
evet canım eşimin işi nedeniyle burdayız..onun tayini de burdan zor çıkar çünkü anaüssü burası eşimin..Erdekte Uzunmu Kalcaksiniz Asker Eşisin Galiba Yaniliyomuyum Canim Valla Dediğin Gibi Kpss çok Zor Iş
çok taşekkür ederima.s. evet havalar biraz serin
benim için dua edin bi problem çıkmasın:çok üzgünüm:
Kizlar Aman Haa Havalara Aldanipta Incecik Giyinmeyin Ben Acisini çok Kötü çektim Dün Sağ Göğsümün Altina Dayanilmaz Bir Ağri Girdi çocuk Gibi Ağladim Nefes Alamiyorum Birde Grip Olmuşum Feci Bi şekilde .öksüremiyorum Bişey Batiyo Resmen Hemen Dr.ma çiktim Ne O Doğuruyomusun Dedi Beni Görünce:)artik Acim Yüzüme Yansimiş Ve Kivraniyorum çok Kötüydü Ya Neyse Ultrasonda Baktilar Safrakesesi Böbrek Karaciğer Hiçbirinde Bişe Yok çok şükür Korkulcak Bişe Deil üşütmekten Olmuş Aman Kizlar Dikkat Edin Ben Bitmiş Bi Durumdayim çok Aci çektim Allah Kimseye çektirmesin çok Zor Valla Neyseki Bugun Daha Iiyim
çok teşekkür ederimyerimseniben aslında tuzlu yemiyorum zaten tansiyonum yükselmiyor düşüyor:tomato:evet canım eşimin işi nedeniyle burdayız..onun tayini de burdan zor çıkar çünkü anaüssü burası eşimin..
SİNSER canım hoşgeldin geçmiş olsun aman dikkat et kendine ve tatlı bebişine..tuzdan uzak durmak lazım hem tansiyon hem ödem için...çok öptüm canım..
arkadaşlar günaydın. ben vu gece tuhaf tuhaf rüyalar gördüm bi garip hissediyorum kendimi. çok yoğun bel ağrım var sanırım ondan kabuslar gördüm. ya arkadaşlar bişey sorcam özel mesaj dedğiniz nedir. bende aylini aramak isterim. bana bigi verirmisiniz
Ya Kizlar Ben Dr.lar Ne Derse Desin Sizinde Fikrinizi Almadan Yapamiyorum.ben Iki Haftada Bir Bazen Daha Sik Aralikla Ultrasona Giriyorum Mesela Pazartesi Benden Hafif Su Gelmişti Bahsetmiştim Onun Için Bakti Dr.dünde Bu Ağrim Yüzünden Baktilar Cumada Doplerim Var Dr.lar Hernekadar Bi Sakincasi Yok Desede Içim Rahat Etmiyor Siz Ne Siklikla Giriyosunuz Kizlar Tedirgin Oluyorum Ama Girmedednde Yapamiyorum Resmen Bağimlilik Yapti Bende
çilekcim hamilelerde genelde böyle tuhaf rüya / kabuslar çok görülürmüş.doğumdan sonra geçtiği için uzmanlar hamileliğin verdiği strese bağlıyorlar.bende çok tuhaf ve korkutucu rüyalar görüyorum.herhalde sıkıntılarımızdan dolayı....doğumdan sonra geçer inşallah...
bazende yüksekten düşüyormuş bibi oluyorum.o beni çok kötü yapıyor... :uhm:
sizede böyle oluyor mu???
kızlar anlatıyorum nasıl bulduğumu... allahtan aylin bize çok fazla ipucu bırakmış onları değerlendirerek ulaştım sonunda ayline. ilk aklıma gelen amniyosentez sonucundaki numarayı aramak oldu. aradım doktoruyla görüştürmediler ilk başta...rica ettim biraz yalvar yakar bağladılar doktora. görüştüm ama o da bana sadece iki kere geldi en son amniyosentezini yaptım ondan sonrada görüşmedim dedi... (hüsran) sonra aklıma facebooktaki profili geldi. oraya çalıştığı yerin adını da yazmış. sistem diye bir yer. beylikdüzünde de oturduğunu biliyorum ya aylinin evine yakın olduğunu da biliyorum iş yerinin. dedim ancak ordan bulabilirim. googleda arattırdım sitem beylikdüzü diye ilk karşıma sistem alüminyum diye bir yer çıktı. aradım çıkan sekretere aylin ütebay ile görüşmek istiyorum dedim kız bi sn bağlıyorum deyince heyecanladım. meğer kız yanlış anlamış beni. bunu sizde biliyorsunuz( neyse dedim ben muhakkak ulaşcam ayline. bakırköy acıbadem hastanesini aradım. oradan bilgilerini istesem verirler belki dedim. vermediler başta. evet bizim hastamız neden kendisine ulaşmak istiyorsunuz dedi danışmadki kız. bende durumu izah ettim. kendisinden haber alamıyoruz riskli bir gebelik yaşıyordu belki hastanenizdedir falan dedim. bi sn dedi başka bir birime bağladılar. oradan aylin ütebay ile ilgili bilgi almak istiyorum dedim. odasına aktarıyorum deyince çok oldum. öeğer gerçekten de orada yatıyormuş. sonra annesi çıktı telefona(çok güzel bir sesti) oda bi sn kızım ayline veriyim deyince sonunda amacıma ulaşmış oldum. işte kızlar böyle. buarada bisürü yerden de ulaşmaya çalıştım yine ayline. kocasının adını da biliyorum ya 11811'den ev telefonunu bulmaya çalıştım. ama kayıtlı değilmiş. daha bisürü seyler işte yaa... böyle işte :1rolleyes::1rolleyes:
DR.UNA SÖYLE İSTERSEN CANIM BENİM ÜŞÜTMEYLE İLGİLİYMİŞ AYNIDA OLABİLİR OLMAYABİLİRDE AMA KAFANA TAKMA DİKKAT ET CANIMCIMa.s.çok geçmiş olsun aylincim.benimde arasıra sol göğsümün altına ağrı giriyor.çok kötü oluyorum.acaba üşütmeyle mi alakalı, oturuş pozisyonumlamı alakalı.iyice eğik oturmaya başladım. :çok üzgünüm: bazen nefesim kesiliyor dediğin gibi.aklıma takıldı şimdi:uhm:
CANIM BÖYLE SAÇMA SAPAN RÜYALAR KABUSLAR HAMİŞLİKTE ÇOK NORMAL BENDE ÇOK SIK GÖRÜYORUMayyy bendeede çok fazla oluyor. özelliklede uykuya dalar dalmaz. sıçrayarak uyanıyorum... o gün ne düşünürsem yada neyi kafaya taktıysam aynı gün rüyamda görüyorum... ben çok etkileniyorum herseyden yaa... saçma saçma rüyalar, kabuslar görüyorum sürekli... insanın özelliklede benim kafam rahat olana kadar böyle rüyalar görmeye devam edicem herhalde...:çok üzgünüm:
Ya Kizlar Ben Dr.lar Ne Derse Desin Sizinde Fikrinizi Almadan Yapamiyorum.ben Iki Haftada Bir Bazen Daha Sik Aralikla Ultrasona Giriyorum Mesela Pazartesi Benden Hafif Su Gelmişti Bahsetmiştim Onun Için Bakti Dr.dünde Bu Ağrim Yüzünden Baktilar Cumada Doplerim Var Dr.lar Hernekadar Bi Sakincasi Yok Desede Içim Rahat Etmiyor Siz Ne Siklikla Giriyosunuz Kizlar Tedirgin Oluyorum Ama Girmedednde Yapamiyorum Resmen Bağimlilik Yapti Bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?