2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr sormayın uykudann dolayı bende dertliyimmm o kadar çok rüya görüyorumkii onun nedeni şundanmış geceleri çok sık uyandıgımız için rüya gördükten 8 dk sonra uyanırsan rüyaları hatırlıyormuşsunn hamilelikle ilgili bir yerde okumuştum. böyle rüyalar görmemiz normalmiş günlük hayattanda çok etkileniyoruz sanırım çünkü geceleri hep onlarla ilgili rüyalar görüyorum. aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz.

CANİM SAOL RAHATLATIYOSUNUZ BENİ BEN BAŞINDAN BERİ HAMİLELİĞİMİN ÇOK SIK GİRDİM HER SEFERİNDE KENDİME KIZDIM ARYIK SIK GİRMİCEM DİE AMA İŞTE BEBİŞİMİ ÖZLEDİKÇE EE HASTANEDEDE OLUNCA İNSAN DURAMIYO HAZIR DR.LAR BİŞE OLMAZ DİOLAR DURAMIYORUM GİRİYORUM AMA İÇİM HEP TEDİRGİNDİ SAOLUN SİZLERLE KONUŞTUKCA RAHATLIYORUM CANIMMMa.s.

kizlar aranizda karninda catlaklar olusan oldumu:uhm:
SENDE OLUŞDUMU YOKSA CANIM BENDE ÇOK ŞÜKÜR OLMADI AMA BEN BAŞINDAN BERİ Bİ KREM KULLANIYORUM ÇATLAKLAR İÇİN BENİM GÖĞÜSLERİM ÇOK FECİ OLDU ONUN İÇİNDE NEMLENDİRİCİ KULLANMAYA BAŞLADIM DÜZELDİ

yok bende olusmadida ben aksamlari hamile jimnastigine gidiyorum orda bir arkadasim var onda catlaklar baslamis aramizda 1 hafta var onun icin sordum.bendede yok allaha sukur eltimde 5 bucuk aylikken baslamisti catlaklar
bana burdaki doktorum dediki yag surerken karninin derisini cimcikle ve derisini cek ve banyo yaparken karnina 10 dakka masj eldiveni ile masaj yap ve dus yagi kullan
sizede tavsiyem olsun uygulayin

kızlarrrrrrr şimdi konuştum aylinle bugün çıkıyormuş hastaneden..iyiymiş bebişi de kendi de..inşallah annesine gidince yazacak bize herşeyi hepinizi öpüyormuş..çok mutlu oldum sesini iyi duyunca..valla havva sana çok teşekkür ederiz müthiş bir aramayla buldun hepimiz de rahatladık...arakadaşlar bari msn adreslerimizi verip tellerimizi verelim birbirimize ne olur ne olmaz...

şu anda bende de çatlak oluşmadı ama kakao yağı öneriliyor tabii oluşmadam önce başlayacaksına.s
birde karın kası sıkı olanlarda çatlak çok oluyormuş, benim biraz karnım yumuşaktı:sm_confused:

a.s.arkadaşım sen de mi sonuç almadın. ben labaratuarın numarasını bulamıyorum adını da hatırlayamadım. bu gün 15te dr randevum var o zaman öğrenicem inşallah. inşallah ikimizin de temiz çıkacak

kizlar aranizda karninda catlaklar olusan oldumu:uhm:

ben bekarkende evlendiğimdede hep 53 - 54 arası gider gelirdim...kızken bi ara 57 ye çıkmıştım.o ara hemen hızla kilo verdim yine eski kiloma düştüm.fakat göğüslerimde bacaklarım ve kollarımın üst kısmında çatlaklar oluştu.düşünsenize 3 kg fazlalık yüzünden çatlaklarım oldu.benim cildim demek çok müsait.benim heryerim çatlayacak doğumdan sonra bu gidişle...şu anda çatlak göremiyorum genelde 7.ayda çıkar dediler.inş çok çıkmaz diyorum ama yarılmazsam iyidir.cildim çok hassas...:çok üzgünüm:

hadi bakalım inşallah sende güzel neticeler alıcaksın. sonuçlarını alınca bizlerede haber et olur mu? benim daha 2 haftam var öğrenmeme... 25 günde çıkıyor demişlerdi ama sanırım 1 ayı bulacak çıkması... inşallah iyi çıkıcak sonuçlarımız... a.s.

inşallah seninde havvacımında sonuçları süper çıkacak.yalnız size şunu söyleyeyim

özellikle havvacım benim amniosentez sonucum daha farklı.aylininki gibi değil.demekki laboratuvardan laboratuvara değişiyor.bendeki rapor daha farklı.hani alırsan sonucu öyle kromozomlar yok bende.sadece sonuç yazılı sayısı yazılı.o kadar...

güzel haberler getirin bize güzel annişler....

saol haberin için canım yaa.. sabırsızlıkla onu bekliyorumm.. arayamadım içime dert oldu.. kafamçokkarıştı

korkma canim ya benim eltimde bekarken senin gibi kilo alip vermekten sirtlari kalin kalin catlaklar vardi ama o hamileliginin 5 bucukuncu ayinda catladi bizde daha birsey yok allaha sukurler ama bazilarinnda son 1 ayda oluyormus doktorum diyoki gunde 3 kez kremle ve krem emene kadar 15 20 dakka masaj yap

güzel haberini bekliyoruz canımcığımmm... a.s. herşey çok güzel geçecek inşallahh içini ferah tutt...

kizlar bende takvim yapmak istiyorum ama nereye kaydetmem lazim takvimi buldumda kaydedicek yeri bulamadim olmuyor:çok üzgünüm:

canım ben de 15 günde bir gidiyorum dr sakıncası yok dedi.diğer arkaşların da dediği gibi. ben ce rahat ol son zamanlarda zaten kendileri 15 te bir çağırıyo dr lar. demekki zararsız.

SLM kızlar slm kezbancay cnm diş ağrısından hala kurtulamadım.kardeşimin durumu kötüleşti,kist iyice büyüdü,birazdan doktora götüreceğim,ameliyat olma durumu var.diş ağrısından kurtulamadım.kardeşimin durumuna göre dişçiye gidicem,sanırım diş etimde iltihaplanmış,yemek yiyemyorum sabah sadece ılık süte 2 bisküvi batırıp yiyebildim
hepinizi özledim,akşam geldiğimde iyi olursam son durumları bildiririm şekerler

kizlar bende takvim yapmak istiyorum ama nereye kaydetmem lazim takvimi buldumda kaydedicek yeri bulamadim olmuyor:çok üzgünüm:

kontrol panelinde detaylı bilgilerim var oraya gir o sayfanın sonunda boy kilo takip var oraya urlyi yapıştır..sonra değişiklikleri kaydet de...
kezbancım inşallah tertemiz gelecek sonuçlarınız ben inanıyorum..siz de içinizi rahat tutun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…