trend cim ben almanyada yasiyorum burda simdi beni her ay ultrosona sokuyolar hatta o30. haftadan sonra her 3 haftada bir sokuyolar son zamanlardad 2 haftada bir ultrosana giriyoruz korkma yani kotu birsey olcak olsa burda hicten sokmazlar hatta 1 bucuk sene evvel eltim hamileydi oda son 2 ay 2 haftada bir girdi canini sikma boyle seylere iyi seyler dusun ve hamileliginin tadini cikarŞeniz
SENDE OLUŞDUMU YOKSA CANIM BENDE ÇOK ŞÜKÜR OLMADI AMA BEN BAŞINDAN BERİ Bİ KREM KULLANIYORUM ÇATLAKLAR İÇİN BENİM GÖĞÜSLERİM ÇOK FECİ OLDU ONUN İÇİNDE NEMLENDİRİCİ KULLANMAYA BAŞLADIM DÜZELDİkizlar aranizda karninda catlaklar olusan oldumu:uhm:
SENDE OLUŞDUMU YOKSA CANIM BENDE ÇOK ŞÜKÜR OLMADI AMA BEN BAŞINDAN BERİ Bİ KREM KULLANIYORUM ÇATLAKLAR İÇİN BENİM GÖĞÜSLERİM ÇOK FECİ OLDU ONUN İÇİNDE NEMLENDİRİCİ KULLANMAYA BAŞLADIM DÜZELDİ
kizlar aranizda karninda catlaklar olusan oldumu:uhm:
canım benim yaaa :çok üzgünüm: seni çok iyi anlıyorum. oğluşunda kist vardı demek. aynı sey benim de bi arkadaşımın başına geldi. onunda bebeğinin beyninde 4 tane küçük küçük kist oluşmuş. doktor erken teşhis edildiği için belki kaybalobileceğini söylemiş ama beyinde olması onları korkutmuş.. senin bebeğinin kisti ne güzel yok olmuş. demek ilk amniyosentez sonuçların güzel çıktı. inşallah diğer sonunda çok güzel çıkıcak. amniyosentez sonucunu bekleyen bi ben değilmişim meğer... herkes iyi sonuçlarla döndü aramıza eminim bizde iyi sonuçlarla döneceğiz... allah kızınıda oğlunuda sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım.
kizlar aranizda karninda catlaklar olusan oldumu:uhm:
a.s.arkadaşım sen de mi sonuç almadın. ben labaratuarın numarasını bulamıyorum adını da hatırlayamadım. bu gün 15te dr randevum var o zaman öğrenicem inşallah. inşallah ikimizin de temiz çıkacak
a.s.arkadaşım sen de mi sonuç almadın. ben labaratuarın numarasını bulamıyorum adını da hatırlayamadım. bu gün 15te dr randevum var o zaman öğrenicem inşallah. inşallah ikimizin de temiz çıkacak
kızlarrrrrrr şimdi konuştum aylinle bugün çıkıyormuş hastaneden..iyiymiş bebişi de kendi de..inşallah annesine gidince yazacak bize herşeyi hepinizi öpüyormuş..çok mutlu oldum sesini iyi duyunca..valla havva sana çok teşekkür ederiz müthiş bir aramayla buldun hepimiz de rahatladık...arakadaşlar bari msn adreslerimizi verip tellerimizi verelim birbirimize ne olur ne olmaz...
ben bekarkende evlendiğimdede hep 53 - 54 arası gider gelirdim...kızken bi ara 57 ye çıkmıştım.o ara hemen hızla kilo verdim yine eski kiloma düştüm.fakat göğüslerimde bacaklarım ve kollarımın üst kısmında çatlaklar oluştu.düşünsenize 3 kg fazlalık yüzünden çatlaklarım oldu.benim cildim demek çok müsait.benim heryerim çatlayacak doğumdan sonra bu gidişle...şu anda çatlak göremiyorum genelde 7.ayda çıkar dediler.inş çok çıkmaz diyorum ama yarılmazsam iyidir.cildim çok hassas...:çok üzgünüm:
Ya Kizlar Ben Dr.lar Ne Derse Desin Sizinde Fikrinizi Almadan Yapamiyorum.ben Iki Haftada Bir Bazen Daha Sik Aralikla Ultrasona Giriyorum Mesela Pazartesi Benden Hafif Su Gelmişti Bahsetmiştim Onun Için Bakti Dr.dünde Bu Ağrim Yüzünden Baktilar Cumada Doplerim Var Dr.lar Hernekadar Bi Sakincasi Yok Desede Içim Rahat Etmiyor Siz Ne Siklikla Giriyosunuz Kizlar Tedirgin Oluyorum Ama Girmedednde Yapamiyorum Resmen Bağimlilik Yapti Bende
ben sana özelden msj atmaya çalıştım ama kapalı özel msjın.istersen yine denerim...saol haberin için canım yaa.. sabırsızlıkla onu bekliyorumm.. arayamadım içime dert oldu.. kafamçokkarıştı
aslii ve elvin merhabalar gerçi gece yarısı oldu ama ben günaydınlara yetişemiyorum ondan şimdi yazdım. elvin arkadaşım geçmiş olsun.inşallah yarın diş ağrısından da kurtulursun.herkes uyuyor ama hepinize iyi geceler arkadaşlar.:1closedeyes:
kizlar bende takvim yapmak istiyorum ama nereye kaydetmem lazim takvimi buldumda kaydedicek yeri bulamadim olmuyor:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?