2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

zaten çoğul gebeliklerde 2-3 haftadan öncede doğumu gerçekleştirebiliyorlar.daha erkende olabilir.sağlıklı olsunlarda...ama güzel yönüde siz daha önce bebişlerinizi koklayıp öpeceksiniz.bende özendim size yaaaaa.daha benim 4 ayım var....allah nasip ederse.

geçmişolsun ben de sonradan ağrı yaptı aşı sen kolay atlatmışsın. inşallah dediğin gibi doğumun da kolay olur.bacakları da gerçekten masaj biraz rahatlatıyo....

hadi yaa:1shok:çoook geçmiş olsun kızlar hayret bende olmadı henüz benimde sabahları kalkınca ellerimi hareket ettiremiyorum uyuşuyo ben üzerine yatıorum die düşünüyom ama demekk benimde gebelikten

aman inşallah böyle devam ederde hiç yaşamazsın krampları , uyuşmaları.masaj bile yaptıramıyorum ben az bişi acısı geçince yavaş yavaş yaptırıyorum.yoksa çığlıklarım inletir ortalığı...

sağlıkla dünyaya getirmek nasip olsun dediğin gibi zamanı farketmez yalnız anne karnındaki 1 gün dışarıdaki 1 haftaya eşdeğermiş. yani ne kadar kalırsa o kadar iyi. hayırlısı olsun bakalım:uhm:

susma neymiş bakalım merak etttim demeyiz öyle bişey canım aaaa

şeyyyyyyyyyyyyyyyyyfisfisfis
kemmmmmmmmmmfisfisfis
kümmmmmmmmmmmfisfisfis
ya barzey yok ortalarda...en son zamanlarda düşmüştü ya ...nerede bu kız...:uhm:

niye 4 ayın var.bir hafta sonra 24 hafta oluyosun yani altı ay geriye kaldı 3 ay benmi yanlış hesapladım yoksa yawfisfisfis

kemmmmmmmmmmfisfisfis
kümmmmmmmmmmmfisfisfis
ya barzey yok ortalarda...en son zamanlarda düşmüştü ya ...nerede bu kız...:uhm:

aaa iiki hatırlattın bak doğru yok valla:sm_confused:düştüğünü haber vermişti ondan sonra girmedimi hiç???

aaa iiki hatırlattın bak doğru yok valla:sm_confused:düştüğünü haber vermişti ondan sonra girmedimi hiç???

BARZEY de en son salı yazmıştı.3 gündür yok...:uhm: inşallah bişeyi yoktur.
ya ben 23 haftayım şimdi.aylincim sen 4 haftayı 1 aydan hesaplarsan 6 ay oluyor.ama o zamanda 40 hafta 10 ay yapar.gebelik 40 haftaya yani 9 ay 10 güne tekavül ediyor.ben 8 ağustosta beklenen tarih.bugün 11 nisan.eeeee 4 ay yokmu 8 ağustosa.ben mi karıştırdım...:uhm: aklım karıştı yaw...:sm_confused:

gerçekten bende tüylenme vardı gebelik başlarında oluştu dr hormonlardan dedi badem yağı da bir güzel besliyo tüyleri..:sm_confused:ama ne yapıcaz en doğalı da o.tüyler son aylarda dökülüyomuş bunlar işin estetik kısmı hiiiç takmıyorum ben.hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım da

heh şimdi anladım .benim takvimde 119 gün kaldı diyor.buda 1 ayı 30 günden hesaplarsan 4 ay eder.tamam.tastamam 4 ayım var daha....

inş.bişeyi yoktur barzeyin tehlikesi yoktu sanırım öyle hatırlıyorum.iice kafam karıştı ne yani 4 ayımız mı var demek ee 1 hafta sonra 24 hafta olunca sen 6 ayı doldurmuş olmuyomusun :bbo:çok karışık bu hesaplar yaa hiç bişe anlamadım ama senin dediğinde doğru 17 hafta kalmış geriye yani 4 ay 1 haftakafamçokkarıştı

kemmmmmmmmmmfisfisfis
kümmmmmmmmmmmfisfisfis

maaaşallah bu ne dikkat ne hafıza hakikaten bravooo sana.barzey düştüm am bişeyim yok demişti diimi. inşallah işleri vardır da ondan girememiştir.:uhm:

sanada geçmiş olsun canım benim bende olmadı hiç bilmiyorum nasıl bişe olduğunu inş.olmazda çokmu acı verici bişey ya

evet kımıldatamıyosun bacağını kasılıyomuş gibi garip bişey oluyo.bende hemen eşimi kaldırmıştım bacağıma bişey oldu kalk diye adam ne yapacaksasırnaşık şey,yaazık bizden ne çekiyolar bazen acımıyo değilim ama ne yapalım 9 ayda bizim nazımız çekilsin dimi)evet ilk dozumu vuruldum aşıda 2.si 1 ay sonra olacak.

ayyy çok geçmmiş olsun canım ya ciden acı verici ve korkutucu bişe inş.tekrar olmaz kocişlerimiz konusunda haklısın çeksinler valla 9 ay neolmuş sanki bende neler ediyorum benimkine canım benim hiç sesini çıkarmıyo:hooray:

saçlara falan badem yağı da öneriolar ya.. aman ne biliim napıcamızı sasırdık walla, :1shok: ama tabi badem yagı da en doğal yol , son aylarda da dökülüosa sorun yokmuş o zaman. nasıl olsa halledilir bi şekilde..öpüorummmmm a.s. a.s. a.s.

SELAM KIZLAR....
Catlaklar icin ben WELEDA diye bir krem kullaniyorum cok iyi hic kasintim olmadi bu güne kaadar zaten bu krem Almanyada en iyi hamile kremi secildi aslinda krem degil ya icinde cesitli yaglar ve e vitamini var fiyati burda 11 euro ben baktim internetten Türkiyedede satiliyor tavsiye ederim
Ayriyetten Almanada hamilelik 9 ay 10 degil 10 ay olarak hesaplaniyor ben simdi 24 haftaligim burda bu 6 ci ayin sonu demek 25 ile 28 haftanin sonu icin 7 ay oluyor yani 29 haftada 8. aya giriliyor 37 den 40. haftaya kadar olan süre ise 10. ay olarak hesaplaniyor biraz karisik

kızlar ben yokken ooooooo neler konuşmuşsunuz...
BARZEY doğru düşmüştü ama doktor bişeyin yok demişti.acaba annesinde dinleniyor mu o da?
MEHTAP diye kısallttım ama sana da geçmiş olsun canım.darısı hepimizin doğumuna inşallah acısız acısız...yerimseniben
PANİKATAKCIM zor tabi kramplar arkadaşım bana da kramplar konusunda bilgi vermişti çok acıyor diye ama maşallah henüz yaşamadım..magnezyum takviyesi iyi geliyormuş..:uhm:ama nerden nasıl alırız bilmiyorum..ben spor yaparken yaşardım arada o zamanlardan hatırlıyorum çok fena bişeydi o kramplar genelde yatakta sabah ya da gece gerinirken girerdi:sm_confused:
bu arada ben bu yürüyüşe taktım kafayı hergün hemen hemen aynı saatlerde gidiyorum..ondan yazılarınızı okuyamıyorum..
KEZBANCIM hayırlı olsun bebişlerinin eşyaları bence de zaman erken değil özellikle senin için..a.sben ayrıntılı ultrasonu bekliyorum ona bir gireyim bende bişeyler almaya başlayacağım...

slm kızlar ben geldim ,dün giremedim dişçiden geldikten sonra berbattım. bugün daha yeni yeni konuşabilmeye başladım.hemencikte aylini aradım :) sesi güzel geliyordu :teytey: bolbol dinlenmesi gerekiyormuş,o da yazmış zaten.
bu arada aylincim çok geçmiş olsun tekrar cnm,hayırlısı ile 29. haftada göreceğiz alp'imizi :))
kalachakracım diş önemli bütün baş bölgesini etkiliyor walla,ben çekiyorum işte. 5.aydan sonra diş tedavisi bebeğe zarar vermezmiş,yapılan işlemler lokal olduğu için. sen de ihmal etme bence cnm
dün neler oldu anlatıyım; önce kardeşimi götürdüm doktora.kist hassas bölgesinde o nedenle yürümesi bile zor oluyor. damardan antibiyotik verdi. 1 tanesini günde 3 kere, 1tanesini de günde 2 kere alıyor.şu anda karşımda yatıyor fıstık. yarın sabaha kadar bi düzelme olmazsa yarın tekrar götüreceğim hastaneye ameliyat olacak.
onu eve getirdikten sonra ben dişçiye gittim. diş ölmüş kızlar,dişteki kanalda diğer kişilerde olduğu yerde değil ben de ters taraftaymış.dişçi bile(arkadaşımın eşi) sen ne terssin kızım dedi :))) herşeyim harbiden garip kızlar. röntgen çekilemediği için,antibiyotik verdi,iyice akut durumdaymış diş. salıya kadar kullanacağım,salı günü cerrah arkadaşı gelecek yarıp alacaklar tam düzelirken gne konuşamayacağım

kızlar yaa barzey de yok ÇİLEK dende ses soluk çıkmıyor hiç. o da hergün muhakkak yazardı bizlere. bi günaydın demeden güne başlamazdı.. onun da en son iş yeriyle alakalı sorunları vardı.acaba işten mi ayrıldı :SSSSS

TRENDCİM ben de özledim sizleri girmediğimde merk ediyorum walla neler yapıyorsunuz diye.sana da geçmiş olsun cnm,herkes kırılıyo gripten,bbamda uzun zamandır salya sümük geziyor,ilaç alsa da farketmiyor. sen de dikkat et cnm kendine ve bebişine
bu arada sinsercim sana da geçmiş olsun cnm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…