canımcıım ben zaten sadece netten alabilirim çıkamıyorum ki gezmeye. birde dr banada erken doğum riskin şu an için yok dedi ilaçla engellendi. 7-8 hafta daha yat kalkma ondan sonra bakarız dedi yanii bende tosbaa ile aynı zamanlarda doğum yapabilirim. ondan hastane çıkşını filan da alıcam bu ay inşallah.
KIZLAR MERHABALAR BUGÜN TETENOZ ASISINI VURDULDUM.HİÇ ACIMADI.:dance:
BAYA KORKARAK GİTMİŞTİM ACIYACAK DİYE ÇOK SÜKÜR BİŞEY OLMADI.İNŞALLAH BEBEĞİMEDE ACISIZ KAVUSURUM.:smiley-cool:
DÜN AKŞAM YATARKEN BACAKLARIM KASILDI KIZLA,R BENİM SANKİ KRAMP GİRİYOMUŞ GİBİ OLDU BACAKLARIMIN ARKASI SİZDE DE OLUYOMU BÖYLE BİŞEY
hadi yaa:1shok:çoook geçmiş olsun kızlar hayret bende olmadı henüz benimde sabahları kalkınca ellerimi hareket ettiremiyorum uyuşuyo ben üzerine yatıorum die düşünüyom ama demekk benimde gebelikten
zaten çoğul gebeliklerde 2-3 haftadan öncede doğumu gerçekleştirebiliyorlar.daha erkende olabilir.sağlıklı olsunlarda...ama güzel yönüde siz daha önce bebişlerinizi koklayıp öpeceksiniz.bende özendim size yaaaaa.daha benim 4 ayım var....allah nasip ederse.
susma neymiş bakalım merak etttim demeyiz öyle bişey canım aaaa
niye 4 ayın var.bir hafta sonra 24 hafta oluyosun yani altı ay geriye kaldı 3 ay benmi yanlış hesapladım yoksa yawfisfisfiszaten çoğul gebeliklerde 2-3 haftadan öncede doğumu gerçekleştirebiliyorlar.daha erkende olabilir.sağlıklı olsunlarda...ama güzel yönüde siz daha önce bebişlerinizi koklayıp öpeceksiniz.bende özendim size yaaaaa.daha benim 4 ayım var....allah nasip ederse.
şeyyyyyyyyyyyyyyyyyfisfisfis
kemmmmmmmmmmfisfisfis
kümmmmmmmmmmmfisfisfis
ya barzey yok ortalarda...en son zamanlarda düşmüştü ya ...nerede bu kız...:uhm:
aaa iiki hatırlattın bak doğru yok valla:sm_confused:düştüğünü haber vermişti ondan sonra girmedimi hiç???
cnm badem yağı tüylenme yapıyor dediler, ben de badem yağı almıştım ama sonra kullanmadım, baya bi araştırdım lierac'ın Phytolastil Jelini aldım. yaklaşık 1 aydır onu kullanıorum 50 - 60 ytl civarında, nemlendiriomus gibi görünüo ama aslında genetikmiş bol bol su için diolar, yan yine catlayacagın varsa jel mel işe yaramıomuş :teselli:
umarım şanslıyızdır da fazla çatlayıp patlamadan atlatırız.. a.s.
inş.bişeyi yoktur barzeyin tehlikesi yoktu sanırım öyle hatırlıyorum.iice kafam karıştı ne yani 4 ayımız mı var demek ee 1 hafta sonra 24 hafta olunca sen 6 ayı doldurmuş olmuyomusun :bbo:çok karışık bu hesaplar yaa hiç bişe anlamadım ama senin dediğinde doğru 17 hafta kalmış geriye yani 4 ay 1 haftakafamçokkarıştıBARZEY de en son salı yazmıştı.3 gündür yok...:uhm: inşallah bişeyi yoktur.
ya ben 23 haftayım şimdi.aylincim sen 4 haftayı 1 aydan hesaplarsan 6 ay oluyor.ama o zamanda 40 hafta 10 ay yapar.gebelik 40 haftaya yani 9 ay 10 güne tekavül ediyor.ben 8 ağustosta beklenen tarih.bugün 11 nisan.eeeee 4 ay yokmu 8 ağustosa.ben mi karıştırdım...:uhm: aklım karıştı yaw...:sm_confused:
şeyyyyyyyyyyyyyyyyyfisfisfis
kemmmmmmmmmmfisfisfis
kümmmmmmmmmmmfisfisfis
ya barzey yok ortalarda...en son zamanlarda düşmüştü ya ...nerede bu kız...:uhm:
sanada geçmiş olsun canım benim bende olmadı hiç bilmiyorum nasıl bişe olduğunu inş.olmazda çokmu acı verici bişey ya
ayyy çok geçmmiş olsun canım ya ciden acı verici ve korkutucu bişe inş.tekrar olmaz kocişlerimiz konusunda haklısın çeksinler valla 9 ay neolmuş sanki bende neler ediyorum benimkine canım benim hiç sesini çıkarmıyo:hooray:evet kımıldatamıyosun bacağını kasılıyomuş gibi garip bişey oluyo.bende hemen eşimi kaldırmıştım bacağıma bişey oldu kalk diye adam ne yapacaksasırnaşık şey,yaazık bizden ne çekiyolar bazen acımıyo değilim ama ne yapalım 9 ayda bizim nazımız çekilsin dimi)evet ilk dozumu vuruldum aşıda 2.si 1 ay sonra olacak.
gerçekten bende tüylenme vardı gebelik başlarında oluştu dr hormonlardan dedi badem yağı da bir güzel besliyo tüyleri..:sm_confused:ama ne yapıcaz en doğalı da o.tüyler son aylarda dökülüyomuş bunlar işin estetik kısmı hiiiç takmıyorum ben.hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?