2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm cok geçmiş olsun a.s. bu koşuşturma arasında kendine çok dikkat et olur mu... hasta falan olma havalar bi tuhaf, bi de o cıkmasın...

selda ve nilal aramıza hoşgeldiniz,hayırlı olsun bebişleriniz güzel bi hamilelik olsun bundan sonr bizimle birlikte sizlere

mehtapcım sen kaybolsan seni de ararız cnmcım kalachakra sherlock holmes gibi çalışır sninde izini bulur tatlım hhahhayyyyttt :)):dance:

kezbancım hangi siteden aldın çıkartmaları adresini verebilir misin ben de o tarz bi şi istiyorum,ayrı bi odası olmayack beşiği ile bizim yattığımız odada yatacak ama hiç olmazsa beşiğinin olduğu taraftaki duvara bişiler yapıştırabilirm cnm,

cnm cok geçmiş olsun a.s. bu koşuşturma arasında kendine çok dikkat et olur mu... hasta falan olma havalar bi tuhaf, bi de o cıkmasın...

berenim saol cnm diş haricinde bi sorun yok bende şükür,evdekiler rahatsız işte. kısa zamanda düzelecek inş herşey.
herkes sölüyodu çevremizde ay ne rahat hamilelik geçiriyosun,aman da annenin yanındasın vs.. nazar değdirdiler,evdeki herkese bi şi oldu walla sinir oluyorum

kızlar dedektiflik işiniz olursa müracat ben unutmayın haaa :)))):roflol::roflol::roflol::roflol:

merhabaa güzel annelerimmm benim mesai tam olarak bitmedi daha umarım herkes iyidirrr.

ewt ya çileğinde işle ilgili sorunları vardı.neden bu kadar üzerimize geliyorlar anlamış değilim ya.biz hamileyiz biraz işverenler yada müdürler anlayışlı olsalar ya.ben hamilelikten öncede hamilelere elimden geldiği yardımı yapardım.şimdi daha iyi anlıyorum hallerini.bende geçenlerde en alt kata indim.wc yüzünden en alttaki kullanılıyordu.4 merdiven indim.burda çalışan biride (ilk hamileliğimi öğrenenlerden) beni gördü.koşa koşa gidip wc ye girdi.bide pis pis sırıtıp sıra benim diyor.bekle ki çıksın.geri çıktım 4 katı.sonra yine indim.zaten belim ağrıyor biliyorsunuz.ama sinirim tepeme çıktı.görüyorsun halimi.öncelik versen nolur.o kadar merdiven yaniii.çileğin durumunu daha iii anlıyorum böylelerini görünce.
biraz anlayış sadece.tek isteğimiz bu...

ELVİNCİM geçmiş olsun..allah kem gözlerden saklasın..tamam canım msnde varsın.bişey olursa oradan da buluşuruz..kardeşine de çok geçmiş olsun...Şeniz

YOK CNM anlayış kimsede haklısın walla,otobüse biniyorum karnımı gördükleri halde yer bile vermiyorlar,göz göze gelmemek için suratına bile bakmıyorlar,insanlar iyice bi garip oldu
bu arada çilek'i ben de merak ettim,işleri vardır da ondan giremiyordur inş

ELVİNCİM geçmiş olsun..allah kem gözlerden saklasın..tamam canım msnde varsın.bişey olursa oradan da buluşuruz..kardeşine de çok geçmiş olsun...Şeniz

tamam asli ve özgecim :) görüşürüz

bu arada kızlar kocaman ve göbeğimle son halimi koydum.dediğim kadar var di mi?hepinizden kocamanım :teytey: nasılım?????? laelaelaelaelae

Ben de Mustela diye bir krem kullanıyorum memnunum ama cok pahalı. Senin kremi hangi sayfadan satın alabiliriz?

Elvincim çok geçmiş olsun.kardeşinede sanada acilllllllllllll şifalarrrrrrrrrr canım arkadaşım.nazar değdi ağustos annelerine.aylin,barzey,sen....:çok üzgünüm:
dikkat edelim kendimize güzel annişler.bebişlerimize iii bakalım...a.s.

bu arada kızlar kocaman ve göbeğimle son halimi koydum.dediğim kadar var di mi?hepinizden kocamanım :teytey: nasılım?????? laelaelaelaelae

karanlık geldi bana biraz pek görülmüyor.ama görülen kadarıyla o kadarda kilo almamışsın ya:uhm:

evt cnm walla öle hepimize nazar değdi,dua ediyorum hepimiz için.hayırlısı ile bebeişlerimizi hepimiz kucağımıza alalım diye

karanlık geldi bana biraz pek görülmüyor.ama görülen kadarıyla o kadarda kilo almamışsın ya:uhm:

sanemcim 9.5 kilo aldım görenlerde yok cnm diyo ama epey büyüdüm arkadan ve önden,gündüz resim çeker onu koyarım daha net görürsünüz tocamanlığımı kızlar :))) :dance:

elvincim popolarımız çok benzeryasakkelimea.s.aman allah nazarlardan korusun..gayet güzelsin arkadaşım.bebişlerimize veriyoruz güzelliğimizi..sonra peşlerinden koşarken veririz...:içelim:
benim yaşadığım yerde otobüs bile yok:sm_confused:ben ya araba kullanıyorum ya da yürüyorum ki nerdeyse her seferinde yürümeyi tercih ediyorum..biliyor sunuz hergün yürüyüş yapıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…