slm kızlar ben geldim ,dün giremedim dişçiden geldikten sonra berbattım. bugün daha yeni yeni konuşabilmeye başladım.hemencikte aylini aradım :) sesi güzel geliyordu :teytey: bolbol dinlenmesi gerekiyormuş,o da yazmış zaten.
bu arada aylincim çok geçmiş olsun tekrar cnm,hayırlısı ile 29. haftada göreceğiz alp'imizi :))
kalachakracım diş önemli bütün baş bölgesini etkiliyor walla,ben çekiyorum işte. 5.aydan sonra diş tedavisi bebeğe zarar vermezmiş,yapılan işlemler lokal olduğu için. sen de ihmal etme bence cnm
dün neler oldu anlatıyım; önce kardeşimi götürdüm doktora.kist hassas bölgesinde o nedenle yürümesi bile zor oluyor. damardan antibiyotik verdi. 1 tanesini günde 3 kere, 1tanesini de günde 2 kere alıyor.şu anda karşımda yatıyor fıstık. yarın sabaha kadar bi düzelme olmazsa yarın tekrar götüreceğim hastaneye ameliyat olacak.
onu eve getirdikten sonra ben dişçiye gittim. diş ölmüş kızlar,dişteki kanalda diğer kişilerde olduğu yerde değil ben de ters taraftaymış.dişçi bile(arkadaşımın eşi) sen ne terssin kızım dedi :))) herşeyim harbiden garip kızlar. röntgen çekilemediği için,antibiyotik verdi,iyice akut durumdaymış diş. salıya kadar kullanacağım,salı günü cerrah arkadaşı gelecek yarıp alacaklartam düzelirken gne konuşamayacağım
cnm cok geçmiş olsun a.s. bu koşuşturma arasında kendine çok dikkat et olur mu... hasta falan olma havalar bi tuhaf, bi de o cıkmasın...
selda ve nilal aramıza hoşgeldiniz,hayırlı olsun bebişleriniz güzel bi hamilelik olsun bundan sonr bizimle birlikte sizlere
mehtapcım sen kaybolsan seni de ararız cnmcım kalachakra sherlock holmes gibi çalışır sninde izini bulur tatlım hhahhayyyyttt :)):dance:
kızlar yaa barzey de yok ÇİLEK dende ses soluk çıkmıyor hiç. o da hergün muhakkak yazardı bizlere. bi günaydın demeden güne başlamazdı.. onun da en son iş yeriyle alakalı sorunları vardı.acaba işten mi ayrıldı :SSSSS
merhabaa güzel annelerimmm benim mesai tam olarak bitmedi daha umarım herkes iyidirrr.
ewt ya çileğinde işle ilgili sorunları vardı.neden bu kadar üzerimize geliyorlar anlamış değilim ya.biz hamileyiz biraz işverenler yada müdürler anlayışlı olsalar ya.ben hamilelikten öncede hamilelere elimden geldiği yardımı yapardım.şimdi daha iyi anlıyorum hallerini.bende geçenlerde en alt kata indim.wc yüzünden en alttaki kullanılıyordu.4 merdiven indim.burda çalışan biride (ilk hamileliğimi öğrenenlerden) beni gördü.koşa koşa gidip wc ye girdi.bide pis pis sırıtıp sıra benim diyor.bekle ki çıksın.geri çıktım 4 katı.sonra yine indim.zaten belim ağrıyor biliyorsunuz.ama sinirim tepeme çıktı.görüyorsun halimi.öncelik versen nolur.o kadar merdiven yaniii.çileğin durumunu daha iii anlıyorum böylelerini görünce.
biraz anlayış sadece.tek isteğimiz bu...
ELVİNCİM geçmiş olsun..allah kem gözlerden saklasın.. tamam canım msnde varsın.bişey olursa oradan da buluşuruz..kardeşine de çok geçmiş olsun...Şeniz
SELAM KIZLAR....
Catlaklar icin ben WELEDA diye bir krem kullaniyorum cok iyi hic kasintim olmadi bu güne kaadar zaten bu krem Almanyada en iyi hamile kremi secildi aslinda krem degil ya icinde cesitli yaglar ve e vitamini var fiyati burda 11 euro ben baktim internetten Türkiyedede satiliyor tavsiye ederim
Ayriyetten Almanada hamilelik 9 ay 10 degil 10 ay olarak hesaplaniyor ben simdi 24 haftaligim burda bu 6 ci ayin sonu demek 25 ile 28 haftanin sonu icin 7 ay oluyor yani 29 haftada 8. aya giriliyor 37 den 40. haftaya kadar olan süre ise 10. ay olarak hesaplaniyor biraz karisik
tamam asli ve özgecim :) görüşürüz
bu arada kızlar kocaman ve göbeğimle son halimi koydum.dediğim kadar var di mi?hepinizden kocamanım:teytey: nasılım?????? laelaelaelaelae
Elvincim çok geçmiş olsun.kardeşinede sanada acilllllllllllll şifalarrrrrrrrrr canım arkadaşım.nazar değdi ağustos annelerine.aylin,barzey,sen....:çok üzgünüm:
dikkat edelim kendimize güzel annişler.bebişlerimize iii bakalım...a.s.
karanlık geldi bana biraz pek görülmüyor.ama görülen kadarıyla o kadarda kilo almamışsın ya:uhm:
elvincim popolarımız çok benzeryasakkelimetamam asli ve özgecim :) görüşürüz
bu arada kızlar kocaman ve göbeğimle son halimi koydum.dediğim kadar var di mi?hepinizden kocamanım:teytey: nasılım?????? laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?